De Panamera volgens Mansory-recept

Auteur: , 30 Reacties

Juist ja.

De belangrijkste Genève info hebben we intussen wel gecoverd, maar speciaal voor jullie hebben we het vreemdste voor het laatst bewaard. Je kijkt naar de Porsche Panamera die door de boys van Mansory grondig werd aangepakt en (het wordt eentonig) uiteraard is ook in dit geval carbon het toverwoord.

Mansory meldt trots dat alle onderdelen in de eigen autoclaaf worden gebakken en dat dus geen gebruik wordt gemaakt van toeleveranciers. Naast alle koolstofvezel frutsels kreeg de Panamera 22 inch velgen, een koets in de lakkleur candy red en extra pk’s.

Vermogen en koppel stegen met respectievelijk 35 pk en 40 Nm. We weten helaas niet welke versie de tuner als basis heeft genomen, dus over het totale vermogen/koppel kunnen we helaas geen uitspraken doen. Over het uiterlijk kunnen we dat wel, maar dat doen we niet. De plaatjes spreken voor zich.

UPDATE: lezer @edge wijst er terecht op dat de Porsche op de plaatjes een uitschuifspoiler heeft. Dat kan alleen maar betekenen dat het de Turbo betreft, die standaard goed is voor 550 pk en 770 Nm. Dat wordt in de Mansory-versie dus 585 pk en 810 Nm.30 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
@MauritsH: Ze hebben de Panamera Turbo als basis genomen. De andere versies hebbend ie toffe uitklapvleugel niet.
@edge: scherp, gaan we fixen! Dank :)
Ik vraag me toch af hoe ze dat doen. Op de stand hebben ze de aller duurste auto’s al staan in volledige Mansory uitvoering. Geld is er dus ook clientèle. Verkoopt dit in het midden Oosten en Rusland dan daadwerkelijk zo goed?
@dutchdriftking: ik vraag mij ook het zelfde af. Smaken verschillen blijkbaar zo enorm.
@dutchdriftking: Midden-Oosten, Rusland en natuurlijk de voetballers die bij vermogende clubs spelen. Als het halve elftal al in een Panamera Turbo rijdt breng je die van jou natuurlijk wel even bij Mansory langs zodat je niet hetzelfde rijdt als je buurman.
@dutchdriftking: ja, daar lopen ze idd behoorlijk goed.
@dutchdriftking: M’n broertje heeft 2,5j in Dubai gewoond en die stuurde me vrij regelmatig Mansory (etc) getunede modellen door. Ghost is vrij populair als Mansory maar ook veel G klasses enz. Hij neemt altijd een lokale Autotrader mee voor me, als je die advertenties ziet van die gasten. 6 pagina’s full colour met alle modellen. Die geven wel gas daar.
Redelijk subtiel voor Mansory. Ze hebben wel eens gekker gedaan met de panamera. Toen hadden ze de panamera in blauw en vel geel uitgevoerd.
Vind zelf mansory vaak de mooiere tuners meebrengen, als je toch al gaat aanpassen, doe het dan meteen goed en over de top, iets wat mansory begrijpt gelukkig!
@spykerboy: Tunen goed doen is in mijn ogen toch iets anders dan hetgeen Mansory doet. Ik denk dan eerder aan Singer of Alpina.
@berlinetta: of dan ook gelijk zo over de top als LB, RWB en Rocket Bunny
Achterkant top, voorkant over the top
Toepasselijk de kleuren gebruiken van de Benz GT4 ;)
zo’n interieur heeft toch altijd wel iets. lekker decadent
maar het exterieur….
Verkoop je als tuner echt zoveel dat je kan blijven leven. Of zit er gewoon een hele dikke winstmarge op die rotzooi
Man o man, hoe kan je toch een inmiddels heel aardige auto vernaggelen met plastic opzetstukken, foute kleur(stelling) en ander prostitutie waardig materiaal met als hoofddoel in negatieve zin op te vallen. Dit moet het domein zijn van voetballers, dealers in waspoeders en andere vluchtige stoffen die je in andere staten brengen, mensen met oliepompen in de achtertuin/woestijn/verharde Siberische grond en/of politici die er gekleurd op staan door hun hang naar macht, geld en de topsport; ‘besodemieteren en uitzuigen van eigen volk’…..
@autodrome: someone apparently didn’t get laid last night and/or this morning… ;)
@scooper: just a statement …. en voor jou beeld, haar naam is Hilde en het was meer dan geweldig vanmorgen, gisternacht en heel wat ochtenden en nachten daarvoor, all day every day ….. Dus ik kaats de bal terug; scooper, did you get laid the last for the last five(5) or more years? Geef toe; je hebt smakelijk om mijn post gelachen toen de diepte en gelaagdheid je raakte als een bliksemschicht/donderknal bij heldere hemel ….
@scooper: On-topic – Die gasten bij Mansory zijn totaal van de pot gerukt met die monsterlijke creaties van ze …. Je moet een kabel los hebben in je pan als je daar geld voor over hebt. Dat interieur is ok, maar de buitenkant is echt een lachertje, zoals velen voor mij al beaamden. Kan me niet aan het idee onttrekken dat daar een vijf jarige designer de scepter zwaait bij Mansory en denkt het geweldig te doen. @scooper: – Off-topic – Ik zal je niet meer pesten met je deplorabele seks leven, je zal het best goed doen …. Hahahahaha
@autodrome: goed gezegd!
@gietturbo: dank je!
De kleur is zo ongeveer het enige dat mij kan bekoren…
Van voren vind ik het net een new beetle. Alleen dan van Porsche
Is er nou echt iemand die de Mansory creaties echt mooi vindt? Ik vind 99 procent ervan echt niet om aan te zien.
Ik vind t wel wat hebben.
@toyotafortuner: heb je een getunede golf III met de goedkoopste opzetstukken en after market trash/plastic fantastic uit de failliete boedel van Halfords? Staat jou rijdersstoel laag, draag jij je petje achterstevoren en ben jij trotse bezitter van een dikke vossenstaart wonende te Maaskantje?
@autodrome:
>moord en brand roepen om iemand met andere smaak
Nice meme
@toyotafortuner: Hoezo? Stel gewoon een aantal heel logische vragen, oorzaak – gevolg … Niet zo serieus jonguh, geen dag zonder een lach …. Het is niet persoonlijk ….
Ik ben er op zich wel blij mee dat Mansory er altijd een flinke vermogensupdate bij levert. Zijn ze ook sneller uit mijn zicht verdwenen.
@gulli: zo is het, geen speld tussen te krijgen(had het zo nog niet beredeneerd)!. Brand gewoon op je netvlies, oogvervuiling is het … Zand in je ogen van een vijf jarige Mansory ‘designer’

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).