BMW 2 Serie Cabrio: een voorproefje

Auteur: , 13 Reacties

De komst van de nieuwe 2 Serie betekent dat de 1 Serie Cabrio ten dode is opgeschreven. Die zal straks logischerwijs als 2 Serie Cabrio door het leven gaan. Iets voor het automotive photoshopleger om mee aan de slag te gaan.

En aan wie kan je zo’n taak dan beter geven dan Theophilus Chin aka de Automotive Manipulator. Deze man heeft al zoveel, realistische, visies geshopt van toekomstige modellen dat bijna niet meer bij te houden is.

BMW zal ons nog even in spanning laten over de looks van de opvolger van de 1 Serie Cabrio, maar reken er maar op dat het eindproduct voor 99% overeen gaat komen met hetgeen we hier zien. Qua techniek en motoren zal de 2 Serie Cabrio waarschijnlijk identiek zijn aan de 2 Serie Coupe.

Er zijn vast genoeg mensen te vinden die geld over hebben voor een M235i Cabrio. Nu alleen nog wachten tot BMW de 2 Serie Cabrio en 2 Serie Gran Coupe aankondigt.13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hmmm….
@azenomei: Inderdaad. Rare verhoudingen, niet die van de 2 coupé.
Vind ‘m als cabrio eigenlijk mooier dan coupe. Voor een 4 serie vind ik dat juist andersom.
@towi1989: Klopt. De coupe lijkt op de oude 316ti instapper, deze impressie lijkt iig nog ergens op. Uiteindelijk denk ik wel dat de echte 2-cabrio iets dikker wordt, gezien de oude 1-cabrio.
Ben niet zo gecharmeerd van BMW cabrio’s, op de 6 Cabrio na.. Nee, niks voor mij dit.
Wacht op M2 coupé versie!
Leuk autootje, alleen staat de achterkant hier wel wat hoog.
die nieuwe bmw’s hebben bijna anti-rimpel creme nodig, wat wir-war van vouwen en vlakken. vind bmw’s fijne auto’s maar die nieuwe ontwerpen zijn echt de lelijkste die ze ooit gemaakt hebben (imho).
te verwijfd imo, zou ik liever niet in gezien worden (de 1 of 2 coupe daarentegen zijn ok)
Dames kappers auto.
Dit model oog een beetje lomp vanaf de zijkant op deze foto. Ik vind de coupe dan knappere lijnen hebben.
Mooiste cabrio in zijn klasse, maar dat was niet echt moeilijk. Softtop is een + ten opzichte van de 4. Leuke daily waar je een hoop lol mee kan hebben in de zomer.
Toch ga ik nog niet voor de deur bij de dealer liggen, voor mij is hij simpelweg niet hardcore genoeg.
En de gewone 2 is nog niet eens uit ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).