Baby Driver-acteur geniet nog steeds van zijn Impreza

Auteur: , 18 Reacties

Een echte liefhebber.

Baby Driver

Sommige acteurs of actrices voelen zich écht verbonden met de film. Zo is Vin Diesel ook buiten de set een Dominic Toretto, gezien zijn liefde voor de Fast-reeks en dat is met Ansel Elgort niet anders.

De acteur, die Baby speelde in Baby Driver, was voor een groot gedeelte van de film in een rode Subaru Impreza WRX te vinden. De opnames voor de film waren in mei 2016 afgerond. Na afloop liet Elgort aan Sony weten er eentje te willen hebben. “Ik wil er gerust voor betalen”, aldus de Baby-acteur. Het filmproductiebedrijf had een stuk of zes Impreza’s voor de film in handen. In maart 2017 deed Sony één van de Impreza’s cadeau aan de acteur.

Inmiddels leven we in 2018, maar de acteur is nog steeds verzot op zijn Subaru. Het barre winterweer in een groot gedeelte van de Verenigde Staten is geen probleem voor de Japanse auto. Deze week deelde Elgort een video op sociale media. Hij speelt met de rode WRX in de sneeuw in de Amerikaanse staat New York.

Eén van de Subaru’s uit de film werd vorig jaar geveild. Wellicht dat de rode Subaru Impreza WRX weer terugkeert op het witte doek, want er is een vervolg van Baby Driver in de maak. Check de video van de acteur op Autojunk.

Video18 reacties

Zn voorlicht is wel stuk. Verder erg leuk dat hij echt met de auto rijd!
Zalig! Deed niets liever met mijn kleren aan vroeger!

Wisten jullie trouwens dat de acteur die de ‘kleine’ wapenhandelaar speelt in Babydriver dezelfde is als Little Enos Burdette uit Smokey and the Bandit? Ook een grote autofreak trouwens.
@cossiekiller: Klopt. Film zit vol met dat soort geinige dingen. De cipier die Baby naar zijn cel begeleid (aan het einde van de film) is Jon Spencer. De man achter Bellbottoms, het nummer dat gebruikt wordt in de openingsscène waarin je die achterwielaangedreven Impreza door Atlanta ziet scheuren.
@willeme: Tnx heb m nog steeds niet gezien haha. Deze week moet ik van mezelf!!
Die gozert is ruim 1,90 meter groot, zou hij een aangepaste stoel er in hebben laten zetten?
@iphonistvongates: met 1,93 kan ik zeggen dat het gewoon je stoel naar achter zetten is hoor 😅
@thvmh: Ik bedoelde de hoofdruimte. Ben zelf ruim 1,87 meter klein en ik zat niet erg lekker in een WRX met (gefixeerde) racekuipen. Beenruimte was geen probleem voor mij.
@iphonistvongates: heb zelf 4 jaar een blobeye STI gehad met m’n 1,84m. Nooit last gehad van ruimte tekort. Ik denk dat jouw ervaring vooral is gekomen door die race-kuipen
@rike: dit kan ik beamen, ik mag geregeld in de wrx van “pappie” rijden (ook hawkeye, 2007) en daar pas ik prima in met mijn 1,89, zal inderdaad aan de racekuip hebben gelegen.
is natuurlijk een pareltje die impreza.. die kleur, die wielen.. alles klopt – wordt er hebberig van
Mooi verhaal… hij kan er ook aardig mee omgaan!
Goed verhaal. Subaru; produceer deze Impreza weer ajb
@eefie: de huidige generatie impreza is de laatste en de wrx en sti komen niet eens meer naar Nederland, onbetaalbaar geworden door ons belastingstelsel icm de viercilinder boxer van subaru :/
Kan iemand mij vertellen of het een goede film is?

Zo ja dan zet ik m vanavond op.
@hplh: matig, erg gehyped en daardoor ook overschat mijns inziens.
@humpyourdog: Onzin, omdat een film gehypet is hoeft hij niet slecht te zijn.
Ik heb hem voor de hype gezien in de sneak preview en ging er zonder verwachtingen in. Conclusie: vermakelijk, lekkere actiescenes, ook zonder dat je weet wat voor verborgen verwijzingen/choreografie erin zit.
@hplh: imho: de film probeert met wat lichte Sin City trekjes net ff ietsje te krampachtig om ‘bijzonder’ te zijn. En is het daardoor niet. Geen vlees geen vis. Te weinig actie om een echte actiefilm te zijn, te weinig auto scènes om een autofilm te zijn en daarbij een soort mislukte love story die eerder afleidt dan bijdraagt aan het geheel. Kijkt prima weg, paar wel echt leuke scènes en heel veel goede muziek. Al met al vind ik de 7.7 op imdb net ff te hoog.
https://www.youtube.com/watch?v=rNp_yddw274

Dezelfde meneer, hetzelfde truukje, alleen ditmaal zonder sneeuw en in een Porsche 918 ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).