Bouw nu je eigen Land Rover Defender

Auteur: , 22 Reacties

Zakelijk, stoer of full PC Hooftstraat. De keuze is aan jou.

Bouw nu je eigen Land Rover Defender

Land Rover heeft de configurator online geslingerd van de nieuwe Defender. Dat is leuk want nu kun je zelf een beetje spelen met allerlei mogelijke specificaties van je (fictieve) Defender. Er is keuze uit drie varianten. Het gaat hier om de Defender 110, de 110 First Edition en de 110 X.

Bouw nu je eigen Land Rover Defender

Het verfrissende is dat de configurator geen pain in the ass is om mee te werken. Het resultaat van ondergetekende is een Defender 100 X in de kleur Pangea Green. De schoenen komen in vorm van de 22-inch (waarom ook niet) Style 5098 velgen. In het interieur de Vintage Tan voor een beetje kleur en als laatste het Apperance Pack. Het is een ietwat gauwe configuratie, want je kunt je echt minutenlang vermaken met alle mogelijkheden. Het samenstellen van een Defender is wat dat betreft geen simpele taak, mocht je in de markt zijn voor deze auto.

Bouw nu je eigen Land Rover Defender

Land Rover brengt de nieuwe Defender in het eerste kwartaal van 2020 op de markt. De consumentenvanafprijs is met 101.300 euro niet kinderachtig. Voor dat geld staat er wel een icoon van een auto in een modern jasje op de oprit. Zeker in Urban-spec is het een goede tegenhanger van de Mercedes G-klasse.

Bouw nu je eigen Land Rover Defender22 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Beetje laat, de configurator staat al bijna een week online.
@lecomte: lol ik wou al zeggen… LR en Jaguar hebben vrijwel altijd hun configurator klaar als er een nieuw model is gepresenteerd. Tip van de dag @rubenpriest ;) ps: kijk ook regelmatig op de Duitse configurator van Audi, BMW en MB. Aangezien ze steeds vaker alleen S-Line, M Sport en AMG lines tonen op de persfoto’s is altijd leuk om even te kijken hoe de andere uitvoeringen er uit zien
Een icoon van een auto? Dat moet nog blijken en weten we pas over een jaar of 60
@schreute01: ze hebben het ook over een icoon van een auto in een modern jasje. Ze zeggen niet dat dit al een icoon van een auto is.
He bah, configurator van de Defender en de RS6 online, maar ik heb weer net een drukke dag op het werk.
@dutchdriftking: gewoon je laptop meenemen als je gaat poepen ;)
@mikje90: ik hoop dat je geen Vlaming bent
@winkeb: wij Hollanders poepen graag zonder vrouw in de buurt
Ik dacht even dat JLR nu ook bouwpakketten ging leveren.
@rickthestig: nee, dat doet Lego al.
Niet Defender waardig dit
@baklava: Wat is dan wel Defender-waardig?
@berlinetta: In ieder geval geen onnodige neppe traanplaat sierplaatjes…
@berlinetta: ladder chassis….
@berlinetta: eentje waarmee je tegen een huis aan kunt rijden en er vervolgens een deuk in het huis zit ipv de auto. Bij deze ziet het er uit alsof je moet oppassen bij het parkeren bij school van je kinderen, want oeh stel je voor als er een krasje op komt.
@baklava: wel erg goed verwoord 👍
Land Rover Defemme
Een Defender ‘Urban’, dat is een contradictio in terminis van jewelste…
wat een crossover ding zeg, geen starre assen, geen opties om hem wat hoger te zetten, geen 130 pickup versie, en klik de “offroad banden” eens aan.. 19 inch straatbanden met een beetje meer profiel.
een defender moet je uit elkaar kunnen schroeven, heeft ronde koplampen, starre assen net als een jeep wrangler, en is in 86 verschillende opbouwen te krijgen, met als je wil zelfs 17′ stalen velgen met 33″ mud terrain banden. Dit is echt een Chelsea tractor

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).