Vettel onthult potentiële reden voor spinnetje

Auteur: , 12 Reacties

I was gonna stay on track...but then I got hiiiiiiiigh...

VET-joint

Sebastian Vettel heeft het maar zwaar dit jaar. De gedoodverfde kampioenskandidaat zag de hoop op zijn vijfde titel al vroeg in het seizoen vervliegen en moet alle zeilen bijzetten om teamgenoot Leclerc af te troeven in het kampioenschap. Dat wreekt zich, want SV5 heeft alweer de nodige foutjes gemaakt dit seizoen. Qua race pace gaat de Duitser op zich best lekker, maar vooral de snelheid over een rondje is met enige regelmaat een lastig verhaal in vergelijking met LEC. Wellicht in een poging daar iets aan te veranderen zet Vettel de Ferrari iets te vaak neer met de neus de verkeerde kant op. Ook gisteren in de vrije trainingen ging het weer even mis.

Dankzij Sky Sports F1 hebben we echter potentieel de reden gevonden voor het incident van gisteren. Tijdens zijn runs in de trainingen had Vettel namelijk letterlijk al onraad geroken, zo bleek achteraf. Midden in een interview na de sessie vroeg een uitermate relaxte Vettel aan Ted Kravitz plots of wiet eigenlijk legaal is in Texas (antwoord: nee, maar in Austn wordt het min of meer gedoogd). Ted zei dat hij geen idee had, maar dat hij ook al bekende walmen had geroken. Ted vond het maar ‘weird’.

Vettel corrigeerde de journo vervolgens. Het was niet ‘weird’, maar ‘weed’. In de cockpit had Seb het plantaardige geneesmiddel duidelijk geroken in bocht één en in bocht elf. Een goede Nase heeft de Heppenheimer dus wel en een goed referentiekader kennelijk ook. Ted waarschuwde Vettel nog dat hij even moest oppassen dat hij niet ontboden werd door de dopingcontroleurs. Of VET inmiddels weer agressief genoeg is voor de kwali zien we vanavond om 22:00 uur. Even wat oogdruppels druppelen en goaaaaan.



12 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Afroman approves.
Deeg

200 gram zachte boter (plus extra voor het invetten)

160 gram bruine basterdsuiker

0,50 theelepel kaneel (gemalen)

300 gram witte bloem

mespuntje zout

1 ei

paneermeel voor het bestuiven

Appelvulling

100 gram rozijnen

rum

8 stuks Jonagold appels

100 gram gepelde walnoten

4 eetlepels suiker

1 zakje vanillesuiker

3 theelepels kaneel

Samenstellen

1 ei voor het bestrijken

25 blanke amandelen

poedersuiker



Klassieke appeltaart

Iedere zichzelf respecterende thuisbakker hoort een appeltaart in zijn of haar repertoire te hebben. En waarom niet deze?

Voorbereiding:

Vet een springvorm met een diameter van 24 centimeter in en bestuif met bloem.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Deeg:

Meng de zachte boter met de bruine basterdsuiker en kaneel.

Zeef de bloem met een snuf zout boven het botermengsel en voeg 1 ei toe.

Kneed tot een soepel deeg en laat afgedekt minimaal 15 minuten rusten in de koelkast.

Rol 2/3 deel van het deeg uit en bekleed de springvorm hiermee.

Verdeel de paneermeel over de bodem.

Zet de springvorm in de koelkast om verder te rusten.

Appelvulling:

Wel de rozijnen in wat rum.

Schil de appels en snijd in partjes.

Zeef de rozijnen.

Meng de appelpartjes met de gewelde rozijnen, walnoten, suiker, vanillesuiker en kaneel.

Samenstellen:

Schep de vulling in de taartvorm.

Rol het resterende deeg uit en bedek de bovenkant van de taart hiermee.

Bestrijk de bovenkant met een losgeklopt ei en bestrooi met de amandelen.

Bak de appeltaart in circa 60 minuten gaar.

Laat afkoelen.

Bestuif met poedersuiker wanneer u de taart serveert.

JE HEBT NODIG:
Ingrediënten:

8 gram cannabis, of het equivalent in kracht in knipresten of hasj.
225 gram bloem
225 gram ongezouten boter
200 gram kristalsuiker
160 ml melk
2 eieren
1,75 theelepel bakpoeder
0,5 theelepel zout
Eventuele andere ingrediënten, waar je de cake mee wil verbeteren, zoals cacao poeder, vanille extract, gedroogde vruchten, glazuur, botercrème, chocoladestukjes of wat je maar wil. Je enige beperking is je eigen fantasie.
Apparatuur:

Een grinder
Een mengkom
Spatel of lepel
Cakevorm
Anti-aanbakspray of bakpapier
Een oven
Een magnetron
Een kleine kom
Een vleespen of bamboe prikker
Optioneel: Een draadrek
cannabis cake grinder lepel

INSTRUCTIES:
Verwarm je oven voor op een temperatuur van tussen de 104°C en 113°C. Doe je wiet (vermalen) in een ovenbestendige schaal. Zet het gedurende 30–40 minuten in de oven. Hiermee decarboxyleer je je wiet, wat alle cannabinoïden biobeschikbaar maakt.
Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
Doe je boter in een kom en verwarm dit 20 seconden in de magnetron. Je wil dat het zacht en smeerbaar wordt.
Roer je versgemalen cannabis in de boter.
Voeg de suiker, bloem, melk, cannabis boter, eieren en je andere ingrediënten in de mengkom. Roer alles goed door tot je een gelijkmatig beslag hebt. Dit kan een paar minuten duren, maar hiermee verdeel je de cannabis zo gelijkmatig mogelijk door het deeg. Opmerking: Als het beslag te droog is, kan je extra melk toevoegen. Is het te nat, voeg je wat bloem toe.
Vet je cakeblik in met de anti-aanbakspray of doe er bakpapier in.
Giet nu voorzichtig je beslag in het blik en verdeel het gelijkmatig.
Plaats je blik in de oven laat de cake 25 minuten bakken.
Na 25 minuten steek je de prikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar. Kleeft er nog beslag aan, laat je de cake nogmaals 5 minuten in de oven.
Laat de cake ongeveer 20 minuten afkoelen in het blik. Plaats de cake daarna ondersteboven op het rek en verwijder het blik. Laat nogmaals 30 minuten afkoelen.
Na het afkoelen, kan je de cake naar eigen wens decoreren.
Eet smakelijk!
@awesome: EN GEEN EIEREN!
Typefoutje? De Heppenheimer moet uiteraard Hennepheimer zijn
Oogdruppels druppelen, hier spreekt een expert hoor, Jaapiyo ouwe smokert.
Pick it, pack it, fire it up, come along…
An die nase eines mannes erkant man sein johannes.
Dus DAT is het geheim achter de superieure prestaties van de Ferrari motor… Canabisolie!
@w0o0dy: krijg je dan ook “vuile lucht” als je er achter rijdt? 🤔
Nu mis ik Sirsmokealot ineens weer B-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).