Genoeg is genoeg: de Alfa Giulia als Ute

Auteur: , 22 Reacties

Nu alleen nog als camper en we hebben de Giulia op elke mogelijke manier voorbij zien komen.

Kappen nou: de Alfa Giulia als Ute

De Giulia houdt Alfanboys wereldwijd nu al een flinke poos in z’n greep. Dat gaat ongetwijfeld nog even door, want Alfa maakt niet bepaald haast om het ding nou eens op de markt te brengen. Het was ook een beetje een discutabele move om in eerste instantie alleen de 510 pk sterke QV te presenteren, want nu weet het relevante publiek (lees: de mogelijke koper) eigenlijk nog niet hoe de auto eruit komt te zien.

Gelukkig zijn de creatieve photoshoppers de wereld nog niet uit en kunnen we weer even vooruit met opnieuw een bijzondere creatie. Opnieuw? Ja, we zagen op basis van de Giulia al:

Voorlopig zal dit nog wel even doorgaan, maar aan inspiratie geen gebrek. Credits gaan naar Rain Prisk Designs.22 reacties

Stiekem toch wel gaaf
@1001pk: voor een Australisch geboren en getogen jochie van 17
@dampu020: neehoor een ute is erg gaaf . Ik heb er doorheen gebackpacked maar vond zon V8 ute echt heel gaaf. Jammer dat ze zoiets njet in Nederland hebben.
@rolov: In Nederland hebben we de Dacia Logan pick-up. Precies wat je zoekt…
@mashell: als je goed had gelezen stond er V8 ;) ik had ook de de vw of de Skoda pick-up kunnen opnoemen . Maar die hebben geen V8 he.
@rolov: je gewenste V8 kan prima in de laadbak.
Ik ben bang dat Giulia een hoax is!
@csx3000: daar begint het helaas op te lijken. Ik wacht nog steeds op een waardige opvolger voor mijn 166.
Romeo en Giulia…

To be or not to be…
Iets voor de italiaanse/amerikaanse maffia… Ongelooflijk hoelang geleden die giulia is aangekondigd, ik klikte op die van de spider ergens in juli… Alfa verlos ons van het kwaade! Breng die giulia uit!!!
@henkhupelschoten: Naar het schijnt heeft Alfa serieuze kwaliteits/productie problemen met de Gulia, die wil men eerst opgelost hebben alvorens de wagen op de markt te brengen.
Maken!
afschuwelijk
Voor een pick-up een dikke ja. Voor een Alfa… dan een dikke nee.
Iets minder sportief maken aan de voor en achterkant en normaal op de poten zetten. Dan mogen ze hem bij mij voor de deur zetten hoor. Ik hou wel van utes
Zo kan ik ook een blog invullen.
@BmwMPower:
Ik daag je uit…
Baas!
Dit komt uit australie? Het is net een holden met een alfa neus.
Ik heb ondertussen mijn hoop op, en geloof in het bestaan van een daadwerkelijk productiemodel voor de gewone consument opgegeven. Het verhaal begint Saab-achtige proporties aan te nemen. Dat houdt ook in dat ik slechts weemoedig het hoofd kan schudden bij dit soort creatieve uitspattingen, wetende dat dit nooit werkelijkheid zal zijn.
Je moet wat als het origineel steeds word uitgesteld….
Het houd niet op, niet vanzelf . 😂😂. Bent u slachtoffer of getuige van automishandeling? Wacht niet af en bel meteen. 😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).