Chris Evans dreigt te stoppen bij Top Gear

Auteur: , 36 Reacties

De vraag is voor hoeveel mensen dat werkelijk een dreigement is...

Chris Evans

De Britse media zijn niet zuinig met Chris. Eerst werd er al gesproken over een probleem met wagenziekte en werd er getwijfeld of hij wel geschikt was voor de job. Nu weer dat hij zou hebben aangegeven te willen stoppen. Het probleem zat volgens de Mirror bij de producers, die er een handje van zouden hebben zich op nare wijze met het werk van Chris te bemoeien.

Terwijl hij een contract van 3 jaar getekend heeft -dat was 6 maanden geleden- zou hij meerdere keren hebben getwijfeld te stoppen met de show. Dit als gevolg van een gebrek aan vertrouwen vanuit de BBC. Het valt ook allemaal niet mee om in het middelpunt te staan en om vergeleken te worden met een Oerang-oetan. Sabine en andere Chris (Harris) zijn tot nu toe redelijk op de achtergrond gebleven betreft media-aandacht. Zij hebben dan ook niet echt een verleden met de media, in tegen stelling tot Chris Evans die al jaren meedraait in de Britse Showbizz als radiomaker.

Er zullen dan ook ongetwijfeld nog meer sappige verhalen de ronde gaan doen, in afwachting op de show die op 8 mei zal worden uitgezonden. Clarkson, May en Hammond staan met hun show in het najaar gepland.

Met dank aan Uncivilsum voor de tip!36 reacties

Klinkt een beetje als het Nederlands elftal wat dreigt niet te spelen op het EK voor ze ook maar een bal hebben aangeraakt…….
Oh wacht, ze gaan helemaal niet naar het EK …
Wat zal het oude trio een lol hebben…..
Knap hoor, zo’n continue stroom van mediabuzz rond je programma…
Pssst Autoblogje, dit soort ‘geruchten’ worden de wereld ingeholpen door het marketingteam van TG zodat mensen erover blijven praten. Trap er nou eens niet in…
@TimmiX: jij en ik trappen erin. Door op die link te klikken. AB casht wel. @autoblogger kan de opvolger van z’n S8 (die ons onbekend is) weer volgooien. Lachend. Jij en ik zijn altijd de lul. Het is gewoon de schuld van de overheid.
@camber24: ik geloof dat iemand wel eens heeft laten vallen dat er 2 Audi s4’s staan bij het autoblog hoofdkantoor. Één is van wouter, die ander van autoblogger.
@lekbak: mooie keuze
@camber24: Hij heeft een S4 Avant B5.
@phaeton: mooie keuze
@camber24: heb er sinds 2 maanden ook een, prima youngtimer nu er gezinsuitbreiding op komst is.
@janjansen: nice! Heel veel plezier ermee!
@camber24: Ken je klassiekers, het is de schuld van de Rabobank.
@opgooier: niet van Wouter Bos?
@TimmiX: stop dan met lezen! ;)
LEAVE CHRIS ALONE!!
Het nieuwe TG kan al bijna niet meer tegenvallen, met al die negatieve berichtgeving.
Heeft-ie last van de producers? Maar daar is hij er zelf toch óók eentje van? Dus heeft-ie er last van dat z’n presentator-ik last heeft van z’n producer-ik. Altijd al gedacht dat er een schroefje lost zat bij die gast

http://www.autoblog.nl/nieuws/er-komt-100-zeker-een-vrouwelijke-topgear-presentator-77923
@potver7: er zijn er wel meer bij TG die last met hun producer hebben gehad😉
Raar dat die Chris Harris hier aan mee doet
Natuurlijk zal TG niet meer zijn wat het was, maar dat moeten ze ook niet nastreven.

Toch zie ik dit nog wel een succes worden. Evans kan het allemaal mooi bij elkaar lullen. Ondertussen gaan Sabine en Harris te sterren van de show worden, met beide hun eigen manier van doen. Ik zie dit wel slagen, mits men het een kans geeft.
las ook ergens dat ene cowell (?) hem helemaal niet geschikt vond voor TG en juist zich zelf het graag ziet doen op zijn eigen manier. verder niet heel erg interessant maar toch, jullie zijn op de hoogte..
Nice, geef maar op kwast, het succes van het heilige trio is niet te evenaren.
Verwachtingen temperen, de Beeb doet het goed…
Het zal niemand boeien en vooral hemzelf niet !
Met een dik contract zal het hem waarschijnlijk miljoenen ponden opleveren, dus ……..
I couldnt care less
lol, Chris Harris die geen verleden heeft met media.
Volgens mij kan het hier maar over één Chris Harris gaan, die juist wél ervaring heeft met media.
Gooi Chris Evans er meteen uit, alleen Harris en Sabine is prima.
Makkelijkste manier om onder je contract uit te komen is de producer op zijn bek slaan…
@norge:
wel voor de vorm éérst even over het eten klagen…..
Ik nomineer deze bijdrage voor de gouden komkommer. Autoblog, alsjeblieft…trap niet in die engelse propaganda machine.
Ik vraag me toch echt af of dit soort berichten bewust door BBC de wereld in geholpen worden om aandacht op TG te vestigen. Zo van: slecht nieuws is óók nieuws?? Mij lijkt dat ze zelf helemaal niet blij zijn met dit soort berichten na al het gedoe met de vorige presentator(en).
Mensen krijgen toch veel minder zin om naar TG uit te kijken als er zoveel gedoe omheen is, en hebben er argumenten bij gekregen om bij tegenvallende indruk de show meteen af te fakkelen. “Zie je wel, het is helemaal niks die Chris Evans” . En dat risico neemt de BBC echt liever niet. Ze zullen heus wel serieuze aanloop problemen hebben. Mijn verwachtingen van TG nieuwe stijl worden steeds minder……jammer.
@tinustiguan: ik ben het met jou eens. Evans van de publieke omroep met zijn verzameling Ferrari’s wordt ook wel een beetje als omhoog gevallen beschouwd. En dan zijn de Engelsen misschien wel net zo Calvinistisch als de Nederlanders met maaiveld-zaken. Evans is met een maand weg bij TG. Dat is het gevoel wat ik erbij heb.
Toch bijzonder, dat wat de mooiste baan ter wereld was, nu opeens 1 van de lastigste, want wat ie ook doet, het gaat teleurstellen. Dat gun ik hem niet
FlopGear.
Serieus… i don´t give a fuck anymore!
Add Alex from Carthrottle

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).