Heeft Victor Mids iets met deze auto gedaan?

Auteur: , 9 Reacties

De Nederlandse illusionist was overigens in geen velden of wegen te bekennen..

Als je goed kijkt naar het kenteken staat er helaas het woordje ‘concept’. Het is dan ook een groot vraagteken of Lexus deze cabrio-variant van de LC Coupé in productie gaat nemen. Het zou de Nederlandse illusionist Victor Mids in elk geval niet misstaan.

De beroepsgoochelaar beschikt over een witte LC Coupé en zou z’n illusionistische haren kunnen laten wapperen, mocht hij overstappen op de cabrio. Onder de kap is de LC Convertible minstens zo prettig. De heerlijke 5.0 met 477 pk, of de V6 Hybride met 359 pk.

In combinatie met een achtpitter zal de Lexus de ultieme cruiser zijn. Wel voor de Amerikaanse markt, want in Nederland heeft deze auto niets te zoeken. Zo’n dakconstructie voegt extra gewicht toe aan de toch al niet te lichtvoetige LC en in combinatie met een V8 zou de auto onbetaalbaar worden in ons kikkerlandje. Als huuralternatief op een Mustang of een Camaro zou de Lexus niet verkeerd zijn. Maar ja, dan moeten de Japanners het concept wel in productie nemen!9 reacties

Wie?
@centocinquantanove: Haha dat had ik ook. Dacht een bijnaam voor doe andere Victor met alle luchtkastelen.
@jpoers: grr, klein rotvenstertje. Doe = die, en alle = andere.
Tof ding! Kleurtje erop en dan is ie af.
Pwoah schitterend!
Nou vind ik de LC schitterend, heb er zelfs vorig jaar mee proefgereden, én ik ben in de markt voor een cabrio. Appeltje-eitje zou je zeggen. Maar ik vind deze dus niet mooi: de onderbreking van de lijn door de bult achterop ligt gewoon niet lekker op m’n netvlies
Goed bezig bij Lexus.

Is gewoon weer een lekker eigenwijs ontwerp met een fraai eigen gezicht, vooral door die typische grille. En sjiek zonder protserig te zijn.
Hij heeft de kleur weggegoocheld!
Ik zie dat victor twee omgekeerde trumps in de auto heeft gezet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).