Dit kun je verwachten op Supercar Sunday! (10 augustus)

Auteur: , 30 Reacties

De vorige editie van Supercar Sunday was een waar hypercarfeestje met een LaFerrari, P1, 918 Spyder en Agera R op een paar meter van elkaar aan de startlijn. Bij de volgende editie op 10 augustus is het aanbod zelfs nog iets spectaculairder.

Present op  Supercar Sunday

Geloof ons, 10 augustus wordt de ideale dag om een autofeestje te bezoeken. Alle toffe festivals zijn dan namelijk al geweest of moeten nog komen. Bovendien wordt het een graadje of 27, én vindt het allemaal plaats op Circuit Park Zandvoort. Zeewindje, goed bereikbaar, alles.

Maar oké, als immer kritische AB-bezoeker wilt u natuurlijk weten wat er allemaal langs komt. Van de organisatie hebben we te horen gekregen dat één van de vijf Bugatti Veyron Pur Sangs in al zijn chroomheid aanwezig zal zijn. Vergezeld door een Pagani Zonda Roadster S. Daarnaast is Koenigsegg sterk vertegenwoordigt met een Agera R, CCXR en een CCX Evo. Uit de McLaren-stal zie je minimaal twee (!) P1’s en een 650S. Voor de Porsche-fanaten is het de 918 Spyder, de 959 en een legertje aan Carrera GT’s die de show stelen.

Voor de Ferrari-fetisjisten: naast een F40, F50 en een Enzo komen er diverse F12berlinetta’s en 458’s. Reken op meer dan 30 supercars uit Maranello. Lamborghini zet daar de nieuwe Huracán tegenover, evenals vijf Aventadors, waaronder de waaronder de 50 Anniversario Roadster. Ook zijn er twee Murcielago’s en ontbreken de Countach en Diablo niet.

De overige plaatsen op de paddock worden opgevuld met meer dan honderd andere super- en sportcars. Denk aan heel veel SLS AMG’s (origineel + getuned) en talloze 911’jes in de meest uiteenlopende varianten.

En gaan die auto’s ook rijden? Ja, veel wel. Check hier het schema.

Kaarten kosten €19 aan de deur, €16,50 online, maar wij hebben ze voor €12,50 in de shop gezet. Regel die Supercar Sunday tickets HIERRRR.

Oh, en de lieftallige dames van Cars & Business komen ook weer langs. Tot dan!
Cars & Business30 reacties

Balen dat ii er niet bij ben. Met pagani zonda en Koenigsegg kan je een concert maken!! Helaas. Mensen geniet er van
Als ik in nederland was, was ik gegaan, helaas kom ik net de 12e terug… Helaas is het niet een weekje later :(
die zonda heeft me van gedachten veranderd, ben jaren naar assen geweest maar een zonda? dat is echt dik.
Dat wordt zeker genieten. Lekker weertje ook! Ik ben er bij komende zondag!
“Zeewindje, goed bereikbaar, alles.”

Goed bereikbaar?!?!
De vorige keer dat ik in Zandvoort was heb ik er verdomme 2,5 uur over gedaan om bij de snelweg te komen richting het zuiden.
Als er iets slecht geregeld is in Zandvoort dan is het wel de bereikbaarheid, sterker nog, dat is niet geregeld.
@jack_abarth: Pfff, met Italia a Zandvoort ook altijd drama…
@e34m5touring:

Exact, precies de dag waar ik het over heb. Ben er inmiddels al 2 jaar niet meer geweest omdat het keer op keer gruwelijke file is. Wel jammer want de uitnodiging vanuit de abarth-dealer om op het circuit te rijden krijg ik nog elk jaar.
@jack_abarth:
Kom net terug van CPZ, geen centje pijn, in 40 minuten terug in Rotterdam.
Oké het was maandag, maar ik werk er ook op de echt drukke dagen en ik heb er 1 keer echt vast gestaan, jaren terug toen de Masters nog gratis waren en de rotonde bij Overveen er net lag.
Tja, neem 1 tip van mij aan, ga lekker een hapje eten in het centrum, je bent immers een dagje uit. en rij daarna naar huis, dan zijn alle lemmingen wel weg..
@jack_abarth: zandvoort is echt drama. Ik zie er wel tegenop om daar te moeten. Plus als het warm Is dat iedereen naar het strand gaat.
Hier ben ik zeker bij. Kaartjes al een aantal dagen geleden gekocht. Top prijs via de site hierzo :) Wordt genieten zondag.
Klinkt wel interessant!

Hoe zijn de Jappen vertegenwoordigd?

27 graden? Wow en ik maar denken dat het tijdens Italia a Zandvoort al warm was. Naja ik ben er mogelijk bij. Kom ik wel per bus. Kost niet veel, ov is redelijk goed (A’veen-Haarlem is wel kut) en het is een mooie rit (haarlem-cpz)

Zie jullie mogelijk daar!
Balen dat ik moet werken…
Ik had zin om te gaan totdat ik de drukte op de foto’s zag. Hoewel het nu ook de vakantie periode is, zijn er toch ook veel mensen die een dagje in Nederland uit willen en hiernaar toe zullen gaan.
Waaronder de waaronder de 50 anniversario??
i won’t be there :(

Een suprise cadeautje van mn pa heeft roet in het eten gegooid wat betreft SCS…
Had m’n ticket al gekocht (thanks Vincent voor de mail!).
Vorige keer kon ik er ook al niet bij zijn.

Maar het cadeau is ook zeer leuk!
Een weekje Modena!!
Dus qua supercargeweld komt het wel goed!

Tot de volgende editie in ieder geval!
Op Assen viel het me helaas wat tegen laatst. Auto’s als de Koenigsegg die geadverteerd werden, reden een paar rondjes circuit en waren verder niet fatsoenlijk te bezichtigen. Ook op het circuit niet, want iedereen stond daar om een plek te dringen. Andere auto’s die wel op het terrein stonden, waren deels afgeschermd voor Cars&Business leden. Wtf..? Wij betalen (aardig wat) voor tickets, dan mogen we toch de auto’s bekijken die op de site geadverteerd worden? Heel kinderachtig vond ik dat. Alsnog een leuke dag gehad, maar niet voor herhaling vatbaar eigenlijk.

Verder een mooie line-up, maar vind het wel wat zuur dat er nu op Zandvoort véél betere wagens geregeld worden dan laatst op Assen. Daar was geen Zonda, één koenigsegg en geen Veyrons. Zelfde prijs. Dus ik sla Supercar Sunday vanaf nu lekker over. Genoeg leuke gratis auto-evenementen.
27 graden en Zandvoort, dan hoor je niet naar andermans auto’s te kijken. Dan moet je lekker de duinen overstekken en biertjes gaan drinken in een strandtent.
Gaaf! Is parkeren daar te doen en Zoja wat kost het?
Als het goed te doen is ben ik er 100% bij
@jibbe: parking=8 euro
@458spideritalia: vies duur…
Wow, echt bizarre auto’s! Zoiets is nog nooit vertoond in Nederland
Waarom ga ik ook alweer op vakantie? Kan beter hierheen gaan.
Vandaag bij Maarten memorial geweest in Rotterdam. Weinig drukte. Op m’n gemakje o.a gekeken naar de nieuwe Huracan en ander leuk spul. Dat is leuk. Niet die overcrowded circuit dagen met moeders en kinderen die ‘Kijk een Furrrreari!!’ roepen i.m.o.
@rubenpriest:
Had het even gezegd, ben van daar naar CPZ gereden en weer terug naar 010.
Stond weer genoeg leuk spul, o.a een Ford GT en een Zagato Aston.
De Aileron ook nog even bekeken net als de 650S, die had ik ook nog niet live gezien.
De Huracan heb ik ook gezien maar echt bijzonder vond ik dat witte ding niet, de dame van Pon die hem mocht rijden vond ik dan weer wel heel interessant..
@rubenpriest: Juist mijn punt, op de supercar sunday site kan je veel foto’s vinden van de vorige event in Assen, en juist wat je beschrijf zie je op de foto’s terug. Overcrowded.

Wordt waarschijnlijk ook onmogelijk om een paar mooie foto’s te schieten, mensen die telkens voor je camera lopen. In november ga ik weer kijken bij de Droomrit in Driebergen, 2km hiervandaan en nooit heel druk.
Kleine kans dat ik met een witte xkr kom!
Ik kom pas als ik me auto op het circuit park zelf mag parkeren, bereikbaarheid is altijd slecht en parkeren een kriem. Uiteraard hoeft niks voor niks maar het zou leuk zijn als dat beter geregeld is
Cars & Business is ook 1 grote grap. 1500€ betalen voor je exclusieve lidmaatschap wat dan bepaalde privileges biedt. Als je je privileges moet kopen ben je mijn inziens gewoon iemand die erbij wilt horen.
Ik heb kaarten via autoblog besteld, komen deze per mail of post? weet iemand dat? heb ze overigens vandaag pas besteld
Xxx

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).