Dit is de LaFerrari Aperta van Lewis Hamilton

Auteur: , 26 Reacties

Wat is beter dan een dichte LaFerrari?

LaFerrari

Hoewel Lewis Hamilton iedereen te pas en te onpas verteld dat ze de beste fans ooit ever zijn, is niet iedereen fan van Lewis Hamilton. De snelle Brit leek vooral aan het begin van zijn carrière zichzelf soms geforceerd te profileren als de nieuwe Senna. Het is natuurlijk mooi om een role model te hebben, maar het kwam niet zelden een beetje geforceerd over. Tevens was Lil’ Lewis altijd al een beetje een dramakoning, zoals hij dat nu nog is als het even niet op rolletjes loopt. Gelukkig voor HAM is dat laatste de afgelopen jaren zelden het geval.

Sinds zijn vertrek uit het keurslijf/de dwangbuis van McLaren, is de Brit echter ook uitgegroeid tot de onbetwiste swag-koning van het F1-veld. Oké, Kimi Raikkonen kan er ook wat van natuurlijk, maar LH44 draait het swag-volume écht omhoog naar stand elf. Met zijn tattoos en juwelen lijkt de viervoudig kampioen als hij zijn brandvrije pak niet aanheeft steevast net van de set van een rap-video gelopen te zijn.

Dit zie je ook terug in zijn epische auto-collectie. Toegegeven, de man heeft (op dit vlak) zeker smaak, dat is een objectief feit. Zijn donkerrode Ferrari LaFerrari is on point, zijn Paarse Pagani Zonda ‘LH’ heeft purple swag en zijn originele AC Cobra is geen kitcar. Tevens heeft Lewis naar verluidt niet één, maar twee Mercedes Project One in bestelling staan. Eentje voor hem en eentje voor papa Anthony. Als die laatste daar nou maar niet hetzelfde mee doet als met die Porsche Carrera GT.

Enfin, de Brit heeft dus een eclectische verzameling. Zijn nieuwste aanwinst komt wederom van zijn grootste concurrent voor een vijfde wereldtitel. Nee, het is geen Aston Martin Valkyrie, maar een Ferrari LaFerrari Aperta. De coupé beviel kennelijk goed, want Lewis maakt Los Angeles nu onveilig met een witte LaF cabrio. De auto zorgde wel direct voor kopzorgen toen ‘ie niet meer wilde starten nadat HAM een vorkje stokje geprikt had bij vermaard sushi-restaurant Nobu. Desalniettemin rijst door HAM’s overduidelijke Ferrari-liefde de vraag: Hamilton in 2019 naast Vettel bij Ferrari?26 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Dat niet meer willen starten zag ik laatst bij Wayne Carini in zijn programma gebeuren. Zou de eerste LaFerrari geveild worden wilde die op het moment suprême niet starten.

Italiaanse degelijkheid van een paar miljoen.
Misschien moet je eerst uitstappen, dan twee keer om je as draaien, klappen in je handen aan de rechterkant van je lichaam en dan aan de linkerkant en dan schreeuwen “en nu starten ongelooflijk kuuuuuuuuuuuuntzinnig ding!”
@Rick-dos: hier heb je je mooie ferrari van 3 miljoen, en ohja hij doet het niet. Aldus ferrari ;p
Hij is wel aparta ja
Wit met zwarte velgen is zo onwijs lelijk! Sowieso is wit als kleur op z’n retour aan het raken. Felle kleuren mogen weer helemaal !
@ghost: hmm goed om te weten, heb je ook nog tips over wat in of uit is qua model spijkerbroeken en tasjes?
@maferick74: moet je aan Hamilton vragen!
@ghost: Dat maken wij zelf wel uit of wij het onwijs lelijk vinden…
Als ik zo kon sturen als hij deed ik er nog wel een slagje Swag bovenop. Van mij mag het. https://media.tenor.com/images/b962480a8c522d958e33959a286bdc54/tenor.gif
Hoe kan het dat HAM twee exclusieve Ferrari’s heeft? Ik dacht dat je daarvoor geselecteerd moest worden door Ferrari en dat je dan minstens een x-aantal verzamelwaardige Ferrari’s moest bezitten? Volgens mij voldoet deze swag-koning daar niet aan.
@Original_Arnoud: hij heeft een voor contract met Ferrari als Raikkonen weg gaat :-)
@erik2907: In Canada had hij een contract met Raikkonen om voor hem weg te gaan…
@original_arnoud: Dat klopt, maar Ferrari maakt graag uitzonderingen voor beroemde mensen. En voor Lewis Hamilton al helemaal. Ergens ook wel begrijpelijk, want het is natuurlijk enorm goede reclame voor Ferrari. Mercedes coureur Lewis Hamilton die in zijn vrije tijd niet in een AMG wordt gespot, maar in een auto van grote concurrent Ferrari. Plus, zo kweken ze wat goodwill bil Lil Lew voor het geval ze hem naar Ferrari willen lokken.
@edge:
Right.. Het gaat er dus niet om wat je kent maar wie je kent.
Mijn oordeel is hierbij wederom bevestigd. Ferrari is kut.
@Original_Arnoud: Autodealers zijn gewoon klanten voor Ferrari. Een een aantal mensen zijn zo dik bevriend dat ze rechtstreeks een belletje vanuit Maranello krijgen. Verder komen er ook een hoop bij een dealer terecht, welke op hun beurt vast wel wat trouwe klanten hebben waar ze hem meteen aan kwijt kunnen.
@Original_Arnoud: gewoon laten kopen, al is het maar om dat taxiteam te jennen dat hun medewerker in de 2 dikste ferrari’s van dit moment rond rijd
Ik zie weer alleen halve foto’s…
@allesmetturbo: (ios11.4 iphone x)
@allesmetturbo: nieuwe telefoon kopen :-)?
@erik2907: alweer? Haha het ding is een paar maand oud
@erik2907: nee, andere app vanaf de grond opbouwen is een veel beter idee want deze is helemaal ruk.
@allesmetturbo: zelfde probleem hier met dezelfde telefoon.
@allesmetturbo: same here
Dat willen Vettel en Räikkönen ook wel, een Ferrari zonder halo
Nou zeg, ben ik even blij. Ik loop vanmiddag naar mijn Nissan Micra, draai de sleutel om en je raad het nooit! Gewoon starten en kunnen wegrijden. Ben ik blij dat ik de verstandige keuze heb gemaakt om een micra te kiezen en niet een LaFail-arri. Scheelt me toch weer 2.999.250 eu wat ik weer handig kan gebruiken voor de koopjes bij de jumbo!
echte voetballers auto ..
past goed bij hem ..
WaUw, JiJ mAaKt AlTiJd ZuLkE sLiMmE oPmErKiNgEn. JiJ bEnT tOtAaL gEeN jAlOeRsE aZiJnZiJkEr, MaAr GeWoOn HeEl ErG sLiM…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).