DMC droomt over een LaFerrari FXXR

Auteur: , 16 Reacties

En wij dromen graag even met ze mee.

Het feit dat Ferrari nog niet eens begonnen is met het uitleveren van de LaFerrari heeft de Duitse tuner DMC er niet van weerhouden om alvast een extra heftige versie te bedenken.

We weten allemaal nog wel dat Ferrari op basis van de Enzo met een hardcore variant kwam. Deze FXX werd in een zeer beperkte oplage gebouwd en was in principe alleen geschikt voor het circuit.

Met die gedachte in het achterhoofd hebben de photoshopkunstenaars van DMC ook een LaFerrari digitaal aangepast. Extra spoilers, koelgaten en nog meer carbon fiber zorgen er voor dat de LaFerrari nog beter op je netvlies blijft branden dan de reguliere versie.

Of er ooit een extra heftige LaFerrari gaat komen? Ferrari zegt van niet, maar ze liegen wel vaker in Maranello. En als een tuner de kans krijgt om een LaFerrari te ‘verbeteren’ dan zullen ze die kans ongetwijfeld grijpen.16 reacties

En als een tuner de kans krijgt om een LaFerrari te ‘verbeteren’ , was vernachelen geen beter woord?
Ze hebben trouwens goed gekeken naar de veel mooiere P1, zie het zwart op de deuren.
Ja hoor. Ferrari met al haar ervaring in Formule 1 is al jaren bezig met deze auto en heeft de grootst mogelijke moeite om het werkend te krijgen, en een paar Duitse photoshoppers zullen de auto wel eventjes een-twee-drie optimaliseren. Goed bezig!
@Vincegail:
Ik zie 1 verbetering, ze hebben die belachelijke stengels waar de spiegels aan hangen iets mooier geshopt.
@Vincegail: Duitse photoshoppers?!??!

Je bedoeld Hong Kong.
Gatverdamme…..Wat lekker.
En dan toch nog even smoked achterlichten erop schroeven om het toch nog sjonnie te houden.
vind het niet heel bijzonder, liever de originele LaFerarri
Ik snap sowieso niet echt dat mensen auto’s als een Enzo of LaFerrari naar een tuner brengen. Ik vind dat ze dan het vakmanschap en de tijd die Ferrari erin gestoken heeft ondermijnen. Als je je zo nodig moet onderscheiden, laat je je Enzo/LaFerrari toch gewoon wrappen in een speciaal kleurtje?
Datzelfde geldt overigens voor die mensen die hun Veyron bij Mansory langssturen. Er zijn jaren in die auto gestoken, en geen Veyron is hetzelfde dankzij al die limited editions. Waarom zou je dan zo’n auto, waar er toch niet echt veel van zijn, bij een tuner langsbrengen?
@Edge: Omdat ze van ellende niet meer weten wat ze met hun geld moeten doen.
@motoragent: Onzin, ooit van individualisme gehoord? Geld is bijzaak in die contreien. Het gaart erom dat jezelf iets anders hebt, meer hints geef ik niet;)
Volgens DMC wordt het nu: DasFerrari
Ik hoor net dat DMC het veranderd in UnserFerrari.
Is voor mij net een 458 uit de gt4
verschrikkelijk.
Duits? Hong Kong zullen jullie bedoelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).