Hier, de Lexus LC Convertible in al zijn glorie

Auteur: , 16 Reacties

Dit gaat een hele dikke cabrio worden.

Afgelopen maand liet Lexus tegenover een Amerikaans (online) magazine weten dat de LC Convertible gaat komen. Vandaag is de bevestiging daar, met een publieke aankondiging van het Japanse automerk op het Goodwood Festival of Speed.

Lexus zegt enorm positieve reacties te hebben gekregen op de LC Convertible Concept die het merk eerder voorstelde op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. De Japanners konden die reacties niet negeren en hebben besloten de LC Convertible in productie te nemen. Daarmee doet Lexus iets wat menig autoliefhebber eigenlijk alleen maar kan toejuichen. In een autowereld waar het soms alleen nog maar lijkt te gaan over crossovers, SUV’s en groene mobiliteit komt Lexus met iets totaal anders in vorm van een 2+2 roadster.

Tijdens het Goodwood Festival of Speed komt Lexus met een prototype van de LC Convertible in actie. Met het concept in het achterhoofd is het al bijna zeker hoe de productieversie eruit komt te zien. De LC Coupé is er als LC 500h en als LC 500. Welke varianten de LC Convertible gaat krijgen is officieel nog onbekend, Lexus zegt daar in een later stadium op terug te komen.

Autocoureur Nick Cassidy (actief met een LC Coupé in het Japanse Super GT-kampioenschap) zal de heuvelklim ondernemen met de gecamoufleerde LC Convertible. Lees HIER hoe je het Goodwood Festival of Speed live kunt volgen.16 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wie bij Lexus dacht dat QR codes nog modern waren?
@mashell: wel cool als je een foto wilt nemen en je wordt doorgelinkt naar de condigurator of zo…
Configurator dus
@w0o0dy: Ik zou dit soort geniale marketing acties even voor jezelf houden.. Kan je rijk mee worden;).
@fmgarcia: donders goed idee dit.
@mashell: ik betaal elke dag met QR codes, via mijn telefoon. Jij ook?
Aha, dus die camouflage helm , krijg je er dus ook bij .. en dat is maar goed ook.
Wat een apparaat! Fantastisch mooi. Ik zou het alleen meer een GT Convertible noemen dan een roadster… Is wel nagenoeg 5 meter zo’n LC
Stoer ffwat anders
Al zijn glorie? Waar zijn de foto’s met het dak dicht? Lijkt nog een rijdend showmodel zonder werkend dak.
@grover: niet alles is wat het lijkt.
Ik zal hem morgen in het echt zien…. we gaan vanavond varen, morgen en Zondag op Goodwood… ;-)
Dikke sjaak!
Lijkt wel een rijdende discobal
Van de neus tot achter de voorstoelen een prachtige wagen. Van de achterbumper tot achter de voorstoelen een prachtige wagen. Maar aan elkaar lijkt het of er 2 verschillende auto’s aan elkaar geplakt zitten. De knik in de lijn klopt echt niet. Terwijl de coupé zo’n schitterende auto is.
Hebben..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).