Deze auto heeft de grootste wielen van Marktplaats

Auteur: , 33 Reacties

Ideaal voor als er bijvoorbeeld weer eens een overstroming is en je droog wilt zitten.

Ondanks dat wij Nederlanders met zijn allen door de overheid in trombose veroorzakende kleine koekblikken geduwd worden, verandert het klimaat in Nederland in vliegende vaart. Steeds vaker staan steden en dorpen blank en veranderen snelwegen in vijvers.

Gelukkig zijn mensen inventief en zijn er oplossingen voor deze problemen. Je kan bijvoorbeeld gewoon een setje 24″ pornojetsers onder je auto schroeven, zodat deze wat hoger op de poten staat. Ideaal voor het droog houden van de voetenruimte.

Als je dit setje 24″ wielen koopt op marktplaats voor 6.500 Euro krijg je er ook nog eens een Ford LTD Crown Victoria uit 1984 gratis bij. De LTD Crown Victoria is de voorloper van de latere LTD-loze Crown Vic, die ook op het ‘Panther’-platform gebouwd werd. De auto die iedereen die in de afgelopen twee decennia ooit een Amerikaanse film of serie gezien heeft waar de politie in voorkomt wel eens gezien heeft.

De verkoper houdt zijn advertentie kort en bondig. Hij meldt slechts dat de auto keihard is, zonder roest. Verder zit er naar verluidt een gigantische radio met dikke versterkers luidsprekers door de hele auto. Zijn woorden, die bevestigd worden door de foto’s. Zo te zien zijn de draden die naar de verschillende delen van de geluidsinstallatie lopen ook vakkundig weggewerkt. Voor wie niet bang is voor natte voetjes zitten de originele wielen er trouwens ook bij.

Inruil is mogelijk, maar alleen als je zelf ook over zo’n heerlijk brabbelende Amerikaan met een V8 beschikt. Rijders van de hierboven genoemde muesli-gebakjes need not apply. Nou ja, behalve als ze ook revolteren tegen het systeem en hun koekblik privé verkopen. Dan kunnen ze zich met cash money in de hand melden bij verkoper Jan.33 reacties

Origineel is toch mooier vind ik
Dang wat zonde.

Kopen. Zet er wat period correcte wielen op. Whitewalls en je hebt weer wat heerlijks.
@toyotafortuner:
” Voor wie niet bang is voor natte voetjes zitten de originele wielen er trouwens ook bij. “
@toyotafortuner: Whitewalls op een auto uit 1984? Ga je mond spoelen.
Als die nou ook eens mooi was afgewerkt dan ziet het er iets beter uit. Maar nog steeds niet om aan te zien zo.
Smaak is een breed begrip…..
Was in 1984 een cheapass Amerikaanse auto ..
Beetje niveau BMW / MB uit die tijd ..
S N double O P D O double G
@renegade:

Gaat Chronic 2000 even afstoffen…
Big pimpin’
Wat een hok…
Komt recht uit pimp my ride
Mooie campagnemobiel voor Sylvana Simons. DENK in een Donk!
Nice! Maar je wordt dan zo vaak aangehouden door de politie voor een “routinecontrole”, je komt helemaal nergens meer.
@kingjoop:

En dan als een soort van Eminem in de auto tegen de politie aan de gang dat je wordt aangehouden op etnische basis ondat je zwart bent.
@jack_abarth: Eminem is een whigga, dawg ;)
Wansmaak is ook een smaak blijkt maar weer
White walls, hydraulica, en je hebt weer een Snoepje van een Hond
@denniss00:
Zal je vast verbazen maar buiten een setje hydraulics laat snoopdogg zijn autos vrij origineel voor een rapper http://www.lowrider.com/features/0407lrm-snoop-dogg-rides/
Als ik in een milieuzone zou wonen werd dit mijn nieuwe kar.

Rechte pijp eronder, open luchtfilter er op schroeven en dan lekker met het gaspedaal diep ingetrapt en de volumeknop van de stereo helemaal naar rechts voor het stadhuis langsrijden iedere keer als die geitenwollensokken weer een raadsvergadering hebben.

Gewoon omdat het kan.
Zijn zelfs niet zo maar 24″ velgen zijn nog eens heuse floaters. De spaken blijven staan enkel het bruin vlak achter de spaken draait.
Niet mijn smaak. Al zou hij wel een glimlach en een thumps up krijgen van mij. Het is eens iets anders dan een grijze hatchback.
En vooruit autoblog als jullie hem niet plaatsen… http://www.taurusarmed.net/forums/attachments/lounge/118907-texas-flood-11350659_10152881666796700_1236590806149551559_n.jpg
Shit…ik zag de foto en wolde meteen mijn auto inruilen, maar helaas kom ik niet in aanmerking
Interieur vervangen met Rood velours en hoogpolig tapijt, hydrolics eronder knallen, Dr dre pompen door die speakers en genieten van het van het uitzicht op de horde bitches die naar je toe komt sprinten.
Dikke Donk style! Nja origineel inderdaad wat fraaier om te zien
24″….. Is dat niet wat voor onder een 2004 Toyota Prius?
Biet de grooste wielen van mp @autoblog. Ik vond net een fiets met 26″.
Leuk om te zien maar niet voor mij..
Dat moet een partij beroerd rijden..
Leuk deze promo verhaaltjes over Marktplaats advertenties. Alleen jammer dat Marktplaats vergane glorie is. Ik kon er vroeger alles op vinden, maar tegenwoordig alleen nog maar advertenties van handelaren. Wat ik ook zoek, op Marktplaats staat het niet meer. Het lijkt erop dat Ebay zijn best doet om de site de nek om te draaien, zodat we allemaal ook in Nederland op Ebay (moeten) gaan zoeken.
Dit was de eerste keer dat ik daadwerkelijk hardop heb moeten lachen om een auto.
Ideaal voor blinde chauffeurs.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).