De Ferrari 812 zoals je ‘m niet eerder zag

Auteur: , 17 Reacties

De Superfast zoals we de nieuwe V12-machine van Ferrari kennen, maar dan in andere jasjes.

Een nieuwe Ferrari is altijd wel een garantie voor interessante discussies. Ook photoshoppers klommen de afgelopen dagen achter hun PC’tje om zelf iets te verzinnen op basis van de 812 Superfast. Ze spreken niet met hun mond. Wel met creatieve muisklikken.

Via Autojunk deelde lezer @redbee5 een paar plaatjes op basis van de persplaten van Ferrari. In plaats van een rode kleur werd de 812 in het zwart (met rode strepen) en blauw gestoken. Niet alleen bij ons op Autojunk werd het model digitaal bewerkt. Ook X-Tomi Design ging aan de slag.

De photoshopper maakte een ‘812 Superamerica’ en een shooting brake op basis van de nieuwe V12-topper. In het geval van dat laatste is de GTC4Lusso toch een stukkie mooier in mijn ogen. De Superamerica-shop oogt wel erg gaaf.

Ferrari heeft nooit een cabrio-variant van de F12berlinetta voor de massa op de markt gebracht. Wel een speciaaltje. De F60America, waar er 10 van zijn gemaakt. Wat was überhaupt de laatste open V12-Ferrari die niet in gelimiteerde oplage van de band rolde?17 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Werd ook wel weer eens tijd dat Ferrari een gt Zonder dakje ging maken.
Ik wacht de livepics eens even af. Bij het zien van de persfoto’s was ik erg enthousiast, maar bij die gele van gisteren had ik dat gevoel niet zo. Maar die zwarte en blauwe zien er weer erg goed uit.
Eerlijk is eerlijk, die Superamerica is erg gaaf. Voor de rest kan het mij allemaal (nog) niet echt bekoren. Ik zal hem toch in het echt moeten aanschouwen wil ik daar een eerlijke mening over kunnen geven. Dat is eigenlijk vaak het geval bij Ferrari.
Ik blijf het zeggen dat ik de F12 vele malen mooier vind!
Nee, ik vind hem teveel op de nieuwe Viper/Corvette lijken, de nieuwe lijnen van Ferrari trekt mij nog niet echt. De velgen daar in tegen vind ik wel fraai, net als de velgen van de F12 TRS!
Die cabrio :) Fiat X1/9 krijgt toch een vervolg!
http://www.motoringme.com/wp-content/uploads/2014/01/IMG_0077-HDR.jpg
Cabrio ziet er serieus dik uit.
Ziet er wat Viperachtig uit.
Dat is toch leuk van het internet, je bent wat aan het prutsen. Gooit het uiteindelijk toch maar op autojunk want ja er is vast wel iemand die het leuk vindt. En warempel je beland nog op de front pagina ook, tof!
De 550 barchetta en 575m superamerica waren gelimiteerde oplage. Misschien de Daytona spider? Maar daar zijn minder van verkochte dan de 550 barchetta en 575m superamerica.
Sinds de eerste plaatjes van deze auto, vind ik de voorkant zo op die van een Jaguar F-type lijken.
Die gedacht wordt bij foto 1 en 3 in de andere kleurstellingen nogmaals bevestigd.
Ik moet wel ff aan die koplampen wennen, voor de rest een strakke bak, ben fan van de dubbele achterlichten.
De 812 mist de wauw factor die de f12 wel had.
Nee niet mijn smaak van mooie stijlvolle auto. Dit is meteen al een foute voetballers auto of andere jonge gast met te veel geld en geen smaak. Naar mijn meming
De laatste ongelimiteerde open V12 was de Daytona mijns inziens
Dat ze maar een nieuwe SuperAmerica maken!
Ik vind het een bijzonder goed ogende auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).