Corvette-fanaat betaalt vermogen om onthulling bij te wonen

Auteur: , 19 Reacties

Wat sommige mensen al niet overhebben voor hun hobby.

Corvette-fanaat betaalt vermogen om onthulling bij te wonen

Volgende maand, op 18 juli om precies te zijn, is het voor Chevrolet de hoogste tijd het doek te trekken van de nieuwe Corvette. De onthulling zal een speciale zijn, aangezien de langverwachte C8 een totaal andere auto zal zijn. Het bekende ontwerp van de auto wordt vervangen door een meer sportieve configuratie met middenmotor. Voor sommigen is dit reden gegenoeg om duizenden dollar uit te geven om het debuut van de auto bij te wonen.

Het National Corvette Museum in de Verenigde Staten begrijpt in al zijn expertise natuurlijk dat de C8 enorm wordt geanticipeerd door fans van het iconische model. Hierom besloot het museum vorige maand een tweetal tickets in de verkoop te doen op eBay. Het idee was simpel genoeg: wie het liefst bij de onthulling is, betaalt daarvoor logischerwijs het meeste geld.

Dit is dan ook precies wat er is gebeurd. Het museum heeft de tickets deze week onder de hamer gedaan en de uiteindelijke hoogste bieder kon de kaarten oppikken voor liefst 15.200 dollar. De tickets geven niet alleen toegang tot het besloten evenement, de koper krijgt ook een rondleiding van het museum, eten en drinken en mag enkele festiviteiten bijwonen. De overnachtingen zijn ook inbegrepen.

In tegenstelling tot soortgelijke veilingen in de autowereld, gaat de poen ditmaal wel naar degene die het heeft verzonnen. In zekere zin is het bedrag dus een nette donatie aan het museum. Benieuwd of ze er iets zinnigs mee zullen doen.19 reacties

hoop dat de inkomsten een goede fundering bieden voor de toekomst…
@grrrrommmmm: I see what you did there ;-) #sinkhole
@grrrrommmmm: Oef, die is scherp!
Valt best mee, 15000 Dollar…

Een kaartje voor de Efteling plus een frietje met en een kroket plus een overnachting in het HolleBolleGijsHotel is al bijna net zo duur.
@moveyourmind: klopt inderdaad.
Vorig jaar nog in dit museum geweest. Fantastisch om te zien hoe veel historiek één bepaald model heeft. Ben benieuwd naar de C8.
@detroitv8: is het alweer een beetje opgeknapt daar?
Ik ben erg benieuwd naar de C8, in camo ziet het er vooralsnog een beetje uit als een Australische ute…
“Het National Corvette Museum in de Verenigde Staten begrijpt in al zijn expertise natuurlijk dat de C8 enorm wordt geanticipeerd door fans van het iconische model. “ Mijn auto translate hapert op deze zin. Welke taal is dit?
@koen0373: autoblogtaal?
Cleetus?
@papa: c’monnnn cletus!
@styns: …sist Rosco.
Wedden dat de volgende Corvette weer met de motor voorin zal zijn? Indien niet eet ik mijn pantoffel (een vegan model gemaakt van aubergine ;) ) op!
@Volvo_440_turbo: inderdaad…is nothing sacred anymore??!
Erg benieuwd of het straks echt een mooie auto is.
Wat mij betreft is het een doodzonde om naar midengine te gaan, maar we zullen zien wat het word.
Nette ringtijd op die deur!
Voor een hot hatch wellicht. Niet voor een wannabe-Ferrari.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).