Ferrari doet het wéér, nu met de LaFerrari Aperta

Auteur: , 14 Reacties

Je voelt 'm aankomen.

Ferrari doet het wéér, nu met de LaFerrari Aperta

Het riedeltje is intussen bekend. Ferrari bouwt een special edition, het aantal te produceren exemplaren ligt laag en is gelimiteerd en uiteraard zijn alle exemplaren al verkocht nog voordat je de auto in kwestie op een beurs of op straat hebt kunnen aanschouwen.

Zulks gebeurde ook met de LaFerrari Aperta (209 stuks), maar we hebben goed nieuws voor degenen die achter het net visten. Ferrari bouwt namelijk nog één extra Aperta en die zal worden geveild voor het goede doel. Kom je bekend voor? Kan kloppen! Bij de LaFerrari met vast dak gebeurde dat namelijk ook.

Van de Enzo werd eveneens een extra exemplaar gebouwd. De één denkt voor de paus, de ander zegt zeker te weten dat Zlatan Ibrahimovic de gelukkige is. @WillemE weet het antwoord…

Terug naar de Aperta! Veilinghuis RM Sotheby’s verwacht dat de auto tussen 3.000.000 en 4.000.000 euro gaat opleveren tijdens de Legenda e Passione veiling op 9 september aanstaande. De auto krijgt een speciale livery en de gehele opbrengst wordt aan een goed doel geschonken. Die datum is trouwens geen toeval. Ferrari bestaat op 9 september precies 70 jaar.14 reacties

Ik tel ook als goed doel.
@berlinetta: als jij €4.000.000,00 neerlegt, maak je een aardige kans
@berlinetta: 1 euro als jij niet meer post.
@fiero: Ben ik zo vreselijk?
@berlinetta: Ik vind jouw post meestal wel grappig of to the point. Maar ik ben misschien de enige… ;-)
@cossiekiller: dankjewel. Misschien dat ik ook niet altijd even aardig ben, maar ik vind het soms wel leuk om een discussie aan te wakkeren! Houdt me wakker tijdens werk ;)
@berlinetta: Kun je tijdens het werk niet gewoon eehmm.. werken?
@rikus: Zegt degene die houdt van een beetje zuipen en stelen.
@berlinetta: Dat moet in je aard liggen. De één werkt tot aan z’n dood en de ander blijft thuis.
Het blijft eeuwig zonde dat op basis van de LaFerrari geen Maserati is gebouwd zoals bij de Enzo wel het geval was.
@dutchdriftking: Is dit mogelijk een gevolg van het splitsen van Ferrari van FCA? Het is immers niet in het belang van de aandeelhouders van Ferrari om de techniek beschikbaar te stellen aan een concurrent (Maserati).
@ibssr: Ik denk niet dat het daaraan zal liggen. De aandeelhouders van Ferrari zijn dezelfde lui als die het bij FCA voor het zeggen hebben (o.a. de Agnelli’s).
@ibssr: Geen idee, feit is wel dat de Maserati MC12 zoveel mooier was!
Zlatan houdt het volvo… nee maar die gaat echt geen 4 milj neerleggen…. voetballers gaan gemiddeld tot max 2 milj

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).