Gespot: Porsche 911 GT3 is een tijgerrr

Auteur: , 13 Reacties

Hoezo, duf? Je houdt ons voor de gek, malle kentekenplaat!

Animal!

Al sinds jaar en dag spreken tijgerprints tot de verbeelding. Persoonlijk vind ik ze het mooist op de leggings van vadsige, felopgemaakte tienermoeders die luidpratend achter de buggy door mijn Aggenebbiswijk waggelen, een ander prefereert het motief op zijn auto. Zoals de eigenaar van deze Porsche 911.

De auto in kwestie is een 996’je, dus alweer een 911 van 2 generaties geleden, en dat is hem aan te zien. De 996 GT3 (Mk. 1), die in 1999 voor het eerst het levenslicht zag, was de laatste GT3 waarbij de uitlaatjes nog niet centraal samenkwamen. De zescilinder boxer mat nog 3,6 liter, waaruit 360 pk en 370 Nm getrokken werd. Een aardig verschil met de huidige 3.8, die er 475 pk en 440 Nm uit smijt.

Denk echter geen moment dat dit een slome duikelaar is, de 996 rijdt met 2 vingers in de neus rondjes om jouw 14% Megane. Deze wagen zit al op de 200 als de nieuwste 911 GT3 stuurloos en hevig brandend over het asfalt rolt, terwijl zijn eigenaar bibberend en met de handen in het haar zijn moeder belt. Ook de heetste DS4 kan hem maar moeilijk bijbenen. Om deze viriliteit nog maar eens te accentueren gaat deze Duitser gehuld in tijgerkostuum. Wraaaw!

Dank voor de foto’s, jeffreyderuijter. KLIK!13 reacties

Ziet er mooi uit.
Hallo, wel even opletten Smokey. Dit type GT3, de Mk1, is er al sinds 1999. Daarna kwam de Mk2 in 2002 met andere spoiler, koplampen, vermogen en nog wat meer dingen.
@madvillain: Ohja, en de Mk1 is handbuild bij Porsche Motorsport in Weissach, vanaf de 996 mk2 werden ze gewoon op de lopende band tussen de reguliere 911’jes gebouwd.
Crap, ’t is de Mk1 inderdaad. Aangepast!
Wat een DUF ding.
@enrique: ja inderdaad, liever een RUF ding.
die sticker rechtsbenedenachter op de bumper, geen respect voor de Nordschleife
-10miljoenmiljard ;)
Bah, wat een lelijke auto. Want de 996 is opzicht al lelijk vergeleken met andere 911’s en het feit dat het een Mk.1 gt3 is met tijgerprint maakt het helemaal af.
Homer Simpson’s personal plate?
Oh yeah!
Eerlijk gezegd vind ik de spoiler op de MK1 een stuk mooier passen, tegenover die van de MK2. Jammer, die stickers ook. Ik denk dat als die stickers er af waren, de auto toch een stuk beter over zou komen, al is het nog een 996.
Ik vind het niks. Hou het lekker normaal. De auto valt van zichzelf al genoeg op.

Je moet niet TIJGER doen, als je een PUSSY bent.
Wederom Jeffrey de RUITER. Dank u en een goed weekend!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).