Deze Rolls-Royce en Bugatti-dealer accepteert nu Bitcoin

Auteur: , 17 Reacties

Daar gaan zeer zeker duizenden gebruik van maken.

Deze Rolls-Royce en Bugatti-dealer accepteert nu Bitcoin

De Bitcoin is al een klein jaar niet meer in de buurt gekomen van het ongelooflijke hoogtepunt waarop ze aan het einde van 2017 stond. Als we naar de koers van vandaag kijken dan blijft het niveau kelderen. Desalniettemin blijft de elektronische valuta een bruikbaar betaalmiddel. Sterker nog, steeds meer bedrijven lijken te vallen voor de charmes van de Bitcoin en andere cryptocurrency.

Nadat we vorige maand schreven dat een Britse BMW-dealer overstag is gegaan en voortaan Bitcoin-betalingen accepteert, is er nu ook in de Verenigde Staten een autodealer die zichzelf met de munteenheid gaat bemoeien. Wie naar Post Oak Motors gaat om een Bentley, Bugatti of Rolls-Royce op de kop te tikken, hoeft dit voortaan niet per se meer doen met de gevestigde dollar.

Deze Rolls-Royce en Bugatti-dealer accepteert nu Bitcoin

Waar we nog enige twijfels zetten bij het idee dat men Bitcoins gaat inzetten om relatief goedkope BMW’s aan te schaffen, lijkt het gebruik van de munteenheid bij luxe bolides als Bentley’s meer voor de hand te liggen. Het is dankzij partijen zoals BitPay immers niet alleen eenvoudiger om grote bedragen over te maken, de kans is tegelijkertijd groter dat rijke figuren geld geïnvesteerd hebben in Bitcoin. Aan de andere kant, er zijn ook weer minder mensen die dergelijke auto’s kopen, dus wellicht balanceert het zich op die manier ook weer uit.

Het in Houston gebaseerde Post Oak Motors is naar eigen zeggen de eerste Bentley-, Bugatti- en Rolls-Royce-dealer die Bitcoins accepteert. Met zo’n combinatie van merken is dat niet verbazingwekkend.17 reacties

“Daar gaan zeer zeker duizenden gebruik van maken.” > Daar geloof ik nou helemaal niets van. Misschien een enkeling maar zeker geen duizenden.
@Donstil: grapje!!!!!
Slimme zet van deze dealer!!!! Alleen al de gratis reclame die hij heeft plus er zijn steeds meer mensen die crypto munten bezitten!!!!
@decl: alleen de waarde daalt alleen maar. Dus vandaag verkoop je iets van 5 ton wat dan nog maar 2,5 ton waard is.
Ik heb geen business gestudeerd, maar ik vermoed dat dit slecht is op financieel vlak
@duckmefaddy:

Ik denk dan een Bentley sneller in waarde daalt dan een cryptomunt.
@duckmefaddy: Dat de cryptomarkt momenteel in een bearmarket zit, wil nog niet zeggen dat dat altijd zo blijft. En een flinke correctie was ook wel nodig na die abnormale stijging van 2017.
-edit: nutteloze bijdrage-
@duckmefaddy: de mensen die een dergelijke waarde aan die ‘coins’ NU nog bezitten, hebben vaak deze coins met niet geheel belast geld verkregen en hebben het niet voor de crash weten om te zetten naar andere dingen.
De dealer zal dit aanbieden, omdat ze nu ervaring hebben met coins vrijwel direct om te wisselen naar USD en het naar een bank boeken zonder dat ze in de problemen komen. Zonder dat zouden ze het nooit doen.
@decl: Een dealer van deze merken heeft toch nauwelijks reclame nodig? Die merken verkopen zonder reclame ook wel, en dealers ervan zijn dermate dun gezaaid dat een actie als dit nauwelijks extra omzet zal opleveren.
Ja waarom niet? Rijlessen mag je ook al lang betalen met bitchcoin.
https://nos.nl/op3/artikel/2074586-seks-in-ruil-voor-rijlessen-mag-gewoon.html
Ik ben wel benieuwd hoe ze dat doen met die extreem fluctuerende wisselkoersen. De grote banken nemen om die reden nu ook officieel afstand van handel in Bitcoin. Je zal maar net zo’n ding hebben gekocht (of verkocht) en de koers maakt weer een gekke sprong: https://www.apparata.nl/nieuws/deze-bank-liet-gisteren-alle-crypto-koersen-crashen-28058
@dondeboer: dat is ook logisch want we zitten met crypto in hun vaarwater crypto bezitten kost niks en bij een bank moet je voor alles betalen, transacties duren nog steeds naar verschillende banken een dag waar crypto bijna instant is en er zijn verschillende banken die wel starten met crypto trading zelfs de nasdaq start volgend jaar met een crypto beurs en steeds meer bedrijven starten met het accepteren ervan dit is niet meer te stoppen. En vanaf eind oktober kan je bij 49 miljoen webshops betalen met Digibytes!!! Crypto zit in het stadium nu toen net internet uitkwam heeft even tijd nodig voor dat iedereen overtuigt is!!!
@decl: crypto is totaal ongeschikt als betaalmiddel. In de blockchain zijn transacties openbaar, geen privacy. Bovendien is het “mijnen” van crypto volslagen absurd. Energie in de vorm van electriciteit omzetten in een betaalmiddel? Wie meer energie omzet heeft meer geld. Dat is wel het laatste wat we willen.
@mashell: Dat het openbaar en herleidbaar is, dat is nou net het punt. En energie omzetten in een (uiteindelijk) betaalmiddel, dat doet elk bedrijf. Deze site draait ook niet op lucht. Dat het met opschalen niet echt lekker werkt dat klopt, maar ook daar zijn veranderingen in gaande. En meer energie omzetten betekent niet per definitie dat je dan meer geld hebt. Als een btc morgen een euro waard is, dan verlies je op het minen.

@decl: kan je er ook een cursusje zinsopbouw van kopen?
Er zit veel crimineel geld in Cryptovaluta. Perfecte manier voor criminelen om het verder wit te wassen. Slimme zet van deze luxe dealer.
Alternatieve titel;
Houstonse dealer Post Oak Motors accepteert bitcoin

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).