Deze ‘Jon Olsson’ Audi R8 kan niet door de beugel

Auteur: , 29 Reacties

Stop daarmee.

Sommige mensen blijven in een bepaalde fase hangen. DJ Jean bijvoorbeeld, of Maxim Hartman. Wat geweest is geweest, echter mensen die hetzelfde trucje herkauwen zie je overal. Kijk maar naar deze R8 bijvoorbeeld. De camouflagewrap-met-een-skikoffer is zo’n beetje een patent van Jon Olsson. De beoefend vlogger combineerde jaren geleden een skikoffer op het dak van een supercar in combinatie met een camouflage wrap.

De Audi RS6 DTM had het bijvoorbeeld, maar ook oudere auto’s zoals zijn Gallardo, R8 en Murciélago. Inmiddels is Olsson gestopt met deze combi. In ieder geval als het gaat om de presentatie. Zijn Huracán was de laatste auto die in 2016 werd gepresenteerd met een traditionele dakkoffer. Voor zijn Wraith in 2017 koos Olsson voor een carbon surfplank en zijn RS6 van dit jaar werd zonder dakdecoratie gepresenteerd.

Bij PUR Wheels zijn ze nog in 2016, want het merk komt met een aangepaste R8. De supercar heeft een camo wrap én een dakkoffer. Er zijn zelfs Supreme stickers te vinden, meer swagger ga je niet krijgen. In het geval van deze R8 draait het om de wielen. Deze nieuwe set luistert naar de naam FL26 en is verkrijgbaar in 20- of 21-inch. Op deze R8 zijn ze zwart gespoten. Heel 2016.29 reacties

“die Supreme stickers maken hem wel echt af” – Niemand ooit
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo:

Ja die hype begrijp ik ook nog steeds niet. Kindertjes die hun maandsalaris van de appie uitgeven aan petjes en t shirts waar dan supreme op staat
@jamesbond007: volwassenen die tienduizenden euro’s meer uitgeven om een auto van een merk te kunnen rijden waarbij ze de illusie hebben dat ze geslaagder zijn dan anderen in het leven.
@jamesbond007: status, enkel status. Hele volksstammen zijn er gevoelig voor. Hoe minder poen op de rekening, des te vaker een appel op de telefoon, een swoosh of strepen op de schoenen of een priemiejum badge op de neus van de auto. En dat alles op afbetaling, desnoods.
@RRRobert: dan zullen wij wel een uitzondering zijn. Iedereen in huis hier heeft een appel op de telefoon, maar niet vanwege status, we zijn het gewend en vinden het fijn. Ook rijden we nog een Accord station uit 2004. Niet vanwege status, maar alles werkt nog dus waarom wegdoen?
De RS6 van dit jaar heeft ook dakdecoratie, alleen die paste er niet op..
Wrap dan ook de dakkoffer mee. Nu is het helemaal geen gezicht.
@graafke: dan die koffers van audi. Zo lelijk, de standaard koffers van thule zijn zoveel mooier
@gasskaas: mooie dakkoffer is in mijn ogen een pure contradictio in terminis.
@bischero: niet mee eens :)
Kan elk jaar weer genieten van de hoogglans zwarte Thule koffer op mijn F11:)

Vind het gewoon mega dik staan op de 1 of andere manier. Is ook gewoon een mooie f11 met M-pakket en mooie wielen. Voortgedreven door een heuse 2.0 diesel motor😂 das weer jammer.

Maar hou van de combinatie :)
Zet maar op de oprit…..


Dan steek ik m in de fik.
The StradMan Anyone? *kots*
Ideaal, datgene wat ze willen verkopen valt amper op in de foto’s…
Die dakkoffer is bij Olsson zo cool omdat het frame mooi/extreem (wat je wil) is en vaak beter bij de auto past. Een paar Audi dakdragers uit de accesoirefolder en een stock Thule hebben toch niet bepaald dat effect…
Hoe hard mag je rijden met een dakkoffer?
@rufctr01: Een auto met dakkoffer mag net zo hard als normale auto’s, er zijn geen aparte regels voor mensen met een dak koffer.
@Donstil: ik denk dat ie doelt op de technische adviessnelheid, niet de juridische 🙄
@Donstil: de persoon die dit verzint verdient het niet om uberhaupt in een dakkoffer gepropt te worden, wat een lul zeg
@rufctr01: 130 😁
Gaat om de wielen? Ik zie de contouren niet eens omdat ze zwart zijn :/
Ziet er niet uit die auto, wel een mooie garage!
Ik vind hem best wel te pruimen eigenlijk en zo kan je er nog mee op vakantie ook!
Lol @rubenpriest en dan vervolgens in een ander topic de term “EPISCHE FAAL” gebruiken. Potten, ketels en een heleboel verwijten.
DJ Jean en Maxim Hartman🤣
Niets is minder waar 😆
Je kan een R8 niet met een RS6 of Wraith vergelijken. In die auto’s kan je je ski’s nog in het skiluik leggen. Maar dat is bij eem R8 onmogelijk. Dus een welkome toevoeging zo’n box lijkt me.
Ik zie in Amersfoort ook regelmatig een matige copycat rondrijden. BMW E46 touring met grijs/witte/zwarte camowrap en dakkoffer. Toch een beetje sneu
De velgen zijn beter gecamoufleerd dan de auto zelf.
Lekker handig als je doel is om die dingen te verkopen.
Ehhh, @autoblogger, je hebt PUR Wheels toch geen toestemming gegeven om het AB-logo en font te gebruiken? :-D
@willeme: haha, lijkt er wel bizar veel op idd!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).