Foutparkeerder sleurt parkeerbeheerder mee in Nijmegen

Auteur: , 71 Reacties

Fuck jou en je parkeerbeheerdersgedrag. Gas op die lollie!

FUCKING PARKEERBEHEERDERS

Een verhaal alsof het uit een heftige misdaadfilm komt. Langs de straat staat een auto geparkeerd. Dubbel geparkeerd. Zijn wijk, zijn regels, zijn maatje die binnen enkele ogenblikken in zal stappen om vervolgens met brullende V8 de straat uit te rijden. Dat was het plan tot een BOA roet in het eten komt gooien. “Meneer, mag ik uw rij- en kentekenbewijs zien”.

BOA Arie steekt zijn grijpgrage tengels door een zijruit de zilvergrijze W211 Mercedes E55 AMG in, waarop gangsterTony zijn raam sluit, de auto start en wegrijdt. Helaas voor Arie zit hij klem. Meters sleept de E55 deze 45-jarige ‘medewerker Bureau Toezicht Nijmegen’ voort tot hij gewond op de stoep valt. Een donkere V8 roffel vervaagd snel.

Pure fictie, op het ‘grijze auto die een 45-jarige BOA meesleept en gewond achterlaat in Nijmegen‘-deel na. Gisterenavond rond 22.00 vond dit bizarre tafereel aan de Van Schevichavenstraat plaats. Geen spoor van de automobilist en de politie zoekt naar getuigen. Na enkele bescheiden ervaringen met de ‘Nijmeegse sterke arm der wet’ kan ik me verplaatsen in de frustratie die bij de automobilist moet hebben gespeeld. Dat gezegd hebbende is het natuurlijk te bizar voor woorden om in een rijdende auto iemand mee te slepen.71 reacties

Boa’s zijn het uitschot van de maatschappij. Gefrustreerde mensen die niet, maar dan ook echt niets hebben bereikt in hun leven.
@rufctr01: O oké, goed argument om iemand mee te sleuren met je auto.
@jvdl1990: ik zeg ook niet dat ik dit goedkeur, ik vind de BOA’s het uitschot van de maatschappij. Met hun vieren de parkeerplaatsen afstruinen, en wachten tot het kaartje niet meer geldig is en binnen een minuut gniffelend een boete onder de ruitenwisser te schuiven.
@rufctr01:
Wat jij hier uitbraakt is een voorbeeld van verhuftering in optima forma.
@9000cse: Ik kan je helaas maar 1 plusje geven…
@BrutaalAapje:
Ik plaats geen reacties om plusjes te scoren. Ik wil alleen van mijn hart geen moordkuil maken. Toch bedankt!.
@9000cse: gelukkig maak ik van mijn hart ook geen moordkuil.
@rufctr01: Nee, dat deed de tokkie ook niet naar die Boa toe.
Ik vind het prettig te wonen in een land waar in elk geval sommige regels worden gehandhaafd. En ben blij met die Boa’s. Ook al heb je gelijk dat ze onderaan de pikorde staan. Maar op ze neerkijken, dat is wel erg veel lager dan terechte prenten uitschrijven.
Ja, ook ik heb een paar lullige prenten van Boa’s gehad.
@rufctr01: Ze hebben in ieder geval werk.

Ik heb toch meer een takke-hekel aan mensen die zorgen dat BOA’s nodig zijn…
@rufctr01: En Nijmegen is het allerergste, qua parkeren en betutteling van de automobilist. Deel je mening. Praat het niet goed, maar kan niet echt een gniffel onderdrukken…
@rufctr01: Het feit dat jij een beroep van iemand berust op wat hij/zij heeft bereikt in het leven, maakt jou een diep triets persoon. Ik heb in dit geval dus medelijden met jou!
@ravi: Doe ff rustig man… Ontspan, ontspan…
@ravi: Okee moraal ridder stop a.u.b. je wordt ook afgerekend op wat voor beroep je doet. Het is net als school vroeger, kinderen met hoge cijfers bereiken meer die andere proberen ambtenaar te worden
@burninrubber: gelukkig hebben we ook allemaal dezelfde mogelijkheden. Doe niet zo kortzichtig!
@rufctr01:
Geil je nou maar op aan het aantal plusjes wat je gekregen hebt van je medestanders. Ik vind je een armzalige zielepoot, die helemaal niets anders heeft bereikt dan een standpunt, dat alleen maar geweld propageert tegen mensen, die doen wat hun is opgedragen. Als jij daarvan zo’n last ondervindt, heb je dat alleen aan jezelf te wijten.
Ik erger me ook als ik een boete krijg, maar ik heb die nog nooit onterecht gekregen. Wat jij doet, is deze mensen vergelijken met het echte uitschot. Ergo: Kinderverkrachters, moordenaars en wat dies meer zij.
En wat hun status betreft: Wie ben jij? Wat is jouw status? Als het daarom gaat, kan ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid héél diep op jou neerkijken. Maar dat doe ik niet, omdat ik respekt heb voor de menselijke waardigheid.
@9000cse:

zo ouwe populist ..
vertrouw jij maar op schorem met een powerranger pakkie ..
daar vaarde de NSB tenslotte prima bij ..
@9000cse: lekker belangrijk wat jij vindt. Ik leef in een vrij land en mag mijn mening delen. Er wordt mij ook genoeg opgedragen, er is een verschil tussen blindelings alles uitvoeren of even nadenken. Vaak doe BOA’s het laatste niet, die lopen lachend de boetes uit te delen.
Maar ja, ik moest ook maar, dat riepen veel Duitsers en NSB’ers ook in mei 1945.
@9000cse: Zo hé, Mussert en Hitler dienen je gewoon van repliek. Doe je goed…
Mag hopen dat die achterlijke doodrijder gepakt én aangepakt wordt. De halve zool.

Of je nou zo’n hekel hebt aan BOA’s of niet (niet iedereen heeft het verstand om kernfysicus of hartchirurg te worden tenslotte), ze proberen dood te rijden is gewoon gestoord.

Als zo’n vervelende stadswacht iets op je te mekkeren heeft steek je hem toch ook niet neer?

(Ik ben natuurlijk nu wel heeeel benieuwd naar wat de eerste poster zoal allemaal heeft bereikt)
@bozewolf: @rufctr01 heeft heel wat bereikt in zijn leven. Zo is hij nu iemand die via internet mensen overhaald om een hekel te hebben aan VAG. Ik ben heel erg jaloers op hem….
@ravi: tja, jij denkt dat je heer en meester bent met je Audi A6. Ik heb genoeg bereikt in mijn leven…
En dat jij hier moet blaten dat je in de medische sector werkt, tekortkoming van jou.
@rufctr01: lees mn bio en je ziet dat ik geen A6 heb. Maakt niet uit dat je niet kan lezen, moet je nog leren!
@ravi:
Relax, morgen gaan we Benzjes kijken.
Vrolijk Pasen.
@jrk68: Inderdaad, heel veel zin in. Trouwens, ik ga je gelijk geven over de kwaliteit van Audi. Eergisteren motorpech: in de garage bleek dat er technische problemen waren. Heb gelijk Audi gebeld en de service is gigantisch slecht. Verzekeraar erbij gehaald, morgen wordt de motor gemaakt. Heb hem gister te koop gezet: gelijk 3 mensen die hem willen kopen. Overmorgen gelijk naar de autoverkoper brengen, de koper weet van de motorproblemen maar blijft stug volhouden dat het pech was en wil hem graag hebben. Gelukkig ben ik er over een tijdje vanaf. Ik zal gelijk mijn bio op AB even aanpassen, ik wil niet meer dat iemand ziet dat ik een Audi heb. Ik sluit mij dus aan bij jou opinie over VAG. Mijn buurvrouw heeft deze week ook al problemen gehad met haar gloednieuwe Audi…
@ravi: met alle respect, ik waardeer je eerlijkheid!!! 100 punten! Ook ik heb dezelfde ervaring.
@ravi: en wat zijn de problemen, als ik vragen mag?
@rufctr01: De problemen? Nu ga je je verbazen, kapotte cilinder. Ik geef toe dat ik houd van hard optrekken, maar dat de cilinder dan kapot gaat?? Even denken, de snelheidsmeter stopte ermee, rare zoem in turbo en wat heel raar was; linker knipperlicht kapot. Dus in één keer, meerdere dingen kapot. En dat voor een auto die pas 3 maanden(!!) is… Er moet dus een nieuw blok in, reparatie duurt wat langer… Maar daarna gelijk wel aan een autohandelaar verkopen die m graag wil hebben. Hij heeft wél vertrouwen in Audi.
@ravi: laat hij en kapiteinaudi maar vertrouwen hebben. Ga je nu een mooi Jag kopen?
@rufctr01: Ik ga zeker vertrouwen in Audi blijven hebben. You gotta stick to your principles…
@kapiteinaudi: Ik vind audi hele mooie auto’s hebben. Onder andere de s6, maar ik ben er nu dus wel achter hoe slecht de kwaliteit is. Misschien wordt dit in de toekomst beter en zal mijn mening over audi veranderen!
@kapiteinaudi:
Lol, jij zal wel moeten. Anders zegt pappie, ga jij maar lopen Kapiteintje….
@rufctr01: Ik heb sinds begin 2012 een XJ, prachtige wagen. Staat in de VS dus kan er helaas niet mee rijden nu. Kwalitatief is jaguar superieur aan audi…
@ravi: heel stijlvol en erg mooi!
@ravi: Nee ravi, doe het niet!!! Nooooooo!!! Nooit de rug keren naar het merk met de vier ringen! ;-)
@kapiteinaudi:
Heb jij enig idee wat een S6 blok kost?
Ik durf wel een gokje te wagen, vroeger stond de prijs van een nieuw blok vermeldt in de test. Een 911turbo blok kostte destijds 36K in deutsch mark. Dat was 20 jaar geleden dus al 16K in euro’s. Daar komt dan nog de kosten van in en uitbouw bij.
Mij verbaast het niet dat je nu 20k kwijt bent voor Ravi’s schade. Maar hij zal daar vast meer helderheid in kunnen scheppen.
@jrk68: Zo’n blok zal zeker een grote hoop geld kosten.
Ik begin een beetje te twijfelen over de kwaliteit van Audi….. Dat is niet goed!
@jrk68: Naast het blok moet ook de turbo vervangen worden. Dat kost 2500€, het blok weet ik niet precies. Gelukkig handelt de verzekering het af, anders zou het mij heel veel geld kosten. Ik gok op +15K..
@ravi:
Dan lopen ze hier weleens te roeptoeteren over Smart blokken….
Een komplete revisie van een 60kw roadsterblok kost incl. montage net zoveel als die turbo. Een turbo voor dat blok kost 800. Zo hou je een hobby nog leuk.
Gelukkig is het verzekeringswerk idd.
@ravi: Goh bekend verhaal, beetje deja vu gevoel ! Mij 3 keer overkomen met die Audi meuk dat ze stuk gingen tot op het bot. En nu bimmer of benz?
@cocksdriveaudi: Ik heb nu geen nieuwe auto nodig, maar ben wel heel erg blij geweest met mijn audi. Het interieur van MB trekt mij niet zo, voor de rest prima auto’s!
@ravi: jammer dat je de hard way er achter heb moeten komen waar onder ander jrk68 en ik al tijden hier roepen, beide uit eigen ervaringen.
Ik ben benieuwd (denk nog velen hier) of je er uit gaat komen met de verzekering en Audi zelf, je auto is slechts 3 maanden oud valt er toch wel wat claimen in de garantie lijkt mij.
Laat even het verloop van de zaak weten anyway toch nog een vrolijk Pasen gewenst
@cocksdriveaudi: Inderdaad jammer dat ik er op deze manier achter moet komen hoe de kwaliteit van Audi is! Qua garantie en verzekeringswerk zit het helemaal prima. Mijn advocaat heeft dit heel netjes afgehandeld met Audi, omdat zij niet erg klantvriendelijk zijn. Ze beweerde dat de schade door mijn rijgedrag kwam, wat natuurlijk onzin is.

Dus ik sluit mij inderdaad bij @jrk68 @rufctr01 en u aan, de service en kwaliteit van Audi is erg slecht. Over een paar dagen is de reparatie klaar en een autohandelaar heeft interesse in mijn auto, uiteraard heb ik hem ingelicht over de schade etc. Ik ben er eigenlijk best blij mee dat ik er straks vanaf ben, ik heb geen zin om steeds een kapotte auto te hebben. Ik ben mijn vertrouwen in Audi een beetje verloren, net als jullie denk ik! Vrolijk Pasen!
@ravi: ik hoop voor je dat het goed voor je afloopt kerel, want dit kan gewoon niet een uitvoering S6 is volgens de prijskaartjes niet de minste uit de brochure.

Probeer het om je volledige aankoopbedrag terug te krijgen na 3 maanden volledig Kaduk is nog belachelijker als wat ik had met mijn A4 die ging tenslotte nog iets meer dan 11 maanden mee. (gebroken krukas) de mijne was godzijdank een verplichte leasebak, contract ging de schredder in
@cocksdriveaudi: Bedankt, het is werkelijk belachelijk dat een auto van 130K maar 3 maanden meegaat. Audi betaalt de gehele reparatiekosten, maar zonder advocaat had ik dat dus echt niet gekregen, niet eens vrijwillig de kosten willen financieren terwijl hun product niet deugd, afzetters!!! Ik baal als eens stekker; de autohandelaar biedt 105K; oftewel in 3 maanden tijd een verlies van ruim 25K. Dat is wel een hele snelle afschrijf termijn. Maar goed weinig mensen die meer zullen bieden voor een Audi die binnen 3 maanden kapot is. Gelukkig komt er wel een geheel nieuw blok in en wordt de turbo vervangen.

Leuke leasebak een A4 die na 11 maanden kapot gaat, zal de leasemaatschappij vast blij mee zijn. Ben blij dat ik toch nog genoeg krijg voor mijn Audi, heb er 3 volle maanden van kunnen genieten. Maar of ik ooit nog een Audi ga kopen, ik denk het niet.
@ravi: zuur kerel heel erg zuur deze appel, potdikkeme 25k afschrijven, kun je beter aan een goed doel geven houdt je een beter gevoel aan over.
Word er gewoon boos van ze hebben er echt helemaal niets van geleerd bij Audi, ik heb zelf 3 keer ellende gehad maar allemaal leasebakken dus geen persoonlijke schade. Jij daarentegen wordt potdikkeme gewoon met de broek aan genaaid, dat is Kwalitatief Uitermate Terleurstellend.
@ravi: 130k afgetikt en na 3 maanden kapot?


Als je als fabrikant een beetje trots hebt in je product en enig gevoel van schaamte dan biedt je toch 100.000 keer excuses aan en laat je toch duidelijk weten dat het absoluut kosteloos voor jou onder de garantie moet vallen?

Wat een zotten bij Audi. Zo drijf je potentiele klanten toch gewoon hartstikke weg?
@ravi: Sterkte en koop iets wat wel echte kwaliteit heeft.
@norge: Danku, gelukkig heb ik nu geen auto nodig, maar ik zal nooit meer een Audi kopen… Kwaliteit/prijsverhouding is belabberd!
@ravi: voor mij is en blijft het gewoon een A6
Wat een gek. Moet je hem toch niet meeslepen.
@spotu2: Hij zal het er wel naar gemaakt hebben. Want zeg nou eerlijk: wat moet een parkeerbeheerder ( boa) nou met je rij en kentekenbewijs? Tsja.. Eerlijk is eerlijk, dan vraag je er wel om..
@bigcar: BOA’s hebben in dit opzicht dezelfde bevoegdheden als de politie. Bedenk: BOA = Bijzonder Opsporings Ambtenaar.
Ik kan er niks aan doen, sorry, maar ik heb er weinig medelijden mee..
@mrcabdrivert:
Dat gaat mij wat ver. Ik heb het ook niet op die lui, maar parkeerwacht wordt je zelden uit vrije keuze. Maar al te vaak worden zij door de soos verplicht omdat te gaan doen bij gebrek aan alternatieven.
Irritant of niet, het geeft niemand het recht om dit tedoen.
Ik heb ook een rothekel aan die gasten die achter zo’n toonbank staan bij de vodafone of Mac of wat voor een winkel dan maar ook. Denken dat ze beter en slimmer zijn dan dat jij bent. Volgende keer ruk ik die gasten ook zo over die toonbank heen en sleur ik ze door die zaak. Moeten ze maar respect voor mij hebben.

Heb ook zo’n rufthekel aan die gasten die een beetje met hun ambulance mijn weg versperren omdat ze “toevallig” iemand daar moeten “helpen”. Volgende keer geef ik vol gas en rij ik ze omver. Moeten ze maar eregens anders gaan staan.

Volgende keer als ik weer op het voetbalveld sta en ik ben het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter of grensrechter zal ik ze eerst ff de huid vol schelden en als ik dan nog niet mijn frustratie kwijt ben dan geef ik ze wel een trap. En als ik erbij kan ook een trap tegen hun hoofd.

Frustratie botvieren op mensen die gewoon hun werk doen. Ik weet wel dat het niet normaal is maar gelukkig heb ik hier medestanders die begrip hebben voor mijn uiting…
@Rick-dos: iedere keer weer een glimlach :D
@Rick-dos: Van mij, voor u: Een virtuele ovatie. Staand, nota bene.
Wat een trieste reacties hier van sommige zeg. Te gek voor woorden:(
Het gebrek aan kwaliteitsjournalistiek (@Alwood, ik doel niet op jou, maar op de krant) maakt dat lezers van dit blog, onvolledig geinformeerd, hun ongenuanceerde meningen er uit gooien. Hoop dat iedereen bij een volgend item beseft dat je een mening moet funderen op feiten (wat zelfs die waardeloze Gelderse Courant niet doet) en niet op andere meningen of slechte ervaringen. Ga s.v.p. ook niet in op iemand anders die dat wel doet. Spreken is zilver en zwijgen is in zo’n geval goud. Reageren is als olie op het vuur. Mijn dank bij een volgend item is groot.

Nu on-topic, dat zal er vast wel komisch uitgezien hebben. Hopen dat iemand het op tape heeft…
@r2d2: hahaha…leuk dat laatste zinnetje!
Ik lees: “BOA Arie steekt zijn grijpgrage tengels door een zijruit de zilvergrijze W211 Mercedes E55 AMG in”…tjah, sorry…maar dat risico zou ik in alle bescheidenheid als BOA niet nemen.
Maar helaas hebben boa’s van bescheidenheid geen last.
Als iemand zijn hand bij mij naar binnen steekt ga ik er ook vandoor…..(:)
@ravi ..

wat een “bijzonder” verhaal ..

op goede vrijdag gaat je auto stuk ..

en in het paasweekend is er geconstateerd dat je cilinder “stuk” is ..
heeft de importeur je vertelt dat het jouw “schuld” is ..
zegt de verzekering toe om het af te handelen ..
heb je een advocaat op de zaak kunnen zetten ..
heb je een bod van een handelaar gehad ..
heeft de advocaat “alles” kunnen afhandelen en gaat Pon alle kosten op zich nemen ..
en is over een “paar” dagen het motorblok en turbo vervangen ..

en dat allemaal op goede vrijdag en het paasweekend ..

echt een HEEL bijzonder verhaal ..
@lincoln: Sommige mensen kunnen wel dingen regelen, want zeg nou zelf; jij laat vast je Audi een paar dagen thuis staan en doet er niks aan, omdat het paasweekend is. Het enige wat ik dit vrijdag/zaterdag heb moeten doen is zorgen dat er een autohandelaar klaar staat om hem te kopen. Het is geen geluk dat er 3 vragers zijn, velen willen een S6 verkopen met nog geen 5k op de teller. Mijn advocaat heeft gezorgd voor de verzekering, garantiekosten etc. Audi wilde namelijk niet graag meewerken. Als je ergens voor gaat bereik je iets.
Ik kreeg net een telefoontje dat ik mijn auto woensdag op kan halen. Had eerder verwacht maar de turbo bleek ook vervangen te moeten worden.

Dat jij dit weekend op je luie reet zit, kan mij niks schelen. Ga jij maar elke zondag naar de kerk met je paasweekend! Dat je beweert dat ik niet de waarheid spreek, maakt je en beetje jaloers ofzo?
@ravi:

ik vond het een “HEEL bijzonder verhaal” ..
ongeveer een uur geleden ..

alleen je laatste 3 zinnetjes maken van een “HEEL bijzonder verhaal” nu een compleet bulshit praatje ..
@lincoln: Jij kan dus nog geen volwasse dingen afhandelen, maakt niet uit. Je komt er vast nog wel… Jij bent HEEL bijzonder, op een negatieve manier
@ravi:

LOL ..
@lincoln: Echt hé..
Lijkt of ik weer in de kleuterklas zit.
@ravi: Niks beters te doen pikkie?
@kaasboerin:
Welkom op AB…. en jij ook nog een vrolijk pasen.
@jrk68: bedankt, jij ook.
Komt goed met m’n nieuwe speeltje.
@ravi: heb je ook al eens bij een Duitse Audi dealer geïnformeerd wat zij er aan kunnen doen, uit mijn ervaring lossen zij het namelijk wel op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).