Eindelijk is de X6 ook smaakvol van binnen

Auteur: , 31 Reacties

Hij is nu helemaal af.

Voor velen is het de ergste auto op wielen. De BMW X6. Het is een beetje te vergelijken met artiesten die in video’s met flessen dure champagne strooien. Het is allemaal pure verspilling. De BMW X6 is krapper dan een X5, maar nauwelijks lichter. Om nu te zeggen dat de auto een fraaie lijn heeft: neuh. Niet echt. Het is gewoon pure overdaad om de overdaad. In het Engels klinkt het woord overdaad verdacht veel als X6. Dat kan bijna geen toeval zijn.

Kortom, de BMW X6 is gewoon een enorm foute bak. Een BMW X6 M doet daar nog een flinke schep bovenop. Het ding is langzamer, zwaarder en krapper dan een BMW M5. Maar de protserige uitstraling maakt heel veel goed, voor veel mensen.

Het enige nadeel is dat het interieur rechtstreeks uit de X5 komt en typisch BMW is. Dus hoogwaardige materialen gecombineerd met een luxueuze en sportieve uitstraling. Zo’n smaakvol interieur past totaal niet bij een foute BMW X6 M. Gelukkig heeft Vilner daar nu een optie voor.

BMW X6 M (F86) '198

De lederspecialisten uit Bulgarije weten vaak te verrassen met de meest opmerkelijke interieurs. Net als bij de betere Subaru STI’s is er gekozen voor een combinatie met zwart en knalblauw. De witte stiksels maken het geheel af. Uiteraard zijn er ook diverse ///M-logo’s in de stoelen geborduurd. Zoals jullie weten bestaat het M-logo uit twee kleuren blauw. Vilner heeft er alles aan gedaan om het blauw van het interieur daar níet op af te stemmen.

Vilner doet overigens alleen interieurs. Het uiterlijk is dus net zo weerzinwekkend als voorheen. De techniek blijft daarentegen indrukwekkend: een 4.4 liter V8 zorgt voor 575 pk en 750 Nm, waardoor de X6 M in 4,2 seconden op de 100 km/u zit. Mocht dat niet snel genoeg zijn, klik dan eventjes hier.31 reacties

Hij gewoon nog lelijker geworden, dat is best knap.
Als je een x6 koopt heb je sowieso geen smaak
@baklava: wel knaken.
@fmgarcia: maar wel minder.
@fmgarcia: twee zaken die elkaar vaak genoeg niet weten te ondersteunen
Jammer.
Smurfen zijn ook een doelgroep. 😔
Lichte sportieve kuipzetels in de automotive varriant op een lelijk tuinhuis. Dit is alsof je iemand met één been een nieuw paar skies schenkt.
En wat zouden we stiekem allemaal toch graag zo’n X6 willen rijden!

Maar ja, dat is natuurlijk niet een politiek correcte uitspraak en wat zouden de buren wel niet denken?

Daarom praten we elkaar allemaal lekker na en stappen we morgenochtend in onze troosteloze Renault Scenic om weer naar ons saaie werk te rijden…
@cupsport: Spreek voor U zelf.
@cupsport: wat een loze reactie. Uiteraard zou iedereen die het niet kan betalen een snelle dure auto willen rijden. Tegelijkertijd is de vraag, zou je deze kopen als je het geld had? In dit segment zijn veel mooiere alternatieven toch?
@cupsport: nee hoor, zelfs een X5 hoef ik niet. Ben meer dan tevreden met m’n reguliere 5. Belachelijke trend, SUV’s en crossovers.
@cupsport: haha ja al vind ik de GLE coupe wel mooier. Het valt mij op dat de mensen die dit afkraken , het nooit kunnen betalen. Geldt niet altijd natuurlijk
@rovadepo: je maakt een grapje? Die GLE is echt met mijn ogen dicht nog pijnlijk voor mijn ogen. Nee dan ontvang ik de Z6 met open armen op de oprit
@bischero: ik zei mooier , niet dat hij heel mooi is. De X6 vind ik dan wel aardig in M uitvoering. Wat is lelijk en mooi anyway, puur persoonlijk. Echt mooi design technisch zijn de jaren 60
Maar soms is iets gewoon mooi of dik of gruwelijk fout. Die Gle coupe vind ik zo’n auto die gewoon zo fout en lelijk is en daardoor toch begeerlijk. Ik zou m zo voor de deur zetten evenals een X6 of Q8.
@cupsport: in een Renault Scenic heb je nog meer klasse dan in dit ding
@cupsport: Boeien wat de buren denken, gewoon kopen en rijden wat je zelf leuk vind.
@cupsport: Wat moet ik met een SUV waarvan de daklijn zo loopt, dat je achterin niet kunt zitten? Wat heb je er aan?
@baklava: Heb je wel eens achterin gezeten in een nieuwe X6? Ik niet, maar daar zal je toch best prima kunnen zitten?
@cupsport: correctie : wat zouden we toch graag de knaken hebben om het te kunnen rijden. Want geld is nog altijd wat anders dan smaak…
“Smaakvol”
Ik moest al lachen bij de kop, X6 en smaakvol 😃
Ik denk dat Willem nog maar eens een taalfoutje heeft gemaakt en eigenlijk smakeloos bedoelt.
@alfapeter: of hij bedoelde het sarcastisch, dat kan natuurlijk ook. 🥴
Gegeven het feit dat X6M en Vilner in 1 zin genoemd worden, vind ik het nog erg meevallen. Van Vilner ben ik veel erger gewend, er zit hier niet eens potvissenpenisleer op het dashboard.
Jakkes zeg, blauw kippenleer om je te doen vergeten dat je in een x6 zit
Wat was er überhaupt smaakvol aan de X6?
Ik wou dat ik het geld had om een X6 M te kopen!

*Om er vervolgens iets compleet anders mee te kopen…*
Geweldig gewoon! Mooiste foute bak en dat is voor sommige gevallen “note done” hiero. Gelukkig maar dat er mensen met geld zijn, die kopen alles wat niet korrekt is goddank.
De interieurs van bmw zijn de laatste jaren echt mega kut geworden..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).