Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition heeft een verdomd lange naam

Auteur: , 35 Reacties

Bentley komt met zeven speciaaltjes die een aanduiding hebben die niet eens op de kofferbak past. Maak kennis met de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition.

De Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition is geïnspireerd op de wereldberoemde straalvliegtuigen van het door horlogemerk Breitling gesponsorde Jet Team. Dit team doet een toer door Amerika en daarom maakt Bentley zeven stuks (net zoveel als het aantal jets van het Breitling Jet Team) van de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition als eerbetoon.

De koets van de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition wordt afgewerkt in twee kleuren: Hallmark en Onyx, in de exacte kleuren van de L-39 Albatros Jets. Elke Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition krijgt daarnaast zijn eigen nummer. De zeven vliegtuigen zijn daarnaast te zien op een afbeelding op het carbon dashboard. Het vliegtuig waarmee de specifieke Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition correspondeert is in geel weergegeven, elke auto is dus aan een andere jet gekoppeld. Het nummer is daarnaast terug te vinden op onder meer de hoofdsteunen en instaplijsten van elk van de zeven Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Editions.

Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition
Op 31 juli krijgen de nieuwe eigenaren de sleutel van hun nieuwe Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition overhandigd door de piloot van het vliegtuig waarop hun Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition is geïnspireerd. Nadat ze in de jet meegevlogen hebben natuurlijk.

De bespoke Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition is een project van Mulliner, die met de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition wil laten zien wat ze in hun mars hebben. Vinden jullie het wat, die nieuwe Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition?

Sorry, ik haal extreem veel plezier uit het volledig uittikken van “Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition” en kan niet meer stoppen. Dat heeft verder niets te maken met het feit dat de naam zo achterlijk lang is ofzo.

Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition.

Ok, nu ben ik klaar.35 reacties

Nog een keer herhalen graag, heb de naam niet helemaal mee gekregen
@2wheeler: Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition
@CasperH: hopelijk ga je hem testen
Nog erger dan Porsche… Letters eraf en je kunt ineens 3 keer zo snel
Ziet er wel geweldig uit !
Nooit gedacht dat Bentley Continental GT in hetzelfde hokje zou passen als de Renault Twingo Benneton edition…
Galgje matriaal die naam
Welke bentley heb je man, uhmm bentley continental gt speed breitling en nog wat….
Proletenbak…
Komt deze ook als Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition Convertible?
@motoragent: met zo’n naam ben je zeker wel limited edition
@motoragent: nee dan zou het “Bentley Continental GTC Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition” zijn ;)
@thomcarspotter: Ach natuurlijk, dan valt het wel mee inderdaad.
Is voor mensen met van die polo’s vol met logo’s van een of ander raceteam, of een extreem groot polo paard erop. . Je rijdt voor lul in zo’n ding.
@robskilov: in twente rijdt iedereen met een paard op de auto.
@casperh,

Je bent helemaal NIET klaar. Gna !

Voor die centen mag ik toch minstens wel verwachten dat je er zo’n klokkie bij krijgt van die Breitling gasten ?
Toch ?

En dat het klokkie in de Bentley met-de-onnozele-lange-achternaam-die-echt-nergens-over-gaat ook een Breitling is, of zijn ze die “details “vergeten ?
@desjonnies: geen woord over gratis klokjes bij de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition, in het persbericht dat Bentley ons stuurde inzake de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition.
@CasperH:

Stelletje vrekken !

Ze mogen hun Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition houden, ik blijf wel in mijn dood ordinaire Subaru Impreza WRX Sti GC8 Type-R 1998 limited edition rijden.

Waarschijnlijk met een Seiko klokkie erin !
@desjonnies: je hebt nooit een bentley van binnen gezien? er zit zo ongv standaard een breitling in zo’n duur monster
@desjonnies: een topmodel van Breitling kan qua prijs aardig in de buurt komen van zo’n Bentley. Ik denk dus niet dat ze gratis klokjes weg gaan geven.
Bentley Continentaal GT Snelheid Breitling Straaljager Team Ploeg Gelimiteerde Oplage
Ik zou opzich geen nee zeggen tegen de Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition.
Gelukkig, ze hebben ook een bijbehorend klokkie; stel je eens voor als rijke geslaagde homeless Bentley rijder je het zonder het klokkie moet doen dat bij deze wagen hoort

http://www.departures-international.com/home/style/watches/breitling-jet-team-american-tour-chronomat-44-blacksteel.html
Wow, hiermee kun je dus prima je voorliefde voor tikkeltje ‘foute’ Bentleys, hele foute horloges én vliegtuigen etaleren, hoe effectief :)
Jup, Fout genoeg voor mij! Zet hem maar voor de deur..
Best wel mooi eigenlijk!
Maar ook duur…
Ik zal wel de enige zijn, maar ergens vind ik het wel vette uitvoering, ik ben de naam even kwijt, maar als je dan toch een Bentley Continental gaat rijden, doe het dan goed!
@gtwillem: Hij is ook wel gaaf maar meer vanwege het feit dat het een Bentley Continental GT speed is en niet omdat het een Breitling Jet Team Series Limited Edition is. Al heeft dat geel wel wat grappigs.
Zo’n two-tone staat hem goed! Jammer dat dat felle biesje onderaan er dan meteen zo’n ordinair geval van maakt.
Sorry, viel halverwege de naam al in slaap.
Die Continental heb ik sowieso wel gezien nu. Doe maar gewoon die nieuwe, hebben we dat ook weer gehad. Zelfde als met die 10 000 verschillende Bugatti varianten. Wordt dat dit echt niet mooier van. Of minder lelijk.
*kwijl*
Ziet er wel goed uit hoor!
Mooier worden ze er niet op

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).