Dit gebeurt er als je je Boxster dubbel parkeert

Auteur: , 45 Reacties

Wraak met smaak, dat verdient de autoblog stamp of approval.

Porsche-Boxster-met-top-hat

Agressie in het verkeer heb je al genoeg, en wie moedwillig andermans auto vernielt – zoals deze lul met vingers – verdient wat mij betreft twee afgehakte handjes. Beetje extreem, maar dan had je maar manieren moeten leren.

Er is echter ook een middenweg: in Maleisië haalde de bestuurster van bovenstaande Boxster de toorn van haar medemens op de hals toen ze na het niet vinden van een parkeerplek die dichtbij genoeg was besloot haar cabrio dan maar pontificaal buiten de vakken te parkeren, en daarmee haar medeweggebruikers te hinderen. Lekker asso, en één persoon stoorde zich er dusdanig aan dat hij/zij de Porsche versierde met een flinke hoeveelheid bladeren, en als kers op de taart een vuilnisemmer op de softtop omkeerde. Dat lijkt ons een zeer proportionele reactie, er is niets (ernstig) beschadigd en de dame mag met het schaamrood op de kaken ook nog vieze handjes maken.

Ha

Het incidient vond naar verluidt plaats bij de zwangerschapsafdeling van een ziekenhuis, maar aan de vrouw of haar passagier te zien staat ze nog lang niet op knappen. Dat excuus kan dus uit het raam. (via Paul Tan)45 reacties

Ik hoop dat de vervuiler van tevoren al wist dat ze niet op knappen stond… Ik bedoel, misschien moet de deur wel extra ver open, wat alleen kan als je dubbel parkeert?
@Jochempie: Als je op knappen staat zul je niet zelf rijden. Dan laat je chauffeur je netjes bij de ingang uitstappen en zoekt vervolgens een parkeerplaats.
@donvincenzo: Ik heb er nooit over nagedacht, het zou kunnen.
@donvincenzo: als mijn vrouw aan het bevallen is ga ik niet rustig een plekje zoeken …
Dan slepen ze de auto maar weg
Meestal heb je nog wel eventjes als de weeen beginnen. Tenzij het nummer 15 is, is zo’n kind er doorgaans niet in 5 minuutjes uit..
@sir_smokalot: En als het nummer 15 was, dan had ze wel een andere auto gehad denk ik zo. Zelfs voor nummer 1 is dit al niet het meest handige model, want waar laat je die…?
@sir_smokalot: tegen die tijd is een flinke kuch wel genoeg om het kind eruit te laten komen.
@volkswagena4tdi: Dan gaan we gewoon met de taxi.
@donvincenzo: en zeker niet met zo’n lage zit
Tja, je hebt met je handen van andermans spullen af te blijven, je weet nooit met wat voor reden iets gedaan word, maar ik kan deze actie verder wel waarderen.
@dutchdriftking: Die bladeren kan ik wel om lachen, dat zou ik nog wel kunnen waarderen denk ik… Die ton daarentegen is wat mij betreft weer net ff een stapje te ver, klein zuchtje wind en dat ding valt om, ff via de lak over je motorruimte/bagageklep en dan zit jij mooi met lakschade…
@griffendahl: precies. Gewoon een briefje onder de ruitenwisser is vaak toch het beste.
@dutchdriftking: Als iemand schijt heeft aan de parkeerregels, dan maakt zo’n briefje ook geen indruk.
@griffendahl: Die ton gaat net iets te ver inderdaad, verder prima. Al zou ik me wel kapot lopen ergeren als het mijn auto was, maar goed, dan had ik ‘m ook fatsoenlijk moeten parkeren. Geen fan van eigen rechter spelen, maar dit is ‘acceptabel’.
@dutchdriftking: gewoon een bak stront erover heen. Iets anders helpt niet om die aso’s bewust te laten worden van het feit dat de wereld hen niet toebehoort.
@roppp: fijn voor de lak..
@r32t: voor een paar uurtjes doet dat niks hoor. Stront is niet een of ander raar chemisch goedje, het is gewoon stront.
@r32t: als je gewoon parkeert waar dat de bedoeling is, hoef je je nergens zorgen over te maken.
Only in Maleisië ..
Aangezien die Porschekrasser massaal moest worden doodgeslagen volgens de bezoekers van Autojunk, vraag ik me af wat ze nu gaat zeggen, mild verkrachten?

Ik vind dit wel een ludieke actie, beetje brutaal, maar geen geweld of vernielingen.
@granlusso: gaan*
@granlusso:
Jup, de meesten hier willen terug naar de middeleeuwen als een willekeurige heilige koe wat overkomt.

En gelijk hebben ze, want blaadjes. Dat veroorzaakt wel ontiegelijk veel schade natuurlijk……
Wat een haters altijd. Zelf alleen maar een fiets hebben.
Vd week ook al die droeftoeter met een sleutel erlangs.

Je kan het er mee eens zijn of niet maar kansloos dit soort acties.
@Jaapie: Jij vind het dus OK dat mensen met een hoop poen gewoon kunnen doen wat ze willen?

Zoals ook in het artikel gemeld, hier is niks gesloopt, dus ook niet met een sleutel of zo, er is niemand voor rotte vis (of erger) uitgemaakt. Maar het is de dame wel duidelijk gemaakt dat dit niet de meest handige plek was om te parkeren.
@potver7: Hoezo mensen met een hoop poen? Mensen met goedkope auto’s kunnen zich ook zo gedragen… Voor zover dit geval niet medisch noodzakelijk was dan ;)
@Jaapie: als iemand iets van een ander beschadigd sta ik als hardst te roepen wat een klootzak dat is. Maar dit is volledig onschadelijk en toch komt de boodschap goed over. Missie geslaagd dacht ik zo.
Of op het stoffen dakje pissen….
Gewoon met je poten van andermans spullen afblijven.
@991gt3rs: Gewoon netjes parkeren.
@c-ad: Nogmaals, dat geeft niemand het recht om aan andermans spullen te zitten. Afblijven dus. Als je de moraalridder wil uithangen dan ga je maar vrijwilligerswerk doen.
linksmenschen die eigen recht in handen nemen altijd -1
bij een renault megane had dit niet gebeurd
@lekkaah:

Je kan ook gewoon zeggen dat je nooit in Maleisië geweest bent hoor ..
@lekkaah: Deze opmerking is te dom om rechts over te komen… D66 zeker?
@lekkaah: liever linksmensen die het met een beetje humor oplossen dan rechtsmensen die met hun kortzichte retoriek van steeds zwaarder straffen hiervoor 3 jaar gevangenisstraf eisen.
@mashell: jij vind het humor.. greenpeace terroristen vinden ook dat ze goed doen..
zie je de vergelijkenis?
gewoon meje pote van n ander (eigendom) afblijven , simpel zat
Blaadjes. Hoe durven ze?! Die Porsjah is nu wel afgeschreven. Totaal naar de vernieling geholpen. Het is niet voor niks dat de NS niet meer rijdt als er blaadjes op de rails liggen!

Blaadjes zijn de duivel. Het absolute kwaad.
Mensen moeten niet zo moeilijk doen over creatief gevonden parkeer plek. Kunnen toch gewoon auto’s langs? Maak je niet zo druk om iets onbelangrijks.
Net als bij die vent met die zwarte 911, ook hier gewoon de handen afhakken, ookal irriteer je je aan hoe iemand parkeerd en is het aso, van andermans auto blijf je gewoon af, klaar
@spykerboy:
Handen afhakken… U wilt terug naar de middeleeuwen?
@Rob: Het stomme is ook nog dat dit internetpraat is. Ik neem ‘m graag mee naar buiten om een foutparkeerder te zoeken, zodat hij zijn handen eraf kan hakken. Dan neem ik hem pas serieus, en anders moet @spykerboy niet zulke onzin uitkramen, beeldspraak of niet.
@granlusso: excuses ipv foutparkeerder bedoel ik natuurlijk blaadjesgooiers en dergelijke :)
‘Ophangen dit soort mensen!’ (Typische ab-reactie)
Briefje lijkt me gewoon netter.
Daarbij heb je hier parkeerwachters voor;)

En hebben wij nooit eens fout geparkeerd?;)
Toch een beetje zijn eigen schuld. Zo groot is die wagen helemaal niet.
Wellicht van een arts die met spoed een risicovolle bevalling moet doen en alle plaatsen zijn vol. Is dit je dank voor het redden van twee levens.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).