Deze Lamborghini Countach kost slechts 830 euro

Auteur: , 21 Reacties

Altijd al een iconische Lamborghini willen hebben? Dan moet je nu je slag slaan, voor nog geen mille heb je een in nieuwstaat verkerende Countach.

En nee, er zitten geen addertjes onder het gras. Wel is het zo eerlijk om even te vermelden dat het hier om een schaalmodel gaat, maar dat mag de pret niet drukken toch? De Japanse miniatuurwinkel goodsmile.info verkoopt deze zeer realistische Countach LP400 op een schaal van 1 op 12. De legendarisch Italiaan bestaat uit meer dan 500 onderdelen en is verkrijgbaar in het rood en geel.

De ontwikkeling van de miniatuur-Lambo nam maar liefst 2 jaar in beslag. Geen detail is vergeten, dit 34,5 centimeter lange schaalmodel nadert de perfectie. Alles kan uiteraard open, inclusief de klapkoplampen. De foto’s zijn daarvan het levende bewijs, de Japanse Countach is bijna niet van het origineel te onderscheiden. Je zou bijna denken dat 830 euro een koopje is. Zoals het een echte Countach betaamd, krijg je er zelfs een setje handschoenen bij om vingerafdrukken te voorkomen.

Niet zo gechameerd van de Countach? Dan vindt je in onze Autoblog Shop vast een andere auto voor op de vensterbank. Wat dacht je van een levensechte Aventador of een brute Bugatti Veyron?21 reacties

Konden jullie dit niet plaatsen voor de feestdagen!?
@bakker: idd, had ik een sls AMG aangeschaft zonder 3 weken te moeten wachten omdat de leverancier het model zelf nog moest bestellen bij de fabrikant. En uiteindelijk niet geleverd krijgen voor kerst…..
Maarja lb.
“krijg je er zelfs een setje handschoenen bij om vingerafdrukken te voorkomen.“
er is ook overal aan gedacht xD
Haha waarom zou ik 200 euro voor een matzwarte Aventador gaan betalen bij jullie?

http://www.amazon.co.uk/LAMBORGHINI-AVENTADOR-LP700-4-BBURAGO-BURAGO/dp/B0055P1MGG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388436816&sr=8-2&keywords=burago

Kan ik beter deze laten overspuiten ;)
@FB_100002199147730: Blijkbaar zie jij het verschil tussen Bburago en AUTOart niet.
@quattromeister: inderdaad. Ik heb zelf ook een aantal modelauto’s van AUTOart staan een één of twee van Bburago. Het verschil in afwerking is zéér duidelijk te zien.
@Willem Kuipers: niet de schuld van autoblog maar met de prijs stijgingen de laatste jaren is voor mij de lol er wel af. 100+ is geen uitzondering meer. Dat spendeert ik liever aan mods voor mijn echte auto.
Zeg maar voor de paupers die de echte niet kunnen betalen ;)
Autoart heeft ook mooie dingen
Is dit een subtiele reclame voor jullie eigen modelautoshop?
Mooi dat ze een vroege Countach genomen hebben, in latere jaren kwamen er nogal wat uitstulpingen aan de wagen die het model geen goed deden.
Wow, nooit opgevallen dat die vanaf boven gezien zo rechthoekig was.
ik zou hem kopen,de countach is wel 1 vd mooiste auto’s
Je kan goed zien dat bij burago de deurtjes en de carrosserie niet op dezelfde lijn worden gespoten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).