Bizar: Toyota RAV4 krijgt extra passagier na forse aanrijding

Auteur: , 16 Reacties

Da's even schrikken!

RAV4 met hertenschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Soms wordt een aanrijding veroorzaakt door onoplettendheid, soms door het verraderlijke aantal paarden onder je rechtervoet en soms zit er gewoon een pannenkoek achter het stuur. Dat is allemaal te verklaren. Wat moeder natuur soms op je pad gooit is moeilijker te verklaren en vooral onvoorspelbaarder. Daar kwam een Amerikaanse bestuurster op de harde manier achter.

Melissa Misthal reed in Michigan met haar Toyota RAV4 over een interstate toen ze ineens een hert tegenkwam. Dat is niet vreemd, want in Michigan steken die beesten wel vaker de weg over. Dat ze serieus gevaarlijk zijn voor automobilisten blijkt nogmaals: de RAV4 is compleet opengescheurd door de klap met het hert. Misthal kon zonder kleerscheuren uit de auto komen, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van het hert. Hij (zij?) kwam terecht op de achterbank en heeft het niet overleefd.

Hert

Het hert heeft er voor gezorgd dat de Toyota RAV4 ook zijn waterloo heeft gevonden. De voorruit en het dak zijn flink beschadigd, waardoor deze toch al niet zo frisse SUV afgeschreven kan worden. Overigens kan een hert nog veel heftiger toucheren met een auto: als hij/zij bijvoorbeeld een circuit oversteekt of Pieter van Vollenhoven tegenkomt. Over dat laatste gesproken: ook in Nederland zijn er wilde herten, dus wees daar alert op. (via Howell Township Police Department op Facebook)16 reacties

Daar mag je ook al niet te hért rijden.
@cossiekiller: kan wel als je maar alhert blijft.
Een hert heeft dat gedaan? Heeft ze vantevoren m’n schoonmoeder aangereden en daarna een brug gekopt om vervolgens op de snelweg een hert van de brug te gooien om het te verdoezelen voor de verzekering?
@gekkenhuis: je doet je naam eer aan chapeau.
Nou ja vlees heeft ze al. Alleen nog de groente voor erbij kopen.
@eirmakk: is wel makkelijk boodschappen doen zo.
Denk dat de achterbank eerst platgooien voor je het hertje erin laad praktischer was geweest..
Lekker, hertenbiefstuk.
@amghans: roadkill mag je volgens mij inderdaad meenemen en opeten als het daarvoor geschikt is.
Toyota RAV4GE
Melissa Misthal. Dat is eigenlijk het enige dat is blijven hangen na het lezen van dit artikel.
Geen wonder, als het mist kun je zo” n hert niet zien en rij je hem al gauw aan.
Boeiend… 🤓
Weet dus al wat ze eet met de kerst
Ruimte maken in de vriezer en de hele familie uitnodigen met kerst!.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).