Dit Aventador interieur kost slechts 36.000 euro

Auteur: , 11 Reacties

Daar koop je tegenwoordig ook een Polo GTI voor.

Wie weleens in een oude Lamborghini heet gezeten kan niet ontkennen dat de overname door Audi een zegen is geweest. We doelen daarmee in dit geval met name op het interieur. Hoe gaaf een Countach of Diablo ook was, het interieur was voor verbetering vatbaar.

Dat is nog echt een understatement. Want er was een hele hoop mis met de Lamborghini interieurs. Natuurlijk was het geld ook op: dat hadden ze al uitgegeven aan een bizar vormgegeven koetswerk en enorm krachtige V12. De rest is bijzaak. De eerste Lamborghini die profiteerde van de samenwerking was de Diablo, alhoewel bij de Murcielago en Gallardo het duidelijk zichtbaar was.

Neidfaktor Lamborghini Aventador '19

Ook in de Aventador is duidelijk dat ze bij Lamborghini ‘interieur-bouw-les’ van Audi hebben gekregen. Alles zit veel degelijker in elkaar. Daarmee gaat er een gedeelte van de charme verloren volgens sommigen. Tjsa, sommigen restaurants serveren haren in de soep, dat kan zijn charme hebben, maar zonder is toch echt veel lekkerder. Een strak interieur in een dure supercar kan absoluut geen kwaad.

Neidfaktor Lamborghini Aventador '19

Maar het kan dus nog veel hoogwaardiger. Dat vond de Duitse firma Neidfaktor. Dit bedrijf heeft al ervaring met producten van de Volkswagen Group, waaronder een Lamborghini Huracan en Audi R8. Nu is het de beurt aan de Aventador.

Neidfaktor Lamborghini Aventador '19

Het interieur is een combinatie van oranje leder, zwart alcantara en witte stiksels. Normaal gesproken zal dat er zeer bont uit zien, maar de auto kan het uitstekend hebben. Sterker nog, het ziet er zeer fraai uit, eigenlijk. Neidfaktor doet niet even snel de stoelen voorzien van een nieuw hoesje, maar bekleed het complete interieur. Ook het stuurwiel, het dashboard en zelfs de overkapping van de klokkenwinkel is meegenomen.

Kortom, als je een Aventador gaat kopen, is een interieurtje van Neidfaktor dus zeker de moeite waard. Dan vraag je je als kersverse Aventador-eigenaar af wat zo’n geintje gaat kosten. Welnu: een hoop. Dit interieur kost tussen de 34.000 en 36.000 euro. Niets aan een Lamborghini Aventador is goedkoop.11 reacties

36k is als een handje nootjes voor mensen die dit soort aanpassingen aan het interieur laten doen. Of ik het mooi vind, laat ik verder even in het midden.
“Daar koop je tegenwoordig ook een Polo GTI voor.” – dat is toch om te janken..
@str8six: Moet eigenlijk zijn, een ‘complete’ Polo GTI. Standaard is ‘ie 30k.
@str8six: ik kijk meer op van de prijs van de Polo dan van het interieur ja
@el-loco: dat bedoelt hij ook veronderstel ik.
@dromedaris: dat veronderstel je correct.
@str8six: haha weet je ook meteen waarom je ze nooit ziet rijden
Gewoon gaaf
Dat kan Lamborghini zelf beter….
Veel te knus om sportief te kunnen zijn. Ik vind het mooi maar niet bij een Lamborghini passen.
Ofwel het kost 4000,- maar omdat het in een Aventador gaat tellen we er nog enkele tienduizenden bij op want die lui betalen toch wel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).