Deze Renault 4 GTI is een echte mocromaniac

Auteur: , 60 Reacties

Deze bouwsel is gatar, a sahbi.

Renault 4 GTI

Normaalgesproken rollen er in de Maghreb alleen ietwat saaie Dacia’s van de band, maar het westelijke puntje, Marokko, kent gelukkig ook nog creatieve handwerklieden met fantasie. Deze maken in een handomdraai van een doodgewone Renault 4 een hard GTI-monster waarmee je als wahed coureur die zina’s hosselt, jwz

Sommige mensen denken bij Marokko meteen aan een toevluchtsoord voor Amsterdamse gangsters met een dubbele pas hele aardige maatschappelijk betrokken jongens die geen vlieg kwaad doen, voor als de grond ze in Nederland te heet onder de voeten wordt, en dat is misschien ook zo, maar daar merk je weinig van als je er bent.

Deze Renault 4 is heet als een gepeperde Tajine, maar we weten niet of je de gnesh er ook makkelijk mee afschudt, want het is ons onbekend of er ook serieuze power onder de kap huist of niet. Wat we wel weten is dat deze auto one-of a kind is, maar toch waarschijnlijk minder heeft gekost dan het omkopen van een lokale rechter.

P.S. De eerste die een opmerking over gestolen GTI-onderdelen maakt is af.

Met dank aan Marokkaanseheld voor de foto!60 reacties

Wat rook jij?
@freezzr: a lot
@freezzr: smoke weed everyday
@r32turbo: But wait, wat if loominati is not kill????
Vast met gestolen Dacia onderdelen
Mmh, ik zou alleen de koplampen wel willen overnemen.
@medemblikker: nou doe mij die hoodscoop maar, pure porno!
@thomcarspotter: We know you like to scoop, so we placed a scoop on your scoop, so you can scoop while you’re scooping!

You’ve officially been pimped!
@medemblikker: ik wil zijn zus wel ff zien.
Neem ik die misschien wel over.
ooh, dus daar gaan al die gestolen koplampen heen
Koplampen uit de weedteelt, maar verder, knap stukje huisvlijt.
Daar blijven ze tenminste nog ‘ietswat’ normaal, hier denken ze meteen dat ze het mannetje/gangster zijn.
Wow wa wee wa!!! Da’s een serieuze pussymagnetnekkentrekker!
Mooi stukje weer smokey, geen marokkaan in Nederland die dit gedrocht zou rijden, hier doen ze het met echte gti’s en oude mercedes dieseltjes.
@rs6issnel: Zo’n gti sticker is gewoon te koop bij de halfords ;).
@clarkson: waar zit die halfords nog??
@donaldduck555: in Amsterdam
Idee gejat van de -overigens briljante- film “Rien à déclarer”.
In Nederland mist nu dus iemand zijn GTI koplampen en gril.
hmmm, het is nog niet af gok ik?
Je hebt zeker wahed dikke zuen gerookt @smoke
Grappig dat 9 van de 10 Marokkanen toch eerlijk of oneerlijk meer centen heeft dan de gemiddelde kaaskop! Vandaar die jaloezie posts. Lach me dood zeg! Triest en jaloers
@maliks: huh?
@maliks:

Klopt .. Marokko is het rijkste land ter wereld ..

De rest van de wereld is jaloers .. Triest en jaloers ..
@maliks: vandaar dat er zoveel een uitkering hebben…
@406_v6: zou toch iets meer lezen enz als ik jou was dombo!
@maliks:

Je hebt helemaal gelijk .. Al die kaaskoppen zouden heel graag een ouwe verrotte Renault 4 willen bezitten .. Allemaal jaloers ..
@maliks: 9 van de 10 mocros lijken rijk, geven al hun geld uit aan kleding en patserij. De echte rijken die showen het niet geloof mij.
@rs6issnel: Ja zo is maar net, als ik met heel mijn familie in een woninkje ga zitten, kan ik ook een nieuwe AMG op de stoep zetten.
@rs6issnel: ik geloof je niet
@mcaa: Dat mag jij weten, ik heb 20 jaar in kanaleneiland gewoond en dat is wat ik dagelijks zag. Mijn marokkaanse vrienden deden precies hetzelfde, alleen maar dure kleding kopen en als je in de snackbar zit zitten ze je aan te kijken voor een traktatie. Ajuus.
@rs6issnel: dat zijn dus de mensen waar jij mee omging, je vrienden wel te verstaan. Verwar je vrienden niet met de gehele marokkaanse bevolking.
@mcaa: Excuses alleen mijn vrienden waren zo, de rest is stinkend rijk, kleding van opgeteld bijna 1000 euro en natuurlijk woonden ze allemaal in villa’s en zijn ze manager van een groot international.
-edit: gast..-
@mcaa: Zoo jij hebt gelijk een mooi indruk van mij. Sorry hoor dat ik geen strafblad heb, 50 uur in de week als operator werk, gehuwd ben en een kotertje van bijna een jaar heb. Denk maar wat je wil pik, ik zal er wakker van liggen. Ajuus.
@rs6issnel: *niet wakker van liggen. Nogmaals ajuus.
Toch maar ’n cursus Marokkaans gaan nemen. Je snapt anders niet veel meer van zo’n artikeltje.
@9000cse: over een paar jaar staan ze in Van Dale
Wordt al weer een ‘politiek’ statement van gemaakt.

Waarom, ik zie een local die zijn R4’tje heeft omgetoverd tot een vliegend GTI-tapijtje
“Deze bouwsel is gatar, a sahbi.”

Euh wat??
Wat een held!
Sws een golf gestolen!
Dus zo ziet een PT Cruiser eruit een brand… Het beste wat ik vandaag gezien heb, echt waar…
Dat zijn de koplampen en de grill van mijn Golfie! Hufters!!!
Geinig man. Kan lekker klussen die kerel.
Beste Autoblog redactie,

Ik zit elke dag met veel plezier op jullie site het laatste auto nieuws etc te lezen. Maar het valt mij op dat als het over Nederlanders met een Marokkaanse afkomst gaat er al gauw alleen maar onrespectvol over word gepraat en geschreven. En dit artikel is er weer een prima voorbeeld van, altijd moet het gaan over de paar rotte appels, drugdealers etc… Ik ben er ook nog hoor, een hard-werkende MBA student die tevens petrolhead is en hard werkt voor zijn centen om ooit een mooie auto te kopen. Zina’s, Hosselt, jwz?? Onprofessioneler moet het toch niet worden… Waarom niet een keer de mooie kanten van Marokko erbij betrekken? Zoals de prachtige stuurmanswegen Dades Valley, of de gastvrijheid die je daar kunt ervaren of zelfs over de Marokkaanse cuisine. Een ding is zeker, er zijn 1001 positieve dingen die je voor die paar negatieve dingen in de plaats kunt zetten. Ik hoop dat ik gehoord word door Wouter of Casper want die zijn toch altijd nog het tofste hier.

Ojah, en er zijn ook nog wat 40+ jarige tokkies die er niks van hebben gebakken in het leven die hier zeer nare comments plaatsen. Tegen jullie zeg ik rij alsjeblieft weg in je golf 3/4 met RVS uitlaat en Marquant stereo, haat en negativiteit jegens elkaar hebben we hier helemaal niet nodig!
@asociaal:

Goed dat je even ingrijpt ..

Ga je dat ook doen als het over Chinesen of Amerikanen of Russen gaat ..
dichter bij nog ..als het over Nederlanders gaat ..

Vast wel ..
@lincoln: Aangezien ik zelf een Nederlander ben en ik me ook 100% Nederlands voel, zou ik het ook zeker niet fijn vinden als hier alleen maar negatief over Nederland word geschreven. 1x kan en is soms wel grappig(ongeacht land/nationaliteit), maar altijd??

Dichterbij nog… Mijn broer zit met trots bij de Koninklijke Luchtmacht, dus er word zelfs in Real-life ingegrepen met alle gevaren van dien voor ONS land(wel door een familie lid) maar toch.
@asociaal:

Een positief bericht over NL op autoblog ..
Waar dan ??
@lincoln: Niemand heeft gezegd dat het een positief artikel moet worden(ze maken hier geen reclamespotje hè). Maar gewoon een normaal leesbaar artikel zonder die standaard stereotyperingen, die de 80% van de hogeropgeleide NLers zat zijn en lang niet meer grappig/interresant vinden.

Ik heb niks van dit artikel geleerd noch begrepen, en dat terwijl ik zelf van Marokkaaanse afkomst ben😂

Ohja, hier je normale artikel waar NLers bij worden betrokken(Hoe ik ze het liefst heb) http://www.autoblog.nl/nieuws/dit-is-de-goedkoopste-donkervoort-occasion-van-nederland-78329
@asociaal:

Leuk artikeltje hoor ..
Staat alleen nix bij over de gastvrijheid en de keuken in NL ..

Toch dingen die 80% van de hogeropgeleide NLers graag zouden willen lezen ..

Keep de stereotypering alive ..
@lincoln: Ken je dat TV-programmma “de slimste mens op aarde”? Volgens mij hebben ze een nieuwe kandidaat gevonden… Dat over cuisine etc etc waren zoals duidelijk aangegeven maar voorbeelden.

Keep the education for old ignorant people alive…
@asociaal:

Goedzo .. Ga nu maar weer een ambtenaartje vervelen met je zelfspotloze bestaan .. Daar betaal ik ze tenslotte voor ..
@lincoln: hhahahahhahaha. And the winner issss :)) Hier wachte ik gewoon op. Ambtenaar vervelen? Mijn broer heeft het als Officier bij de Luchtmacht druk genoeg dus die laat ik even met rust ;) Maar misschien word het eens tijd dat jij ambtenaren gaat lastig vallen? Ik weet zeker dat ze bij de sociale dienst wel een baantje voor je kunnen vinden.

Of vind je dat lekker? Met je ouwe reet de heledag thuis zitten uitkering,wao,aow of wat je ook ontvangt trekken. Maar al die comments plaatsen de heletijd is ook een baan denk ik dan maar( En dat is maar goed ook want dan komen mensen jou in het echte leven gelukkig niet tegen)😂
@asociaal:
“Beledigen. Kent u die uitdrukking?”
De dominee legt het graag nog een keer voor u uit:
https://www.youtube.com/watch?v=VNWmzwHCIRE
@Rob: Ik voel me totaal niet beledigd omdat de meeste mensen hier erg onwetend zijn en niet verder gekomen dan hun mbo(4) diplomatje, en waarschijnlijk niet meer van de wereld dan Renesse of Spanje. Dus ik heb er natuurlijk lak aan, het is gewoon dat ik nu tijd zat heb i.v.m de vakantie😁
@asociaal:
Ondertussen zit je zelf hier mensen te generaliseren en in hokjes te duwen.
*mompelt iets met de pot en de ketel…*
@Rob: En hoe voelt dat goede vriend? Oh en als u zich beledigd voelt… https://www.youtube.com/watch?v=VNWmzwHCIRE 😂😂
@asociaal: Haha Smoke lult gewoon die filmpjes van rijschool Gatar moker na (of hoe je dat ook schrijft). Niet te druk om maken 😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).