Dit is de nieuwe auto van Lil’ Kleine

Auteur: , 37 Reacties

Ik zie nekken breken als ik een stack trek.

G-wagon

Lil’ Kleine heeft weer een nieuwe auto op zijn naam gezet. De vorige keer dat we over ‘m schreven had hij net zijn nieuwe Range Rover Sport opgehaald bij Ome Jeroen. Dat is echter al weer anderhalf jaar geleden (de tijd vliegt!) en dus is het voor de miniatuur woordenkunstenaar tijd voor wat nieuws.

Zoals we weten houdt Lil’ er namelijk van om het geld te laten rollen. Ooit zei hij ‘ik pak elke maand zestig, en daar zet ik er dertig van aan de kant en jaag ik er dertig van doorheen’. Ah, het goede leven #jaloers. Inmiddels verdient de kleine rapmogul ongetwijfeld alweer meer dan dat, want je moet natuurlijk een beetje mee proberen te gaan in de vaart der volkeren.

Hoe dan ook heeft Jorik nu dus een Mercedes G63 AMG gekocht. Dit blijkt uit een van zijn posts op Instagram, waarin hij aangeeft de auto ook virtueel te rollen in NFS Payback. Voor het shillen van deze computergame ontvangt de lyrical gangsta vast ook weer een dikke paycheck.

Of de RRS het veld heeft moeten ruimen of ook nog in het bezit is van de baller, weten we niet. Er zit natuurlijk wel wat overlap tussen de twee auto’s, maar zo’n G63 is stiekem toch een heel ander beest. Zeker gezien het hier overduidelijk nog om het oude model gaat en niet om de splinternieuwe G-wagon. Mocht de troubadour zijn Range hebben ingeruild, kunnen wij ons voorstellen dat hij het comfort van zijn oude auto af en toe nog weleens zal missen.

Dat gezegd hebbende heeft zo’n G63 beduidend meer swek en daar gaat het uiteindelijk toch om in de wereld waarin de jonge artiest zich begeeft. Check alleen al bovenstaand plaatje van de auto, diens nieuwe eigenaar en een paar matties uit de game (via Bizzey’s Instagram). Dit klopt gewoon als een zwerende ontsteking, toch?37 reacties

Swekkeliciuous
Ter compensatie van zijn eigen Lil’ Kleine?
@daihatsucuore: waarom heeft iedereen die een grote auto rijd een kleine lul😂misschien koopt hij de auto wel gewoon omdat hij hem gaaf vind en het geld heeft
Als ik jouw nickname lees zal jij wel een enorme tampeloeres hebben ;)
@daihatsucuore: het zeggen “owja heb hem gekocht” is een dubbele bevestiging
Niet eens de nieuwe… pauper.
@berlinetta: of slim met geld?
@dampu020: nee gewoon geen verstand van auto’s. Als hij wel zijn onderzoek had gedaan had hij voor de nieuwe gekozen. Jouw argument gaat ook niet op omdat deze vanwege de nieuwe versie veel gaat afschrijven in korte tijd.
@mausk: als je een beetje verstand van autos hebt weet je al dat de G63 gevoelig is voor afschrijving(check mobile.de maar) Dus financieel is het verstandig slimmer niet een nieuwe te kopen. Dat er een nieuwe G is weet meneer vast wel, daarom misschien juist nu deze op de kop getikt?

Misschien heeft meneer juist onderzoek gedaan, dat kan ik niet zeggen. Jullie bijkbaar wel. Smh
@dampu020: Hij heeft deze natuurlijk nieuw gekocht (want het is een rapper met ‘status’) voor de nieuw prijs. Het geüpdatete model is niet heel veel duurder nieuw. Hij had dus beter de nieuwe versie kunnen afwachten.
@mausk: is goed jonge
Meehh… Hij heeft wel eens tegen mooiere auto’s aangeleund:
https://www.autoblog.nl/nieuws/deze-auto-verklaart-waarom-lil-kleine-drank-en-drugs-doet-86759
@viezefreddyw: weet het niet meer zeker maar was die Alfa nou wel of niet van hem. Het was wat schimmig als ik me niet vergis.
Wel een Big grote auto voor zo’n Lil’ kleine.
Ach ja. Gun het hem wel. Jongen heeft inmiddels wel de goede mensen om zich heen. Vergeet niet dat als men in een rap tempo geld en roem vergaart, dat dt ontzettende vreemde dingen met mensen doet als je daarin niet voldoende begeleid wordt.

Van deze Lil’ Kleine geloof ik wel dat ie echt z’n best doet.
@granlusso: En over de auto, ik zou het bijna vergeten: top natuurlijk. Een G-klasse is altijd top.
Arrogant, hatelijk, irritant of niet.. rappen kan ‘ie wel super. Geld is dan ook verdiend verdiend. Rare zin.
Op deze foto zien we lil, mattie, wietze en een krantenbezorger?
@mashell: Chiev en Bizzey
@mashell: *Chivv
Na wat intensief speurwerk (fototje met kenteken opzoeken) trek ik de conclusie dat de rrs nog steeds in bezit is van Lil Kleine.
Doet ie het toch best goed voor nu. Over een paar jaar kent niemand hem meer en is al zijn geld op.
@ikleesookoverautos: Ja, net zoals Lange Frans en Baas B. Dan gaat zijn vriendin ook met een pistool bij de ander langs, komt ’t weer voorbij in Shownieuws. Best geinig.
Een Mercedes busje, is dat zo bijzonder dan?
Wie is Lil’ Kleine? En bestaat er ook een Grote?
@lil kleine: gefeliciteerd met je nieuwe bak! Erg vet!
Helaas leven we in een land waar stupiditeit teveel beloond word. De mensen die daadwerkelijk een nuttige toevoeging hebben in de maatschappij (denk aan hulpverlening en onderwijs) blijven vaak zwaar onderbetaald (corruptie zaken van managers ter zijde), en zo’n jonge zak die ritmisch praat in “liedjes” over drank en drugs en het misbruiken van jonge dames verdient tonnen al dan niet meer…
@rike: Dus je vindt het jammer dat artiesten in de muziekwereld veel geld verdienen, omdat ze niets toevoegen aan deze wereld?
Tja, zo kun je nog wel 1000 beroepen noemen die niets toevoegen.
@granlusso: dat is niet wat ik zei. Artiesten verdienen het naar mijn idee wel om wat meer te verdienen dan anderen (ik ken het artiesten leven van dichtbij en weet hoeveel tijd er in zit). Maar een knul als dit…dat noem ik geen artiest
@rike: in mijn ogen is het ook geen artiest. De naam alleen al: lil kleine. Zijn teksten zijn best bagger. Maar zo lang er kinderen zijn die zijn muziek kopen/luisteren is het goed voor hem. Ik zou het ook doen. Maar arties is hij zeker niet. (Mijn mening)

Ot een gklasse is altijd geniaal
@rike: en dat is dan de schuld van de artiesten? Idd niet dus. Ik zou willen dat ik door het maken van “bagger” zoveel geld kon verdienen!
En nu weer terug naar het bier gooien, waar en waneer?
Vind de ruzie tussen hem en Ali B altijd wel lachen
Weinig rap talent, rapt over “foute” dingen, wel leuk klinkende muziek er onder, valt bij tieners in de smaak en werkt hard. Het rijk worden is niet tegen te houden! :p
Zou me niks verbazen als het deze is:
https://hoefnagels.nu/aanbod/mercedes-benz-g-klasse-6/

Jeroen was namelijk laatst bij Hoefnagels
Zou hij ook staand sturen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).