Elon Musk verandert zijn naam, heeft weer geld

Auteur: , 36 Reacties

Kennelijk.

Hooah-soldier

Elon Musk houdt nimmer op te verbazen. Onlangs claimde de visionair nog bij de Britse rechter dat hij geen cent te makken had om een schadevergoeding te betalen aan een man die hij een pedo noemde, nu geeft hij zomaar een miljoen uit aan wat bomen. Bomen; Musk plant ze, @willeme sloopt ze. Het past allemaal in het tumultueuze leven van de Muskias.

Elons laatste poging om zijn blazoen wat op te poetsen betreft zijn deelname aan een initiatief van een aantal jijbuizers om die groene kliks binnen te angelen de wereld te redden. Een aantal van deze vloggers met bij elkaar tientallen miljoenen volgers, hebben bedacht dat als al die volgers nou een Dollar overmaken om een boompje te planten, dat een enorm bos zou opleveren om CO2 uit de lucht te halen.

Elon, die wel een PR-win kon gebruiken na de bovengenoemde perikelen, besloot maar meteen dik in te zetten en een miljoen Dollar te doneren. Dat is dus goed voor een miljoen nieuwe boompjes. Na deze gulle gift veranderde de Muskias zijn Twitter-handle kortstondig naar Treelon. Als oppernerd eerste klas droeg hij de actie daarna ook nog op aan Treebeard, wat kennelijk een personage is uit The Lord of the Rings. Ik heb zelf helemaal niks met die orks en elfjes, dus ik zal Elons word maar aannemen als bond. Naast de Tesla Model S komt er dus ook een Tesla Model Bos. Waarvan akte.36 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wat ik dan weer erg vind is dat hij dit waarschijnlijk door 1 van zijn bedrijven laat betalen.
Terwijl deze bedrijven geeneens 100% van hem zijn. Maar hij gaat wel met de eer strijken, en de mensen lopen weer met hem weg.
Blijf het maar een enge vent vinden.
@dees: dus je vermoed iets terwijl je het niet zeker weet, en daardoor vind je het een enge vent. Blijkbaar heb je dus al je eigen oordeel klaar, zonder de feiten.
@hiostu: jij vermoedt niets? Ik zie een rode draad: flamethrower, raketten, auto’s in raketten, submarine, twitter pedo gevecht, Porsche vs Tesla fittie….en nog zooitje marketing zooi via Tesla co

@bitd: briljant toch..! Die tent geeft niks uit aan marketing (zoek voor de gein maar eens op wat de grote Duitse per auto uitgeven) en toch heeft iedereen t erover als tesla een knipperlicht veranderd of een updateje doorvoert.
Doet m’n pc elke week maar daarover schrijft geen hond :)
@bitd: dat is tenminste interessante marketing. Het zoveelste spotje op tv kan me de rug op
@hiostu: Welkom in 2019.
@hiostu: hoe kan hij een miljoen uitgeven als hij beweert geen cent te hebben voor een schadeloosstelling? Lijkt me toch echt niet het slimste om dan uit eigen beurs een miljoentje te doneren…
@dees: Aannames.. moet je niet doen.
@c3po: ‘assumptions are the mother of all fuck-ups’ :-)
@dees: Waarschijnlijk heb jij geen vrienden en gebruik je AB als uitlaatklep. Ik vind jou maar een enge vent…
@dees: die bedrijven hadden nooit bereikt wat ze vandaag zijn zonder Elon. Hoeveel elektrische startups geraken van de grond? Wie start zomaar een raketbedrijf dat kan concurreren met de grote mannen en hen zelfs uit de markt kan prijzen. En dan nog Paypal niet te vergeten. Vind de pedo affaire ook beneden alle peil maar denk wel dat zijn bijdragen in de bedrijven allesbehalve te onderschatten is.
Ik dacht gelezen te hebben dat Elon James Musk opnieuw afscheid heeft genomen van Twitter. Onze menselijke jojo gaat heen en weer! ;-)
Aangezien pewdiepie ook meedoet aan de actie mag je gerust uitgaan van honderden miljoenen volgers ;)
via Android app
@gwnbmw: dat duurde de laatste keer volgens mij nog geen week
Zonde van die Pagani.

Verder: boeiûh.
De Pickup van Tesla wordt de Model B(os).
@flutterby: De zelf rijdende intelligente bus wordt de Model i. De Truck wordt de Model T. De nieuwe sportauto wordt de Model C en als hekkensluiter komt er nog een terreinauto als Model H…..
@crosscabouter: Thic?
Grap uitleggen is nooit grappig. Hint: plak de B van @flutterby er eens voor
Of Musk nou een engerd is of niet, als hij ergens legaal een miljoen vandaan weet te toveren om bomen te planten lijkt me daar niet zo heel veel mis mee.
Model Bos? Ze hebben toch al jaren de Model Es?
@Onehp: je bedoelt Model eS?
@Onehp: en de model Tree…
@Onehp: alleen hopen dat de model Axe dan wel snel verdwijnt uit het programma, anders loopt het alsnog niet goed af…
Mochten mensen mee willen doen aan deze actie. Op http://www.teamtrees.org kun je meer info vinden.
Mooiste is nog dat ondanks al onze duurzame high tech oplossingen van deze tijd, het gewoon heel erg effectief is om bomen te planten om de CO2 terug te dringen.
Als je dat doet in dorre droge gebieden heeft het nog enorm veel lokale voordelen.
@fanboy: Het voordeel dat die boompjes uitdrogen door het dorre droge gebied en doodgaan?
@notsobig: kwestie van de juiste bomen planten. In elk klimaat kunnen bomen groeien.
@fanboy: zolang je dan maar niet de ilusie hebt dat het compensatie is voor fossiele brandstof. Het is alleen compensatie voor eerder gekapte bossen.

Maar inderdaad heeft het hele grote voordelen voor het lokale klimaat en de vochthuishouding als je genoeg bos maakt. Maar niet overal, soms is gras beter omdat gras meer zonlicht weerkaatst en dat effect groter kan zijn dan CO2 opname van bomen. Dat schijnt onder andere in Nederland het geval te zijn.
Ik heb 15 boompjes gedoneerd. Briljante actie van een YouTuber waar ik nog nooit van gehoord had. Maar cool om te zien dat ze zoveel exposure weten te genereren en ook het geld bij elkaar weten te harken. Legt die YouTuber ook geen windeieren. Dit was om zijn 20 mln volgers mijlpaal te “vieren” de teller staat nu op >25 mln.
Meer bomen is altijd goed. Gedoneerd.
Roddeltante Jaapyo weer over zijn frustratie omdat hij er een bedreiging in ziet tegen auto’s die broem broem doen. Mooi verhaal voor de story.
Schrijf je ook wel eens over auto’s Jaapyo?
@HyperTeHK: Heel apart hoe hij toch steeds een cynische / negatieve draai aan zulk nieuws kan geven.
Toch wacht ik op het moment dat naar buiten komt dat Elon Musk een soort van Victor Muller uit de USA is…. musk zijn ballonnetje gaat op een keer kapot springen
Het blijft toch al prachtig wat die man tot nu toe heeft neergezet.
Ach, zolang hij maar genoeg CO2 emissie rechten binnenharkt voor zijn SpaceX programma is het imo allemaal prima.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).