#Clarksongate: internet gaat los, wie volgt Jezza op?

Auteur: , 114 Reacties

Wat hebben Ivo Opstelten en Jeremy Clarkson gemeen? Ze weten allebei het nieuws aardig naar zich toe te trekken. We doen een rondje over het web, met liveblogs, gokstrijd om de opvolger van Jezza (die best een vrouw kan zijn) en commotie op Twitter.

Clarksoff

Even een summary voor elke autoliefhebber die de afgelopen 24 uur onder een steen heeft geleefd: Jeremy Clarkson -de dikke uit Top Gear-, heeft naar verluid een van zijn producers geslagen. Clarkson zou 4 maart, na een lange dag draaien, boos zijn geworden op Oisin Tymon, assistent-producer bij BBC’s cashcow. Of er daarbij écht klappen zijn gevallen? Dat is allemaal nog niet duidelijk, wel is Clarkson geschorst en worden de uitzendingen van Top Gear voorlopig(?) opgeschort.

Dat houdt de gemoederen aardig bezig, niet alleen hier op de redactie, maar all over the interwebs. The Telegraph spant de kroon, zij hebben een heuse liveblog geopend op hun site. Inclusief paparazzi-foto’s van Jezza en May. Zoals het hoort in Engeland staan er nu waarschijnlijk meer fotografen rondom het huis van Clarkson dan bij een gemiddelde rodelopersessie van de Oscars. Jezza zelf houdt het hoofd koel en zou, bij het verlaten van zijn huis, hebben geroepen “I’m off to the job centre.”

Wie volgt Jezza op?
Grote vraag is natuurlijk of Clarkson terugkeert als presentator van Top Gear. Bij Paddy Power, een online gokhuis, kun je je geld al inzetten op mogelijke opvolgers. Chris Evans lijkt onder de bookmakers met 2/1 de meest logische keus, gevolgd door Steve Coogan (3/1) en Dermot O’Leary (5/1). Maar ook op aartsvijand Piers Morgan (10/1), Rowan ‘Mr Bean’ Atkinson (40/1) en bochtenridder Michael Gambon (50/1) kun je je geld zetten.

place your bet

Moet een eventuele opvolger van Clarkson per sé een man zijn? Bij Paddy Power kun je je geld ook zetten op Clare Balding en Kirsty Gallacher. We hebben zo onze redenen om die laatste optie niet onaardig te vinden… Ook de Britse Guardian-columniste Zoe Williams ziet wel wat in een vrouwelijke presentator. Sterker nog, ze pleit voor een ‘eco-feminist Top Gear’. We zullen de eerste alinea van haar betoog even quoten, dat geeft aardig de strekking van haar verhaal aan. Hoef je dat verder ook niet te lezen.

The problem with Jeremy Clarkson, apart from him being a dick, is that he’s on the wrong side of history. There is a future for cars. There is a brilliant future for cars. There is even a future for programmes about cars. But for people doing stupid stunts in cars, while insisting that they are for petrol heads, who by definition don’t accept the bald facts of anthropogenic climate change? Not so much.

#BringBackClarkson
Op Twitter lijkt de tendens toch vooral dat Jeremy moet blijven. Middels de hastag #BringBackClarkson wordt mensen opgeroepen een petitie te tekenen, iets wat op het moment van schrijven al ruim 435.000 mensen hebben gedaan. Ook de dochter van Jezza ziet haar vader liever op de buis dan in de keuken, zo laat ze haar volgers weten. James May en Richard Hammond lijken zich aan de kant van Clarkson te scharen, al kan May het niet laten af en toe een tikje sarcastisch uit de hoek te komen. Het trio heeft na de enorme crash van Hammond met een raketwagen al eens aangegeven dat ze enkel met het huidige trio Top Gear willen presenteren. Als ze inderdaad voet bij stuk houden en Jeremy vliegt eruit, dan mag BBC opzoek naar meer dan één talentje. Wouter en Casper, letten jullie op?

twitter
twitter

Dilemma
De BBC zelf zit in een moeilijk dilemma. Het is zeker niet de eerste keer dat Clarkson voor de nodige problemen zorgt. Racistische uitspraken en een dingetje met een kentekenplaat in Argentinië hebben Jezza en met hem de BBC al eerder in de problemen gebracht. En daar was de BBC behoorlijk klaar mee. Of, zoals Jezza het zelf omschreef: “I’m drinking in the last chance saloon.” Aan de andere kant, Top Gear is een enorm winstgevend product voor de BBC, het programma heeft 350 miljoen kijkers en brengt jaarlijks zo’n 212 miljoen euro aan royalties binnen. Dat is best een substantieel bedrag voor een zender die geen reclames uitzendt en het verder vooral moet hebben van subsidie.

Meme bovenaan: thanks to the internet!114 reacties

Een ilusie maar ik zou Jay Leno wel leuk vinden geloof ik ;D
@mylvan: Jij houdt niet van humor?
Clarkson moet blijven.
Een Eco-feministische vrouwelijke reporter voor TopGear? Om te kotsen…
@blondebolide: Die moeten we er bjj hebben! Samen met Clarkson. Dat wordt echt mooie televisie!
@dutchdriftking: Dat wordt zeker goede Televisie! Maar dan graag 1 aflevering! Kan erg slecht over die BatavusBroccoli vrouwen.
Bavo Galema ?
Michael Pilarcyck ?
Bert vd Dool ?
@GTI5: Ja natúúrlijk, want de Nederlandse autoprogramma’s waren zo’n gigantisch succes…
Ik zou acteur Idris Alba (the wire) wel een goede vinden.
@AscariGT: die schijnt overal goed voor te zijn tegenwoordig.
Gaat niet gebeuren, ze laten goudmijntje JC echt niet lopen.
Zonder hem is TG ten dode opgeschreven.
JC altijd +1, nu al een legendarisch man, echt een heerlijke entertainer.
@bofkont: Alles en iedereen is vervangbaar, behalve Freddy Mercury.
@roppp: die is allang vervangen en meerdere keren.
Chris harris!?
@lijpelijpe: Dat zou wat mij betreft nog wel een waardige opvolger zijn. Maar hoe dan ook, top gear is top gear gewoon niet meer zonder jezza, hamster of cpt. Slow. Wat mij betreft kunnen ze beter stoppen dan een van de drie vervangen. En zeker als het over jeremy clarkson gaat.
@kapitein: Wat een onzin zeg! TG bestond al toen Clarkson nog in de luiers rondkroop! Dit soort dingen werden ook geroepen toen Tiff stopte… Gewoon de volgende presentator en klaar
@Svenska_Aeroplan_AB: Dat klopt inderdaad. Maar de top Gear zoals we het tegenwoordig te zien krijgen is begonnen ergens begin 2000. En heeft, op het eerste seizoen na, uit het huidige trio bestaan. Voor die tijd hebben inderdaad een hoop anderen TG ook gepresenteerd. Maar het was toen ook nog een ander soort programma, die eigelijk compleet los staat van het ‘nieuwe’ TG.
@kapitein: heel scherp! Het oude topgear is nu fifth gear. TopGear in nieuwe format is sinds 2000 Jezza, Jason Dawe (die een seizoen later aan de kant wordt gezet voor James May, Dawe krijgt nog wel een Used Car Buyers Guide katern het magazine voor een paar maanden) en The Hamster. De combinatie tussen die drie is een goudmijn. Het werkt gewoon, ook al is het gescript en geacteerd. Het is een van de best bekeken series wereldwijd (als het niet DE best bekeken serie is).

Dus dit is niet te vervangen. Net als het Nederlands Elftal, je kan Arjen Robben wel vervangen, maar elk andere invaller is gewoon niet zo goed (au, hamstringblessure…).
Ik zet mijn geld op Clarkson die gewoon terugkeert. Mag dat ook?
@Kartmans: Daar zal het wel op uitdraaien, lijkt mij. Zoals gezegd willen Richard en James alleen verder als trio met Jeremy. Hopelijk keert het drietal gewoon terug op de buis.
Heb het gevoel alsof ik op Glamorama zit. Wat een drama om he-le-maal niks.

Zoals Sir Clarkson himself al aangeeft, take a pint. Dit waait over.
Top Gear word zo goed bekeken vanwegen de presentatoren. Deze drie heren bij elkaar zijn goud waard, met Clarkson als ruggengraat.
@screamgt: als ze de matrix trilogie waren was je jezza deel 1
@screamgt: helemaal gelijk. Het was gewoon een corrigerende tik.
Houdoe en bedankt!
“Blijf kijken, na de reclame zijn we terug.”
Piers Morgan is een hele goeie om clarkson kokend te krijgen!
Rowan atkinson moet het worden! Zou leuk zijn
Zonder Clarkson is TopGear dood. Heren als Chris Harris en Jay Leno zijn allemaal leuk en wel, maar kom op… Dan krijg je van die TopGear USA toestanden.
Hij moet blijven zonder hem is het niks aan en geen echt top gear. Dat andere top gear UK (volgens mij) is niks aan dan wordt dat denk net zo als er niet meer is
@lexusfan: Waar kan ik die andere Top Gear UK kijken?
Lijkt me best wel interessant.
@BmwMPower: ik heb het fout het is top gear USA. Kan je zien volgens mij vrijdag avond na Het echte top gear
@lexusfan: Heb daar 1 aflevering van gezien.
De geteste auto’s zijn al even op de markt…
@BmwMPower: dat zijn ook geen hele nieuwe afleveringen, TopGear USA heeft geloof ik al 3 á 4 seizoenen
@BmwMPower:

Is dan ook het allereerste seizoen, beetje filler voor de Veronica programmering.
Chris Harris of Brian Johnson van ACDC haha
@Mika_Hakkinen:
Brian Johnson lijkt me zo gek nog niet.
Een quote van hem uit een programma reeks over grote Britse uitvindingen “we love inventing it, but we hate exploiting it”

Anders gewoon de optie Clarksoff…
Ik heb het wel een beetje gehad met brulboei….
@jrk68: Gewoon eerlijk zijn, de laatste paar seizoenen is het te gescript en geforceerd. Ik kan me Vietnam nog herinneren, dat blijft gewoon de beste

@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Tiff Needell, Chirs Evans (radio dj) dan?
@Mika_Hakkinen: Ik vind Chris Harris de beste autojournalist van dit moment. Hij is sympathiek, een goeie coureur, en technisch. Iets wat JC alledrie niet is.
Maar voor Top Gear gaat het niet werken. Chris Harris is voor autoliefhebbers, Top Gear voor mensen die entertainment zoeken en enige affiniteit hebben met auto’s.
kunnen die mannen niet gewoon zelf hun ruzie oplossen ipv al dit drama!
@redneckdarian: dat gaat niet echt als je beroemd bent. Dan is alles wat je doet wordt meteen in het nieuws gebracht.
Ben Collins!
Wat dacht men van Rebecca Jackson…? 33 lentes jong, dus een fris gezicht voor het programma…
@e1000bmw523i: Een vrouw heeft niets te zoeken in een auto gerelateerd tv programma.
@imba: In de hoek jij! Die dame weet meer van auto’s en kan beter rijden, dan jij en ik bij elkaar…
@e1000bmw523i:
Of ze halen Vicky BH terug, oh wacht, die rijdt al die heren zoek en bezorgt de macho kijkers een minderwaardigheidscomplex….
@jrk68: Haha. Idd. Rebecca is gewoon de jongere uitgave van Vicky. ;) Dan toch maar Quentin Willson?
@e1000bmw523i:
Quentin had wel een hoog “ballen” gehalte, een beetje zoals Fred van der Vlugt vroeger op de vaderlansche buis.
Toch had hij best leuke items, voor de consumentengids….
@e1000bmw523i: @jrk68: Al was die Miss Jackson qua kennis een fusie van Ayrton Senna en Schumacher, inclusief uiers en doos. Het had dan geen zak uitgemaakt. Wel eerlijk wezen. Geen man neemt een vrouw serieus in zulk programma. Al spring je hoog of laag. Veranderen zal dat niet.
@imba: en dat is nou net het probleem, waarom niet? Waarom zou een vrouw dat niet kunnen?
@bouwvakkert: precies om het punt dat @jrk68 al aanhaalde: egootjes. Zowel van de medepresentatoren als de mannelijke kijker zoals @imba.

Mja, ik stam ook uit de tijd dat Aimee nog rijtesten deed… Speaking of: @maru, wanneer komt jouw debuut voor de camera? ;)
@e1000bmw523i: Zo. En trek nu die tampon uit je kont en groei een paar.

http://authentiekeman.nl/authentiekeman/34-mannelijke-handelingen-voor-de-authentieke-man/
@imba: Zo dan! Welk hipsterwijf (m/v) heeft die idioterie getypt? Een klein voorbeeld: sixpack en gewichtheffen. Heb je ooit weleens een ‘strongman’ competitie gezien? En daar ook maar 1 sixpackje gespot? Geloof mij, die strongmen maken als het er op aan komt korte metten met jouw getrainde sixpackje.

http://www.dailyfailcenter.com/sites/default/files/styles/fail/public/fail/aKzdop6_460s_v3.jpg?itok=2VTvVmfd

Als ‘echte, authentieke man’ zijn er maar een paar dingen die je tot uitvoer hoeft te brengen: Volledig alle mode negeren, doen wat je zelf wil en vooral BBQ-en en bier drinken. En ga motorrijden.
En bovengenoemde zaken zijn geen verplichting, op het ‘doen wat je ZELF wil’ na dan.

Als jij niet naar een vrouw kan kijken die beter kan autorijden dan dat jij dat kan, dan vrees ik dat je zelf n tampon dwars hebt zitten. Een kerel zou het gewoon accepteren en wellicht meer gaan oefenen om haar fair te verslaan. Een kerel gaat niet lopen bitchen dat ie het niet aan kan zien omdat het toevallig een vrouw is.
@luittinke: *kuch* en Mariusz Pudzianowski dan? *kuch*
@mauritsh: Kijk eens goed naar zijn lichaamsbouw en kijk dan nog eens naar t uitlegplaatje dat k in mn reactie heb bijgevoegd. Hint; driehoek vs. vierhoek

En altijd leuk, uitzonderingen die de regel bevestigen. Zo leer k ook weer. Dank u
Op dit moment zijn er trouwens al 471k handtekeningen. Het blijft maar doorgaan!
Ik zeg Louis van Gaal kijken hoe lang het programma standhoudt :)
@regera918: Die zou dat ook nog kunnen.En z’n Engels is er goed genoeg voor.
Zucht, al die heisa… Dit gaat gewoon weer met een sisser aflopen. De BBC gaat de cash cow die Top Gear heet, en grotendeels vanwege JC populair is, echt niet de nek omdraaien door hem te ontslaan. De chemie die deze 3 presentatoren hebben is uniek en krijg je niet nog een keer. Anders krijg je zoiets als Top Gear USA, waar het een beetje nagespeeld wordt.
Doe mij maar Harry Metcalfe… Engelsman, een rot gebit als Clarkson en een echte autoliefhebber. Maar het liefst pak ik de positie zelf :-)
Heel simpel, TopGear kan niet zonder Clarkson, en de BBC kan niet zonder TopGear. Dus de BBC gaat met hangende pootjes terug naar Clarkson, Clarkson zegt voor de vorm 1 of 2 keer nee, en uiteindelijk komt ie met een leuke salarisverhoging terug.

Ik zeg nog vóór het einde van het seizoen.
Top Gear is zo succesvol vanwege o.a. hun USP Jeremy Clarkson. De show is voor petrolheads, maar ook voor mensen die niet per se autoliefhebbers zijn, maar wel humor hebben. Clarksons uitspraken worden soms erg serieus genomen, terwijl het doel ervan simpelweg vermaak is. Critici zouden daar dus doorheen kunnen prikken. Een “eco-feminist Top Gear”? There goes your revenue… Dan zullen we nooit meer hilarische fragmenten zoals deze [https://youtu.be/aFdBcYN3sNw?list=PLa75cYQisGfPbl0yizZUXuw2dPDTmz3Wt] te zien krijgen. Dan wordt het over een jaar: “Top Gear stops due to lack of viewers”.
Wouter Karssen?
@trololol:

Als dat gaat gebeuren dan emigreer ik naar een land waar TG niet uitgezonden wordt. Als er iemand is die NIET kan presenteren dan is het Wouter wel.
Ach wat, maakt mij niet uit. Ooit moet er toch een einde aan komen. Clarkson is al een oude man.

Dat het zo moet eindigen is natuurlijk minder leuk.

Eco Gear of Green Gear of Blue Gear (want het milieu is blauw in autoland), in feite wel een goed idee…
@Esprit_de_Flandre: oude man? Hij is 54.. Hoe jong ben jij eigenlijk?
@rikus: 54 slechts? Oei, dan ziet ie er gewoonweg niet goed uit. Had meer verwacht.

Ikzelf ben 12…
Joanna Lumley
David coulthard maybe
@cthijs: die is niet uitgesproken, heb je zn kop wel eens gezien als Jordan wat zei (BBC F1). Neen David is ongeschikt
Hij moet gewoon blijven.. Klaar. En dat gezeik over die kentekenplaat in argentinie is jezza zn schuld? Denk dat het hele team daar verantwoordelijk voor is maargoed…
Uitgaan met een ‘bang’, doet die Clarkson goed.
Was een leuk programma met hem, tijd voor wat nieuws nu.
Misschien fifth gear presentatoren? Jason plato of Tiff Needell
@pagani86: Die twee moeten gewoon blijven bij Fifth Gear (al is Plato schijnbaar niet meer in beeld bij het nieuwe seizoen).
Het zal wel overwaaien.

Maar stel ze zouden hem vervangen, wat ik niet zomaar zie gebeuren. Gaat er toch wel wat verloren, niet perse omdat hij onvervangbaar is. Maar ik denk dat je dan een soort RIP-off gevoel krijgt zoals bij TG America…. maar dan erger.
@reistje: ja verschrikkelijk programma Is dat. Ik kon een aflevering mezelf dwingen om te kijken maar dat doe ik nooit meer.
Dat programma is eigenlijk de naam “Top Gear” niet meer waardig. Ik volg het programma al sinds de jaren ’80 en toen was het nog echt een autoprogramma. Fantastisch om dan elke week de nieuwste auto’s te zien, de reviews en er dan ook nog wat van leren. Nu is het meer een comedy sketch show geworden. Wat op zich niet erg is, maar het is niet meer waar het programma ooit voor bedoeld was.

Misschien moeten ze die drie gewoon een ander eigen programma geven en bij Top Gear een frisse wind laten waaien. Ik las gister dat iemand Chris Harris opperde, dat vind ik niet eens een slecht misschien met EVO oprichter Harry Metcalfe of zo erbij. Twee mensen die verstand hebben van auto’s en daar nog met veel passie over kunnen praten.
@Rick-dos: Tja maar het is de laatste 20 jaar tot deze comedy gegroeid. Die overigens best leuk is en zeker erg succesvol.

Dan kan je beter Chris en Harry een ander wel serieus programma geven.
@Rick-dos: Daarom ben ik al een hele tijd geleden gestopt met kijken… Alleen de specials kijk ik nog af en toe.
Als het een vrouw moet worden stem ik op Jawol,Sabine Schmit van de”Ring”.Leuke vrouw kan scheuren,verstand van auto’s.
Brian johnson, zou een leuke opvolger zijn. Al heb ik liever dat jezza gewoon blijft
Tiff Needell. Leuke vent die ook nog eens enorm goed kan rijden. En heeft al ervaring bij Top Gear, al is het lang geleden.
@swaffelaer:
Leuk idee, kan ik ook zeggen dat ik ooit een topgear presentator gesproken heb….

Oh Cock, dat kan ik natuurlijk al, al was het in 1992 en uit het originele TG….
Clarkson blijft echt ook wel. Als de BBC stopt met Clarkson betekent dat een honderden-miljoenenstrop voor ze. Die paar zeikerds kunnen ze echt wel lijen. De kans is nog groter dat ze die producer weg’doen’
Vervangen? Clarkson is mede-eigenaar van het bedrijf achter Top Gear (Bedder 6), zal dus niet snel vervangen worden, dan zou hij eerst uitgekocht moeten worden denk ik…
Mister Bean! Voor een paar afleveringen en da jezza weer terug natuurlijk..
Jason Dawe (die dikke van seizoen 1) of Top Gear Dog terug laten komen.
“het programma heeft 350 miljoen kijkers en brengt jaarlijks zo’n 212 miljoen euro aan royalties binnen. Dat is best een substantieel bedrag voor een zender die geen reclames uitzendt en het verder vooral moet hebben van subsidie.”

De BBC wordt voornamelijk betaald door de Britse TV kijker dmv. de zgn licence fee, kijk en luistergeld zeg maar, zo’n 3,7 miljard pond.

De BBC heeft een jaarlijks budget van 5 miljard pond. http://downloads.bbc.co.uk/annualreport/pdf/2013-14/BBC_Financial_statements_201314.pdf. Voor iedereen die denkt dat TG veel geld in het laatje brengt: 150 miljoen pond is dus 3% van het totale inkomen. Dat is niet onaardig voor één programma, maar het is nu niet zo dat de BBC in elkaar stort omdat Top Gear stopt. Wel de feiten checken aub.
Ik vind dat het oude team gewoon moet blijven…
Clarkson is top gear…. Daarom is de USA of Duitse versie geen reet aan om te kijken.
En ja, natuurlijk blijft hij. Bij de eerstvolgende aflevering kijkt een dubbel aantal mensen naar Top Gear, oftewel extra inkomsten! Wat een reclamestunt!
Iemand al bedacht dat dit gewoon een reclamestunt is?
Redelijk geniaal ook want de hele wereld heeft het over Topgear
@imaginenl: Een reclamestunt over de rug van Clarkson, ja. Maar met deze ‘stunt’ en de beslissing Top Gear tijdelijk niet uit te zenden heeft de BBC miljoenen mensen tegen zich in het harnas gejaagd. Dat heeft meer negatieve dan positieve consequenties.
Die trien die beweert dat het beter is om eco-vriendelijke toer op moet gaan met TG snapt geen bal van het programma. Het is entertainment en niet alleen voor de petrol-head. Veel collega’s hun vrouw kijken ook naar het programma juist omdat het zo in elkaar steekt.
BBC = Bring Back Clarkson.
Vicki Butler Henderson zou een goede opvolger zijn.
Geen top gear zonder jezza
@pazzeehh: helemaal juist, hij is onvervangbaar
Jay Kay zou het ook kunnen! Een frisse gast met humor en hij kan het programma lekker laten swingen.
Jay Kay, Steve Coogan, Chris Evans, Patrick Kielty, Eric Bana, Jodi Kidd
Het is simpel: Wouter moet gewoon de nieuwe Jezza worden! ;)
Ik zie liever jamiraqui als opvolger
Leuk bedachte marketingstunt van Top Gear. Schaarste creëren (want even geen uitzendingen) en mondiale media aandacht genereren. En na dit hele gedoe gaan de heren weer uitzenden en op dat gespeeld jongensachtige toontje opmerkingen maken over dit hele ‘Clarkson is geschorst’ gedoe.
Chris evans is de enige, maar clarckson is onvervangbaar. Mijn TG enthousiasme verdwijnt direct zonder het toptrio! Verwacht wel een mooie oplossing want bbc kan niet zonder. Verheug me nu al op de eerste aflevering met JC, met een korte ‘politiek correcte’ uitleg over het incident.
Ik lach me te pletter met al dat gedoe rond Jezza, denken jullie nu echt dat de BBC ene JC gaat ontslaan? Natuurlijk niet, hij is dé man rond Top Gear, mister Powerrrrrrr heeft weer eens in de spotlight gestaan, hoe doet hij het weer hé. Top Gear is en blijft het best bekeken programma op de BBC
Haha welke baas heeft die gokactie opgezet in dat casino, geniaal!
Laten we ff eerlijk zijn topgear is al lang niet voor petrolheads , het is gwn geweldig om die gasten alles zien te verkloten en soms een mooie auto op een leeg vliegveld te laten driften en op zn tijd een roadtripje
Top Gear zonder Clarkson is hetzelfde als Two and a half man zonder Charlie Sheen.Die serie stopt ook omdat het met een ander persoon totaal niet lukt om kijkers te trekken.
Rowan Atkinson? Grappig en autogek?
Waarom staat er in elke stuk over TopGear dat Clarkson ‘dik, fatsig of obees’ is. Wat een bullshit. Kerel heeft gewoon een normaal postuur met een kleine bierbuik.
Top Gear heeft niets te maken met zuivere auto journalistiek. Het is een amusements programma wat door de drie heren met gort droge Engelse humor wordt gedragen. En ze hebben ook nog droomautos die ze een beeld brengen.
Het contract van Jeremy schijnt volgende maand af TR lopen en de BBC zal nu niet happig zijn op verlenging. Daarnaast denkt Jeremy zelf ook dat het afgelopen is getuige zijn uitlatingen tegen the daily Mirror.
Jezza zou bevestigd hebben dat hij binnenkort ontslagen wordt. Dat zou het einde betekenen van top gear, aangezien may en hammond niet door zouden willen gaan.

http://www.nu.nl/media/4009587/jeremy-clarkson-verwacht-zeer-binnenkort-ontslag-bij-bbc-.htm
Het zou best ironisch zijn als er een Amerikaanse presentator bij zou komen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).