Held Elon Musk schiet zijn Tesla Roadster naar de ruimte [updated]

Auteur: , 25 Reacties

Hij doet het gewoon!

Tesla

Elon’s passieproject SpaceX draait op volle toeren. We speculeerden er al eerder over, maar toen bestonden er nog de nodige twijfels of Elon daadwerkelijk zijn geliefde Tesla Roadster de ruimte in zou schieten. Bovenstaande foto, afkomstig van NASASpaceFlight’s forum, maakt een einde aan alle twijfels. Musk’s Tesla gaat binnenkort een wilde rit tegemoet, zoveel is zeker.

Space

Zo te zien gaat het in tegenstelling tot eerder gedacht niet om een nieuwe Tesla Roadster, maar om een exemplaar van het oude model waar het allemaal mee begon voor het merk. Heeft Elon geen enkele band met dat ding dan? Jawel, maar de Muskias vind het idee dat de auto op een gegeven moment door aliens wordt ontdekt nog aanlokkelijker dan de auto simpelweg zelf houden.

raket

De launch van de Falcon Heavy waar de Tesla mee de lucht ingaat staat gepland voor 31 december januari.

UPDATE 24 december: Elon heeft inmiddels nog wat plaatjes op zijn persoonlijke Instagram gemikt.

Held Elon Musk schiet zijn Tesla Roadster naar de ruimte [update]

Musk benadrukt dat de keuze om een Roadster mee te sturen is genomen op basis van emotie. Elon noemt alle andere technieken te saai voor de aliens en vertelt dat zijn nieuwste sportwagen op een rondtrip door het heelal gaat van een miljard jaren.

Held Elon Musk schiet zijn Tesla Roadster naar de ruimte [update]

Image-Credit: Elon Musk via Twitter en NASASpaceFlight25 reacties

The fuck did i just read..
Anyway, Elon heeft verstand van marketing..
E.T. Ziet met zijn spleetogen toch niet hoe lelijk die is ..
@lincoln:
Ah, nu snap ik waarom je zo graag naar de ruimte geschoten wilt worden..
@JvT: januari? Dat zal wel juni worden.
@lekkerlinksrijden: oh sorry JvT. Was geen comment op jou. Kerstborrel hè
@lekkerlinksrijden:
Geniet van de borrel ;p
@lekkerlinksrijden: hij kan hem beter op de eerste seconde van 2018 afschieten, zal wel vuurwerk worden á la Challenger.
@lekkerlinksrijden: de Falcon 9 is vannacht de ruimte in gestuurd..
Dit is toch geniaal!
Waarom?
@welkom101: omdat het kan! Musk is zelfs zo handig dit door anderen te laten betalen, hij moet alleen goed blijven opletten dat hij die sukkels telkens “investeerders” blijft noemen.
Ik heb bij een roadster op een printplaat eens de tekst gezien: this product was made by humans on the planet earth. Geweldige kerel maar hij heeft ze echt niet alle 24 in een krat zitten
@shalomleon:

Denkt globaal ..
Is nix van gelogen ..
Geen racist ..

Idd .. opsluiten die gek ..
Hij doet het gewoon, afval de ruimte in schieten!
Geniaal
en waarom?
Letterlijk elk grammetje co2 welke bespraart zou zijn door elektrisch te rijden met elke tot nog toe geproduceerde Tesla, wordt nu alsnog uitgestoot door zo’n onzinnig project… Elon, lekker gewerkt pik!!!
via Android app
@srthellcat: hij maakt ruimtevaart goedkoper en kan raketten opnieuw gebruiken. Dus is zelfs goed bezig. En al sinds de Apollo missies willen mensen naar Mars maar Nixon hield dat tegen. Mens is geboren om te ontdekken. Niet het een uitsluiten vanwege een ander iets.
@stfu: ja allemaal prima. Ik zie dan nog steeds geen reden om een auto in een baan om de aarde te brengen. Zelfs als Trump hier mee zou komen zou ik verbaast opkijken.
hzr via Android app
@srthellcat: ik vind Tesla en Space X ook een combinatie die uit milieuzicht helemaal niet gaat, maar beide erg interessante bedrijven. Hij stuurt de roadster de ruimte in omdat ze bij de eerste vlucht wel willen testen of de raket het gewicht aan kan. Het risko is hoog ddat er tijdens de vlucht iets fout gaat, dus wil je er geen satelliet van enkele tientallen miljoenen voor gebruiken. Perfekte reclamestunt toch zo?
@hzr: leg er dan een betonblok van 5000 kilo in…
Post dan de goede foto’s
Zonde! Ik wil ‘m wel over nemen…
Goeie stunt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).