Audi A7 Sportback in Java Green mag er zijn

Auteur: , 31 Reacties

Probeer maar het tegendeel te bewijzen.

Tegenwoordig wagen steeds meer mensen zich aan de individualiseringsprogramma’s van automerken. Hoewel lang niet iedereen van de meer extreme mogelijkheden gebruik maakt, zijn het de fabrikanten die wat graag laten zien hoe je een auto kunt samenstellen. Al is het alleen maar om op te scheppen. Audi heeft dit recentelijk gedaan met een gepersonaliseerde A7 Sportback, in zijn Forum te Neckarsulm.

Zeg van de nieuwe A7 wat je wilt, met de juiste aanpassingen kan hij nog bijzonder scherp voor de dag komen. De meeste kopers van een dergelijke Audi zullen hem hoogstwaarschijnlijk hullen in een stijlvolle doch ingetogen grijze jas, maar Audi Exclusive laat zien dat een flitsend groen trainingsjack zoals deze hem zeker niet minder fraai staat. In de kleur Java Green komt hij waanzinnig goed tot zijn recht. Het lijnwerk springt er in deze lakkleur heel netjes uit en het werkt simpelweg goed met de velgen en het contrast van de achterlichten.

Stil? Sicher! Denn der #Audi #A7 in #Javagrün #Metallic ist von innen und außen ein echter Hingucker! 😍 Dabei bringt das…

Geplaatst door Audi Forum Neckarsulm op Zondag 15 september 2019

Dat de A7 Sportback gehuld is in deze opmerkelijke kleur is allemaal heel leuk en aardig, het interieur van de Audi is wellicht nog interessanter om onder de loep te nemen. Hier zien we dat het excentrieke groen van de buitenzijde is doorgetrokken naar de binnenkant, om aldaar een fijne combinatie te vormen met de bruin lederen bekleding. Groene stiksels zullen absoluut niet door je hoofd gaan wanneer je een auto samenstelt, maar Audi laat zien dat het wel degelijk kan werken. Het hout is de kers op de taart.

Audi Exclusive heeft dit alles toegevoegd aan de 50 TDI quattro, een dieselversie van de A7 die voorzien is van een 286 pk sterke drieliter V6.31 reacties

De eerste A7 was veel mooier, net als de A5.

Die extra vouwen voegen niets toe.
@karaya: vwb de A5 ben ik dat met je eens, maar deze A7 vind ik juist weer mooier dan de vorige..
@karaya: oneens. Zowel de huidige A5 als de huidige A7 zijn beter geslaagd. Ze zijn nu veel strakker, die vorige oogden wat rond en daarmee curpulenter.
@mashell: Je krijgt veel bijval zie ik. Audi heeft blijkbaar de A5 en A7 nog beter afgestemd op de smaak van Piet Doorsnee. Niet mijn smaak.
Ik hoopte dat de groene hype voorbij was, maar helaas….
@schreute01: Welke groene hype? In het dagelijks leven zijn ze allemaal grijs of zwart.
@berlinetta: de hype dat alle concepts opeens groen waren. De praktijk is natuurlijk zwart, grijs, zwart-grijs, grijs-zwart
@berlinetta: ik zie meer witte auto’s
@schreute01: Oh jeej.. is groen nu ook weer niet goed? Wordt steeds lastiger om een kleur te kiezen die wel in de smaak valt bij het Autoblog publiek. Nu boeit me dat persoonlijk niet wat men er hier van vindt.. maar bijzonder is het wel.
@schreute01:

Hierboven snappen ze de groene hype niet.
@Hubert: jij ook niet denk ik.
Mwah vind dit toch wat te.. een donkergroene tint zou chiquer zijn..
@punicaoase: Helemaal eens . Heb zelf een A5 sportback in Gotlandgreen ,fantastische ,deftige kleur.
Tja, een A7 in mooi groen kan ik zeker waarderen. Verdant green pearl bijvoorbeeld :

https://i.ibb.co/PZYDHqV/Verdant-Green-Audi-RS7-0.jpg

Dit Java green vind ik het dan weer net niet. Op een Porsche staat het wel fantastisch.
@dutchdriftking: Dat ziet er inderdaad zeer strak uit. Staat beter dan dat felle groen.
@berlinetta: Op een RS6 staat het nog mooier :

https://i.ibb.co/7V8y2PW/ROBERT-SCHLESINGER-RS6-VERDANTGREEN-BERLINALE-03.jpg

Mijn persoonlijk favoriete kleurtje voor deze generatie. Hoe langer ik hier naar kijk, hoe meer ik het weet, ik wil deze, en niet de nieuwe RS6.
@dutchdriftking: Ik vind dee RS6 ook wel wat mooier dan de nieuwe, maar ik zou eigenlijk liever voor een S6 van de laatste generatie gaan. Dat vind ik nou echt een mooie auto. RS-modellen worden me een beetje te overdreven.
@berlinetta: Je kan er uiteraard ook S6 bumpers en uitlaten aan hangen, past prima, mooie anonieme look. Maar zo in het groen is het nog best ingetogen. Beter dan alle fout ‘black on black!!’ uitvoeringen.
@dutchdriftking: Dat zou ook zeker een goede optie zijn.
@berlinetta: Alleen nog even naar MTM of JD, en je kan lekker anoniem Porsches pesten!
Het zou niet mijn keus zijn, maar ziet er wel erg vet uit, deze kleur.

De combinatie van deze lederkleur met het stiksel is echter totaal mislukt naar mijn mening. Alsof je een mooi pak aantrekt en er dan 3 Adidas strepen overheen stikt.
Mooi hout in dat deurpaneel. Tot zover de hoogtepunten…
Maatje van mij heeft die kleur op zijn RS3 8V, daar staat het pas goed op 👍🏼👍🏼
@ghost: Even gecheckt, ik vind het bagger. Raar eigenlijk, een groene Focus RS (wat hier toch behoorlijk op lijkt) vind ik weer fantastisch!
Staat erg goed alleen dat interieur zou ik gewoon in het zwart laten en dan met groene stiksels. Dit vloekt een beetje imo.
die kleur bevalt me wel…
Top auto maar ik zou die kleur gelijk beu zijn.
Hoe gaaf ik dit ook vind, het is een prachtig voorbeeld hoe de Duitse auto industrie achter de feiten aanloopt. Een schitterend ontworpen auto (visueel) met prachtige afwerking en materialen, maar alles behalve voorsprong door techniek. Onder de motorkap de bekende V6 diesel die al jaren lang door VAG geleverd wordt, bekende automaat en quattro systeem. Het is een product welk met name is neergezet door designers en marketing managers niet door ingenieurs. Hoe uitdagend is je project als je een stok oude diesel mag verpakken in een flitsende nieuwe verpakking ? Het is oude wijn in een nieuwe fles helaas. Maar goed, als de consument dit wil dan is het prima. Ben benieuwd hoe veel diesels ze gaan verkopen in de EU, de laatste verkoop cijfers zien er niet rooskleurig uit
Ik vind dit werkelijk een schitterende wagen. Het model vind ik erg fraai en de kleur is m.i. ook fantastisch. Ben sowieso fan van groene auto’s. Zet hem zo maar voor de deur!
Wat weer een prachtige creatie en die kleur is lekker verfrissend. Ook het interieur is prachtig hoor, weer eens wat anders. Kunst op 4 wielen als je het mij vraagt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).