Bizar: lichaam Enzo Ferrari bijna ontvoerd

Auteur: , 20 Reacties

Is er dan helemaal niks meer heilig?

Bizar: lichaam Enzo Ferrari bijna ontvoerd

Paniek in Italië! Volgens de politie aldaar zou een bende het gemunt hebben op de stoffelijke resten van de in 1988 overleden Enzo Ferrari. Il Commendatore ligt tezamen met enkele familieleden begraven in een bovengrondse graftombe vlakbij de fabriek in Maranello. De bende wilde het lichaam stelen om zo een flinke som losgeld te kunnen vragen bij de fabriek of de familie.

Over de precieze plannen laat de politie verder niks los. Wel is naar buiten gebracht dat het een en ander aan het licht kwam bij onderzoeken in het kader van wapen- en drugshandel. Ook zou het plan al vrij gedetailleerd zijn uitgewerkt. (via: Reuters)

Meer en leuker Enzo Ferrari-nieuws: er komen binnenkort twee films uit over de legendarische grondlegger van het merk. Eentje met Robert De Niro in de hoofdrol, in de andere film wordt Ferrari waarschijnlijk gespeeld door Hugh Jackman.20 reacties

Enzo wie??
@airc: Knol.
@E34M5Touring: Een steigerende knol ja
@airc: Enzo_voort
@airc: dit is toch die ene voetbalspeler Özil
@ritchie: nee, dit is zn opa
@airc: Enzo mijn valkparkiet.
Inderdaad bizar!
Prima criminelen dus ..

Je doet nml niemand kwaad met het stelen van een cadaver ..
@lincoln: hahaha…wat geestig…not
@lincoln: nou niemand kwaad. Hoe zou jij het vinden als ze je familieleden weer opgraven. Het getuigd niet echt van respect van de dieven.

Maar er wordt inderdaad wel minder kwaad gedaan dan wanneer ze levende mensen ontvoeren.
@seanxtype:

Het zou een hele mooie en respectvolle wereld worden als alle criminelen op aarde zich bezig zouden houden met het opgraven van lijken ..
Vast Ozil. Die is die meme’s helemaal zat natuurlijk.
De wereld is kapot
Marketingactie van de filmmaatschappij
Reken maar dat enzo daar een broertje dood aan heeft, die draait zich om in zijn graf. Aan een dood paard is het lastig trekken. Dat is allesbehalve doodnormaal maar dat is wellicht een dooddoener…
Nieuwe betekenis aan het woord gold digger…
Die mensen moeten ze gewoon levend begraven

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).