Deze labradoodle-carrier van Mercedes heeft 712 pk

Auteur: , 31 Reacties

Profiteer ervan, nu het nog kan.

De Mercedes E63 AMG is geen misselijke jongen. In ‘S’ uitvoering (rijtest) levert de auto 612 pk en is ‘ie naar verluidt eigenhandig verantwoordelijk voor het feit dat BMW met een Competition versie van de M5 op de proppen is gekomen met 625 pk. De standaard M5 heeft immers slechts 600 Pferde onder de Haube.

Mercedes-adepten zullen waarschijnlijk moeten wachten op een faceliftje van de W213-generatie van de ‘E’ voordat de driepuntige ster de concullega’s uit München weer kan overtroeven. Of ze kunnen natuurlijk een beroep doen op een tuningboer. In dat laatste geval is er keuze genoeg. Brabus is uiteraard een geijkte optie, maar er zijn nog veel meer tuners die zich wagen aan de producten van Das Haus. Het creatief genaamde Wheelsandmore heeft nu ook wat goodies klaar voor de E, onder andere een setje grote velgen en meer power.

De velgen zijn 21″ jetsers die de tuner de naam F.I.W.E meegeeft. Bijzonder aan de velgen is dat ze niet alleen achter, maar ook vóór een concaaf design hebben dat de auto optisch nog breder maakt. De motor van zowel de standaard E63 als de E63 S kan Wheelsandmore oppompen tot 650, 680 of 712 pk. Een en ander gebeurt middels de Plug-and-Play tuningbox, die en passent de limiter verwijderd. Klanten die bang zijn hun met de hand gebouwde AMG-motor op te blazen kunnen rustig slapen: de anabolendealer geeft namelijk twee jaar garantie op de hele aandrijflijn.

Om de E af te maken kan je ‘m ook nog wat dichter bij de grond laten leggen en voorzien van een luide Klappenauspuff. Over de prijs van die opties worden in het persbericht geen uitlatingen gedaan, over de prijs van de tuningbox wel: deze kost je 4.999 Euro inclusief 19 procent Duitse BTW. Powaaaaaaah!31 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
maar als je nou 713 peekaa nodig hebt ??
@lincoln: Racestriping. Is zo weer 5pk.
@e34m5touring: en stickertje is sws +1 pk
@lincoln: dan moet er een trekhaak en een veewagen achter..
Neh doe maar het origineel
@silverscope:

dit soort standaardmeuk is nix voor een uniek mens zoals jij ..
Mieter die velgen er maar vanaf, bah bah.

712pk maar geen keramische remmen ?
@pielemuis: keramische remmen zijn voor als je herhaaldelijk veel remt. Zoals op een circuit. Een straatauto komt met stalen remmen ook al een heel eind
@loserboi932: Maar remmen zorgen er juist voor dat je NIET een heel eind komt ..
@loserboi932: over de 600pk zijn keramische wel erg lekker zeg.. ik heb het zelf l
@888natan: gemerkt. Ik reed met een rs6+ zonder en met. Wereld van verschil.
-edit: nutteloze bijdrage-
@888natan: eens! Bijna dezelfde auto (geen maar wel 700 pk). Ga voor keramiek. Its dope!
@loserboi932: Uit ervaring kan ik je vertellen dat met name dit soort auto’s de stalen remmen bij een beetje autobahn knallen zo krom hebt. Iedere eigenaar die je anders verteld is 600+ pk onwaardig.

(Sidenote: AP-Racing stalen boys houden het ook wel even uit)
@pielemuis: je gebruikt de verkeerde pedaal lijkt mij
712 pk: Yes
Velgen: Nahhhh
Toch wel typisch dat van deze Wheels & More Benz ik nou juist niet de wielen zou willen. Leuk geprobeerd wel.
@corrado16v: erg typisch voor iemand.
Gave bak maar voor mij toch maar de Alpina B5 Touring 2018.
@alpinafanb10: Voor de mensen met stijl en klasse ;)
Ze zijn de banden vergeten. Less is more.
-edit: nutteloze bijdrage-
@ikleesookoverautos: ik ben ook al bij Hubble langs geweest, die konden ook niet helpen.
Ernstige dikke bak
Een Mercedes-motor heeft geen grenzen volgens de PR-mensen van het F1-team. Dat is de reden dat NASA zo’n grensloze motor in 1 van hun Saturnus V raketten bouwen.

Om dezelfde reden is Pagani bezig met de ultieme V12 AMG Ultra SUV. Zo’n grensloze motor moet uitgemolken worden…toch!?
@iphonistvongates: koeien worden niet gemolken door Mercedes. Een Mercedes daarentegen is vaak een melkkoe voor de belasting.
Perfecte rijhoogte, concave staat ook wel gaaf maar het model velg vind ik wat minder. Dat grijs staat de E ook erg lekker.
Hier zullen veel papa’s blij van worden, alleen van de prijs denk ik wat minder
Gewoon dik, dat geranium gezeur altijd.
Super top van Wheels and More! Deze kleurstelling klopt helemaal voor dit type auto. De velgen zijn van het juiste formaat en ook de Tuning lijkt me wel de juiste PK’s en voor ieder wat wils. Persoonlijk succes heeft de bestuurder wel lijkt me. Smaak is er ook nog steeds en ik zou wel voor mercedes tuning door Brabus gaan.
Ik ben niet bijzonder Mercedes minded maar dit vind ik toch wel een dik kanon waar ik hebberig van wordt. Zou alleen wel meteen de velgen vervangen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).