Deze Carrera GT eist de aandacht op de LA Autoshow

Auteur: , 22 Reacties

Deze kleur is niet te missen.

Als je niet tevreden bent over de kleur van je auto, kun je dit ‘probleem’ tijdelijk aanpakken door het voertuig te laten wrappen. Wil je het écht goed aanpakken, dan laat je de auto overspuiten. Bij exclusieve auto’s is dit meestal geen goed idee als het gaat om de restwaarde, maar daar had de eigenaar van deze Porsche Carrera GT (rijtest) lak aan.

Deze Carrera GT is namelijk van filmproducer en YouTuber Alejandro Salomon. Het was oorspronkelijk een grijze Carrera GT. De Mexicaan liet de Porsche in een tint wrappen, dat moest lijken op de legendarische Ruby Red-kleur van Porsche. Na een tijdje met de wrap te hebben rondgereden, besloot Salomon om de auto compleet te laten herspuiten. Galpin Auto Sports (bekend van MTV’s Pimp my Ride met Xzibit) kreeg de taak om de auto om te toveren. De auto werd gespoten in Ruby Red. Ook delen van de motor en enkele delen in het interieur werden van de opvallende kleur voorzien.

Vorige week was de auto klaar en vanaf heden is de Carrera GT te bewonderen op de Los Angeles autoshow.

(skip naar 14:50)

Fotocredit: G.A.S via Facebook, Salomondrin via Instagram22 reacties

Ik weet het niet. Aan de ene kant denk ik, schandalig want CGT legendarisch etc. etc. Aan de andere kant heeft hij wel lef. En teveel geld.

Maar toch is het dood zonde.
Hij durft wel. Z’n 911R is ook gaaf. De huracan heeft hij verpest daarentegen.
Heiligschennis Eeuwig zonde.
@mikje90: bla bla bla.
@mikje90: Dan laat jij je carrera gt maar gewoon zilver toch?
@romeoalfa: ik vind zilver een stuk mooier dan roze. Dus ik laat hem lekker zilver
Toen de auto nog was gewrapt vond ik het best lelijk. Nu eigenlijk gewoon heel gaaf. De heren van GAS lijken ook echt top-werk te leveren.
Niks heilig schennigs legend Porsche kleur originele Porsche kleur en laten spuiten inplaats van al die crappy wraps! Deze man vind dit mooi en doet wat niemand zou doen vanwege restwaarde etc hoop dat ie zn komemde GT2 RS ook van wat moois voorziet!
Een knipoog naar de 964 RS!
Ik vind deze echt heel mooi, maar ik vind ook dat de persoon in kwestie over het algemeen een wanstaltige smaak heeft. De wraps van zijn Huracan Performante en G500 4×4 zijn wat mij betreft oerlelijk en kinderachtig. Gelukkig zijn smaken verschillend, Haha.
Het komt ongetwijfeld doordat de auto binnen is gefotografeerd, maar ik zie toch echt een roze auto.
@pomoek: dan ben je niet alleen in elk geval
@pomoek: mischien heeft dat iets te maken met onze schermen maar ik zie op sommige foto’s ook roze.
Ergens is het onzin dat we ons constant druk maken om restwaardes en dergelijke. Logisch natuurlijk, want geld. Maar kom op, je koopt een auto toch voor jezelf, je huis verbouw je ook niet naar de smaak van een ander vanwege de restwaarde.. Ik vind het tof!
@speedygonzalez: precies. Doodzonde want? De man gebruikt de auto, spuit hem in een kleur wat een hommage is aan Porsche. Doodzonde is een auto als dat wegstoppen in een garage als een investering.
Ik kijk altijd naar vehicle virgins. Die gaat ook wel eens naar hem om video’s op te nemen. Echt gaaf.
Op zich slim. Eerst een wrap, kijken of het bevalt, daarna een spuitbeurt. Lekker interessant, het Is maar een lakje. Worst case breng je ‘m naar Porsche Classic of weet ik veel, laat je hem door een Porsche erkende tent weer in originele kleur blaffen, kan er bij zo’n ding nog wel af. Met deze kleur wordt het juist een CGT die eruit springt, beetje opvalt in de historie. Over 50 jaar 2,5x zoveel waard als de 1900 overige grijze CGT’s…
@davelepeef: dan spuit je die 1900 cgt’s toch ook, niet moeilijk.
@mike0709: wat is er dan heiligschennis aan? Hij laat in mijn ogen alles wat er goed en Porsche aan is in tact. Dat Porsche klanten hem in zoveel saaie kleuren hebben besteld of zelfs bijna niet anders konden, dat vind ik eigenlijk veel erger. Deze vent koopt de CGT gewoon omdat hij hem mooi vindt, rijdt er echt mee en doet er een echte Porsche kleur op. In plaats van al die andere figuren die hem eigenlijk alleen kopen om er later geld aan te verdienen. Zou mij niets verbazen, zeker omdat het een originele Porsche kleur is, als deze CGT later meer waard is dan een standaard saaie grijze. De CGT is legendarisch maar niet omdat hij zo’n mooie grijze kleur had. Maar om het design, prestaties en die motor en daar verandert dit helemaal niks aan.

Ok zijn 4×4 en Performante wraps zijn niet mijn smaak maar goed dat zijn dan ook wraps en dat weet hij zelf ook dondersgoed.
Ik dacht eerst dat ze die van Roger Rodas weer opgemaakt hadden…
Volgens mij is dit geen Ruby Red, maar Rubystone (Sternrubin). Ruby red is rood, Rubystone is roze.
“eist de aandacht op op”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).