Fout of goud? Cayenne TechArt te koop in Nederland

Auteur: , 21 Reacties

Voor als het wat anders mag zijn.

Het Duitse TechArt groeit qua naamsbekendheid in Nederland. Dit krijgen ze voor elkaar met een ‘ambassadeur’ in vorm van DJ La Fuente. De Nederlander is maar wat trots op zijn TechArt Panamera en is op allerlei autofeestjes- en partijen te zien met de getunede Porsche. TechArt doet zijn plasje over tal van modellen, waaronder ook de Cayenne. Dit witte exemplaar is daar en voorbeeld van.

De Porsche Cayenne is een veelvoorkomend model, ook in Nederland. Je moet er dus wat aan verbouwen als je echt wil opvallen. Met deze auto komt dat wel goed. De witte kleur zorgt ervoor dat de tuning van TechArt er echt uitspringt. De vraag is natuurlijk of de tuning een verbetering is, of dat je ontbijt weer naar boven komt bij het zien van de foto’s.

De auto in kwestie betreft een 570 pk sterke Cayenne Turbo S. De SUV uit 2016 heeft 20.400 kilometer op de teller staan. De tuning omvat een bodykit die het aanzien van de Cayenne vanuit elke hoek anders maakt. De velgen zijn dan wel weer standaard gebleven. Die smeken dan ook om vervanging in combinatie met de tuning.

Die klus is voor de volgende eigenaar, maar dan moet de Cayenne eerst een koper hebben. Met een vraagprijs van 136.950 euro is de TechArt Cayenne Turbo geen kattenpis.21 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Een voordeel, als je er in zit, zie je de buitenkant toch niet.

Of je het je medemens aan wilt doen is een 2e .
Laat maar ….
Volgens mij zijn er nog wel meer aanpassingen gedaan. Zoals en dashboard dat geheel openklapt na een bepaalde toetsencombinatie.
Waarom een SUV als je dat ding toch gaat uitbouwen en verlagen?
Zolang het bij vd Akker blijft staan is het prima. Ze hadden het iets duurder moeten maken zodat het daar echt wat langer blijft want ik vermoed dat een Balkan Pooier dit bedrag zo kan neertellen.
@him: Ah top
Een cayenne heeft überhaupt niet mijn voorkeur. Zou voor dat geld wel wat mooiere auto’s kunnen opzoeken. Kleurtje (cocaïne wit) doet hem ook geen goed. Ook het in mijn ogen te drukke interieur kan me niet bekoren.
Wit met zwarte schoenen. Classy hoor…..
Die Panamera heeft nog iets, dit is gewoon ordinair…
In de loop der jaren heb in hier toch wel ergere creaties gezien. Desondanks denk ik dat hier net zo veel kunst in zal zitten als in de creaties van z’n eigenaar.
Het spijt me, maar ik vind hem best gaaf zo. Zeker met die originele velgen.
Voor tuning vind ik het nog best te pruimen, dat wit staat hem echter niet goed.
Oh shit vriend pas op hij heb boos kijkers achter op.
de kit zelf bestellen is 14K ex incl spuitwerk.. cayenne turbo 65K .. goh wat zal ik kiezen 😜
Ben benieuwd wat voor cliënteel zo’n auto trekt. Ik schat zo een die binnenkomt met 2 koffers geld en zegt doe mij die witte maar.
Man man man … gelukkig niet mijn smaak.
@brim: Mooie wagen ;-)
Je zou dit maar moeten verkopen.. met droge ogen dit erbarmelijke apparaat aanprijzen.. je moet het maar kunnen.
Fijn voor de verkopende partij, zo’n topic..
Fout zonder lekker ervoor
Nog net wat meer dan 50% van de nieuwprijs, vind ik iets teveel van het goede voor 3 jaar oude botox Cayenne.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).