Deze Tesla Model X vreet bergen en zand op als ontbijt

Auteur: , 29 Reacties

Lekker het terrein in met je Tesla.

Kan je daar de Grote Bonte Spechten de hele dag vertellen hoe geweldig je Musk-mobiel wel niet is, in plaats van ons er te pas en te onpas mee lastig te vallen. Oké, oké, rustig maar, we zullen geen flauwe grappen maken over Tesla in deze turbulente tijden voor het pioniersmerk. Musk stroggelt lekker door en we gunnen het hem best om boven te komen. Misschien kan hij bij deze uitdaging zelfs wel gebruik maken van de goodies die Delta4x4 voor de Tesla Model X gemaakt heeft. Hiermee wordt hemel bestormen namelijk een stuk makkelijker.

Een Model X voor het terrein naast het gebaande pad, het is typisch zo’n idee dat je misschien niet direct zelf bedenkt, maar dat opeens zo logisch lijkt als iemand anders het doet. Xzibit’s favoriete Tesla is immers al een soort halve SUV, zeker sinds deze standaard vierwielaandrijving heeft. Bovendien geven de elektrische motoren instant torque, ideaal dus om Moab, Utah mee te domineren. Alleen staat de auto wat lager op zijn wielen dan de gemiddelde full-size SUV van de premium merken én zijn de wielen traditionele pornojetsers die al bang worden van een hoge trottoirband.

Delta4x4 lost deze kleine problemen op met een paar epische offroad-velgen en banden. Tevens werken ze aan een lift kit om het ruimtewonder wat hoger op zijn poten te zetten. De velgen kosten maar 570 Euro per stuk, maar met de speciale banden erbij ben je rondom 3.900 Euro kwijt. Koop dan?29 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Best leuk om je mee te onderscheiden. Het is een bunker dus van het geluid heb je wsl niet zo veel last. Verder zijn er 3 kleuren leverbaar op Tesla’s lijkt wel, dus ik zeg lekker doen als je er een hebt. Wat lichten op een imperiaal en een lier.
@fmgarcia: Drie? Ik kom tot vier: Wit, zwart, rood en donkergrijs. Het komt echt maar heel zelden voor dat ik er eentje in een andere kleur spot.
@Edge: blauw is ook nog wel te spotten. Maar het is inderdaad niet makkelijk om je van de rest onderscheiden bij de supercharger.
@Edge: Was rood vergeten ja. En dat is ook nog eens die prius rood.. Het is toch juist hip om je hyperzieke tech suv te personaliseren! Denk dat dit lekker door het terrein sleurt hoor.
@Edge: ik zie er nog wel eens en in een soort bruine kleur. Best mooi.
@fmgarcia: ja een imperiaal is handig met die achterdeuren…
@raymond1980: Hahahha geen seconde over nagedacht:s.Ja bedoelde een lightbar dus:).
Wel erg zwaar voor off road, maar een Range Rover is ook niet licht, dus wie weet gaat ’t goed. Ik zou denk ik wel met samengeknepen billen zitten bij het doorwaden van water, wetende dat je hele accupakket dan duikbootje aan het spelen is.
@dondeboer: maar dat koppel in het terrein, dat gaat wel lost van het gewicht denk ik.
MOAB is toch mother of all bombs?? Ontploft deze tesla als je een heuvel op rijd?? :-)
@daveb: “Moab is een plaats in de Amerikaanse staat Utah. Het is de hoofdplaats van Grand County. Moab is van belang voor het toerisme naar de nabijgelegen woestijnachtige natuurgebieden Arches en Canyonlands.”

Of je nog ff 2 euro aan Wikipedidinges wilt overmaken. Zijn ze je erg dankbaar.
@torsen: nahh niet nodig. Mijn uitleg wist ik uit mijn hoofd.
@torsen: uitleg van @daveb is eveneens correct, hoewel de afkorting officieel staat voor Massive Ordnance Air Blast.

Of je even €2,- aan Wikipedia kunt overmaken, zijn ze je dankbaar voor.
@racerx: Het was een matige grap over de plaatsnaam Moab. Kan ik nog best respecteren.

Maar dat jij dan mijn grap steelt zonder eerst een fatsoenlijk stuk tekst van Wikipedia te quoten.
Schandelijk!
@daveb: Moab is ook het huidige Jordanië.
Nog meer Tesla nieuws:
https://www.zerohedge.com/news/2018-05-09/tesla-model-s-bursts-flames-after-horrific-crash-killing-two-men-trapped-inside
Het zit Oh Elon niet mee de laatste tijd.
@rulefollower: de vraag is, gaat autoblog hier een artikeltje over schrijven. Want het tesla is toch heerlijk popcorn tijd terwijl je weet dat al die doomscenarios uiteindelijk zullen eindigen in een happy end.
@jantje_555: in ieder geval nooit meer een happy end voor deze knapen.
@Jantje_555: Al uw gebeden zijn reeds verhoord.
Het blijft een afschuwelijk lelijk ding en al helemaal met die deuren. Waarom moeten alle Tesla’s er zo uit zien van: ‘Kijk mij eens elektrisch zijn!’
via Android app
@basr32: wat hebben die deuren met jouw stelling te maken? Tesla’s zien er juist niet te elektrisch uit.
Doe mij maar een dikke G-klasse
mist nog een bull of push bar met LED balk en/of winch
via Android app
Echt in elk nieuwsbericht moet er staan dat het slecht met Tesla gaat…
@stfu: en echt in elk artikel probeer jij Tesla te beschermen.

Ik ben zelf ook een liefhebber van elektrische auto’s, maar de tesla-fanboys maken me misselijk
@stfu: omdat de redactie ook weet dat jij of je Fansla matties er op zullen reageren, verdedigen, rechtzetten, ontkennen, wat dus weer meer omzet is voor Autoblog. Soms is het leven zo ongehoord simpel en hoeft niet alles zo complex te zijn als een Tesla.
Wel ook lekker stil in de natuur. Niet eens zo’n gekke gedachte toch? Horen de hertjes je niet van kilometers afstand aan komen brullen met je V8, en kan je ze dus close range abknallen!
Beetje schamel zo. Hadden ze wel wat beters van kunnen maken.
Gaaf! Liftkitje en dikke banden en gaan met dat ding. En niet meteen een kit 20.000 euro

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).