Ford Mustang is strakgetrokken voor 2018

Auteur: , 16 Reacties

Maar die '2018' Mustang staat binnenkort al bij de dealers.

Ford Mustang Facelift

Het blijft een wonderlijk iets, die modeljaren van de Amerikaanse autoindustrie. Begin 2017 lanceert Ford de 2018 Mustang, al hadden ze dat ook best al eind vorig jaar kunnen doen. Modeljaren lopen zomaar een jaar voor op de werkelijke jaren en de fabrikanten lijken in ieder geval niet van plan dat verwarrende systeem aan te passen.

Ford Mustang

Op deze strakgetrokken 2018 Mustang hoef je in ieder geval geen jaar meer te wachten, al had Ford hem zelf graag nog heel even onder de pet gehouden. Onderstaande video verscheen namelijk iets eerder op het net dan nodig was en dus kunnen we al zien wat Ford voor ons in petto heeft. In tegenstelling tot bij de eveneens net getoonde BMW 4 Serie-facelift, valt bij de Mustang (rijtest) meteen op wat nieuw is: de scherper getekende voorbumper en de eveneens scherpere grille met twee verticale spijlen. Aan de achterkant lijkt alles bij het oude te blijven, al ontbreekt fotomateriaal in hoge resolutie en kan ik dat nog niet met zekerheid zeggen. Groot zullen de veranderingen in ieder geval niet zijn.

UPDATE: het is officieel, meer info HIER!

Ford Mustang video16 reacties

Wauw……..
Wat lelijk
@1975mini: echt inderdaad! Lijkt wel een chinees nu, ze halen mooi het ruige eraf zo :-(
Nu al een facelift voor dat ding? Voor mijn gevoel gaat ‘ie pas een tijdje mee… Ik vind het ook geen geslaagde facelift, alles behalve. De koplampen vind ik vreselijk lelijk terwijl die van de pre-facelift een stuk knapper waren.
Maat van mij in de US heeft de vorige gekocht. Ik gun het hem van harte, maar als ik hoor wat hij betaald tov ons kan ik toch niet ontkennen dat ik ietwat misnoegd ben….
@dunhozzie: true, daar koop je een Fiesta st voor het zelfde geld hier in NL een aygotje.
Dat is ff goed mislukt. Zonde.
Wauw die bumper hebben ze echt vakkundig om zeep geholpen. Jammer van zo’n mooie auto.
Modeljaar 2018 mag je op 2 januari introduceren, maar niet “al vorig jaar”. Dan was het een MY2017 geweest.
Het is alsof Pixar een droevige Mustang heeft gemaakt voor Cars 3 en ze bij Ford per ongeluk de preview daarvan hebben goedgekeurd voor de facelift.
Hij ziet er een beetje uit als de oude maar dan met het syndroom van down.
Van achteren gezien nog steeds de mooiste Mustang.
Het vooraanzicht daarentegen… Laat ons zeggen dat ze van 2005 tot 2014 goed bezig waren. Beetje retro en je herkende de eerste generaties er nog in. Nu is het niet specialer dan pakweg een Audi A5. Ja, het is nog een coupé.
Toch wel erg als je een Focus RS met hetzelfde motorblok boven een Mustang verkiest.
Is er niet mooier op geworden…
Iets ander bumpertje dat is het dan ook wel.
Ford is echt een beetje de weg kwijt qua design laatste jaren *nietszeggend
Hij is chagrijnig geworden…
De vorige lijkt mij wel beter

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).