Bugatti Chirons vliegen first class terug van Pebble Beach

Auteur: , 34 Reacties

Bugatti heeft ons klootjesvolk niks bijzonders laten zien op Pebble Beach, maar de happy few mochten al even deze Chirons zonder camouflage aanschouwen.

Voor aanvang van Pebble Beach liet een Bugatti-medewerker het frontje van de Chiron net iets te lang onbedekt. Ze zullen bij Bugatti dan ook opgelucht adem hebben gehaald toen bleek dat de stiekeme fotograaf zo opgewonden was van het zien van een stukje naakte Bugatti, dat hij zijn camera amper stil kon houden en de foto maar weinig prijs gaf van de nieuwe Chiron.

We vermoedden toen al dat Bugatti de Chiron op Pebble Beach wel eens alleen aan select groepje geluksvogels zou laten zien en zo geschiedde. Dankzij Instagrammer hungry_penguin zien we de Chrions –wederom met W16– pas weer terug op het vliegveld, net voor aanvang van de terugvlucht. De foto’s zijn een stuk scherper dan de vorige, maar helaas voor ons blijft de vliegtuigpyjama dit keer aan.34 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Trek dan gewoon even het doek eraf of een stuk.
@rolov: als je je baan wil kwijtraken lijkt me dat inderdaad een uitstekend plan!
@jeroen13: Moet toch kunnen. Alles voor de bragging rights, duimpjes pp Facebook en karmapunten op Reddit
@rolov: hoop niet dat jou ooit in de buurt van mijn auto komt.
@diederik888: wat dan?
@Diederik888: haha, ook onder een zeiltje? Maar zonder gekheid, hier heb je inderdaad gewoon vanaf te blijven.
@rolov: Ik denk dat deze auto`s hier onder beveiliging stonden, en dat zelfs deze foto`s de desbetreffende persoon een pittig gesprek zullen opleveren. Er een zeiltje vanaf trekken zorgt er voor dat je sowieso je baan kwijt bent. Dat is net zoiets als een postbode die alle brieven eerst even zelf leest..
@dutchdriftking: ja precies. maar als je zo flink bent om zulke foto’s te maken kan je ook wel even snel de achterkant kieken en de foto’s laten lekken naar bv autoblog.
@rolov: haha, ja. Anoniem naar AB zou ik wel doen, dat is een stuk moeilijker te traceren voor de baas als Instagram.
@dutchdriftking: nou als ze de autos 100% verborgen hadden willen houden hadden ze die in containers vervoerd of iets vergelijkbaars. Zon doek was precies bedoel voor media ophef die nu is ontstaan
@4apaev: Haha zou goed kunnen. Misschien staan hier onder de zeiltjes wel gewoon Veyrons en zijn de echte wel per container vervoert…..
@rolov: Je bedoelt: “snij even dat doek open en maak een foto” dat doek zit namelijk op slot zodat je het er niet zomaar even af kan trekken.
@felixf: nee dat bedoelde ik niet. Ik wist niet dat hij op slot zat.
“Bugatti heeft ons klootjesvolk niks bijzonders laten zien” Aan het gestalte en de lijnen van de auto hebben ook de ‘happy-few’ niets bijzonders gezien.
Ik neem em!
Zou perridon er al een hebben besteld?
Zijn dat twee Lambo’s op de achtergrond??
@hallobanaan: laat maar, staat al vermeld bij de hipstagram foto’s (facepalm)
Stiekem ga ik de oude Veyron nu pas een beetje waarderen. Eerst vond ik het niets omdat iedereen het de beste wagen ter wereld vond vanwege zijn belachelijke specs. Dat zorgde voor een karakterloze auto, een beetje RTL4. Daarna werd de auto belachelijk gemaakt met alle special editions.`

Nu zou ik graag een vroeg exemplaar willen hebben. Gewoon omdat alle commotie en tegenvallende interesse en uiteindelijke afbranding van het publiek deze auto toch iets speciaals hebben gegeven waardoor ik deze nu interessant vind. Ook het uiterlijk droogt goed op met de jaren, dat zal gerust helpen. De techniek wordt ook steeds mooier. Eerst was het allemaal saai en super veilig. Nu ga ik inzien hoe geniaal deze auto eigenlijk is. Iedere beunhaas kan er keihard mee knallen, uren lang, en hij blijft het doen. Geen Italiaanse flair, maar Duitse degelijkheid.

Ik vind deze platgeslagen kever (ja deze lijkt daar meer op dan een 911) steeds leuker!
@dutchdriftking: ik vond m ook nooit mooi, veel te klein, beetje een anabolen auto, maar de L’Or Blanc vond ik juist weer heel mooi
@Junior540: Een Veyron klein? 2 meter breed, 4.4 meter lang en 1950 kg schoon aan de haak. Het is daarmee wel een hele forse tweepersoons sportwagen.
@Junior540: Die uitvoering vind ik dan weer net niks.
@dutchdriftking:
Je vond het eerst niks omdat iedereen het geweldig vond. Nu de hype over is en iedereen het niks meer aan vindt, vindt jij het in één keer geweldig; beetje vreemd wel….
@Rob: hipster vintage Veyron, jonge!
@str8six:
Lol! Zou er een Starbucks groene Veyron uitgebracht zijn? ;-)
@Rob: Niet in een keer. Maar nu de auto wat ouder is en daarom wat karakter krijgt, (misschien wel juist krijgt omdat het de wagen daaraan ontbreekt) begin ik de wagen wel interessant te vinden. Niet dat dat een enorm belangrijke ontwikkeling is, ik kan namelijk nog niet eens een setje banden voor een Veyron permitteren.
Er staan ook twee Lambo’s achter maar die linker ervan is zo lang??
Ze doen ’t er wel een beetje om zodat ze toch nog een beetje opvallen als bugatti’s. Goeie PR weer. Zonder dat lichtere grijs (m.n. grill in ’t midden) had niemand het geraden, gewoon doorsnee supercar.
Waarom doen ze nou zo moeilijk om het uiterlijk niet prijs te geven?? Hij word toch niet bijzonder mooi. Het gaat alleen maar om de prestaties??
Dit word gewoon een Veyron 2.0. Bugatti hoort bij VAG en die zijn meester in, om auto`s beetje strakker te trekken (audi,skoda enz.) en hoppa, kijk eens hoe nieuw de nieuwe is..
@Mika_Hakkinen: Hebben ze ook met de R8 gedaan, en hij is er beslist enorm van opgeknapt.
Je mag de Bugatti;s niet zien maar de sjonnie-hoesjes die erover zitten geven alle typische Bugatti kenmerken perfect weer.
Ik weet zeker dat die lui van Bugatti op Instagram zitten net zoals die Mexicaanse sloerie-mevrouw die kilo’s coke de VS in wilde smokkelen en zo’n “perfect life” had op Instagram !

Kortom very much geschreeuw en very little wol !
@desjonnies:
Achja, al die zogenaamde stiekeme spyshots en zogenaamde gelekte kiekjes vinden hier gretig aftrek. Klik maar eens op de “spyshots” tag: 74 pagina’s! Is gewoon onderdeel van de marketingcampagne geworden.

Kunnen wij met ons allen lekker speculeren en dagdromen. Wij wat te doen en de paarse broeken ook weer blij. Prima toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).