BBC verkoopt rechten Top Gear aan Italiaanse tv-zender

Auteur: , 29 Reacties

Wil de Beeb nog even snel cashen voordat het zinkende schip ten onder gaat?

Top Gear Italy

Het gaat overigens niet om de complete rechten op het format, maar om de rechten om een eigen versie op te nemen van het populaire autoprogramma. Dat zal gebeuren door het Italiaanse TV-station Sky Italia en zal worden uitgezonden op Sky Uno. Op dit moment bestaan er naast de originele Britse Top Gear al versies uit Australië, de Verenigde Staten, China, Rusland en Zuid-Korea.

Momenteel zijn autojournalist Guido Meda en restauranteigenaar en autoliefhebber Joe Bastianich aangetrokken om de Italiaanse Top Gear te presenteren, aldus The Hollywood Reporter. Wie de derde presentator gaat worden is niet bekend, maar de Italianen kennende wordt dat vast een knappe dame in een te kort rokje. Persoonlijk lijkt me Andrea Bocelli als the Italian Cousin of the Stig ook best vermakelijk.

Wij moeten het vooralsnog doen met de Britse versie van Top Gear, die volgend jaar door Chris Evans gepresenteerd gaat worden. Wie er naast Evans komen te staan, moet nog worden bepaald met open audities. Mocht dat tegenvallen, dan kun je dus altijd nog omschakelen naar één van de remakes, al hebben de Australische én Amerikaanse Top Gear mij nog niet kunnen overtuigen. Wellicht dat de nieuwe show van Hammond, May en Clarkson op Netflix(?) beter te pruimen is.29 reacties

Nice topicfoto
Is toch geen reet meer waard inmiddels ..
@lincoln: hmm, wij kijken maar de UK versie, maar ik vraag me af of elders dat ook zo is in de landen waar een “eigen” versie is. die zijn mss chauvinistischer dan wij.
@alfablog:

Nope .. Deze typisch Britse poepie kakkie drollie humor blijkt in alle 3de wereld landen uitermate populair ..
Autoblog nu ook aan de clickbaittitels?
@gop1: gop1 gaat uitleggen waarom deze titel clickbait is en de reden ga je nooit geloven!

Maar zonder dollen, wat vind je hier clickbait aan?
@dizono: ”BBC verkoopt rechten Top Gear aan Italiaanse tv-zender” als titel en vervolgens ”Het gaat overigens niet om de complete rechten op het format, maar om de rechten om een eigen versie op te nemen van het populaire autoprogramma.”
@gop1: Ja, dan moeten we voortaan het hele artikel in de titel plaatsen ;)
@dizono: Je had ook ”Italiaanse versie Top Gear komst”, maar toegegeven ik zou dan niet geklikt hebben. Ik kwam gewoon om te zeiken op je clickbaittitel en daarmee heb je toch je click gegenereerd. Dus goed gedaan Dizono!
@gop1: + ”als titel gebruikt kunnen hebben” ergens.
Yes! De terugkeer van Bunga Bunga Stig! :-D
Al die copieen zijn geen reet aan..
@norge: nogsteeds vermakelijke televisie.
Nee die Amerikaanse versie Was ook boring. Te Amerikaans.
@rolov:

Dat is idd een stuk informatiever ..
@lincoln: ja ik kan het niet anders brengen.
@rolov: De Amerikaanse versie was best vermakelijk, maar wel met teveel Amerikaanse trots (om het maar even netjes te zeggen). wat af en toe wel heel erg naar voor komt.
@robert110: ja dat patriottisme gaat snel vervelen. Maar het Is de Britse humor die je mist. Het puur Amerikaans showvermaak. En dat Is over de top. Leuk als je bv naar een basketbal wedstrijd gaat. Maar voor ons Is dat to much.
Een nederlandse versie worrd niks! Kijk je straks naar Jan de Hoop, Harry Mens en Jules Deelder. Dan is tellsell zelfs leuker!
@850t5r: en wat is er mis met Deelder?
@sabrerator: Wat niet?
@850t5r:

3 melige oma’s en sponsors .. That,s it ..
In NL hebben we al de toppers ..

Endemol verkoopt elk kwartaal een veel interessanter concept ..
@lincoln: doe dan maar Jules Deelder…
@850t5r:

Als ik iemand over auto’s wil horen spreken ..
Moet ie er echt serieus meer van weten dan ik doe ..

Voor een autoreclame van een uur lang zou hij dan idd heel geschikt zijn ..
Italiaanse televisie + top gear. Maw. een heleboel rondborstige vrouwmensen met weinig kleren die op een histerische manier tegen elkander kakelen. Jep dat valt eigenlijk best wel te rijmen met het top gear format.
Word nooit meer zoals het moet zijn
Kan me een stuk beter relateren aan Tanner Foust en Rutledge Wood dan aan JC… En er komen meer Subaru’s voor in TopGear USA.
Hoewel JC een verwend jongetje is heeft hij wel met zijn humor TG gemaakt tot een iconisch tv programma.
Nu de BBC alles van JC ligt te dwarsbomen moet ik ronduit overgeven, lijken wel een stel communisten met geldverslaving. Het scheeld nog dat ze JC niet in een Britse cel gegooid hebben met 5 jaar straf aan de broek.
Het klopt dat JC dingen heeft gezegd die niet konden, maar hij heeft altijd zijn excusses gemaakt. Het enige wat ik niet tolereer is rascisme, en zolang JC geen rascisstische opmerkingen heeft gemaakt is het ok. Heeft hij dat wel dan ligd hij ook bij mij eruit. Hoe grappig hij ook is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).