Hier kun je een 750 pk sterke Camaro huren

Auteur: , 14 Reacties

Waan je een NASCAR-coureur met deze machtige Chevrolet.

Hertz

Sommige autoverhuurbedrijven hebben meer dan alleen doorsnee vervoer om van A naar B te komen. Neem Hertz bijvoorbeeld. Hier kun je (in bepaalde landen) vreselijk krachtige supercars huren. Deze week heeft het bedrijf een nieuwe samenwerking aangekondigd met NASCAR-team Hendrick Motorsports, waaruit twee smakelijke bolides zijn voortgekomen.

Speciaal voor Hertz heeft Hendrick Motorsports pakketten ontwikkeld voor twee verschillende Camaro’s. Het gaat om de ZL1 en de SS. Laatstgenoemde is uiteraard het minst krachtig. Dit model beschikt over een 480 pk sterke 6,2-liter V8, opgeleukt met o.a. een ‘cold air intake’ van Chevrolet, evenals een dubbel uitlaatsysteem en 20″ velgen. De ZL1 wordt aangedreven door een 750 pk sterke 6,2-liter V8, die voorzien is van een Callaway supercharger en speciale velgen. Beide modellen zijn eveneens voorzien van verwijzingen naar het raceteam en haar nieuwe sterrijder William Byron, die voor het team uitkomt in de #24 Camaro ZL1.

Verdeeld over een groot aantal locaties in de Verenigde Staten worden dit najaar liefst 224 van deze door Hendrick Motorsports geprepareerde Camaro’s. Wie de SS van Hendrick Motorsports wil huren, betaalt 99 dollar voor één etmaal. Voor de 750 pk sterke ZL1 dient 299 dollar te worden overgemaakt. Prijzen kunnen onder bepaalde omstandigheden echter afwijken.

Hertz14 reacties

Geweldig! Die SS is al heel lekker en klinkt geweldig.. Overigens kan je al een normale SS (eventueel cabrio) met alle verzekeringen huren voor een lager bedrag en als je langer huurt voor minder (km vrij).. Zeker doen als je in The States bent..
@punicaoase: ik heb de ss voor 2.5 week gehuurd toen ik een roadtrip maakte door Murica. Als ik mij het goed herinner kostte het 35 dollar per dag. En dan nog eens rond de 35 dollar voor verzekeringen per dag
@stino: ja dat soort bedragen herinner ik mij ook. Wij hadden em een weekje: toffe bak!
@punicaoase: ik heb vorig jaar een ss cabrio 2 weken gehuurd voor 600$ inclusief verzekering. In de tijd hebben wij er 6000 kilometer bijgereden. Waarschijnlijk heeft sixt hier niet veel geld aan verdiend.
@x1f48: haha goed gedaan, maximaal gebruiken dat dit ;-)
Dit is wel echt spotgoedkoop! Als je op vakantie in de VS bent altijd een dagje er een huren!
Hertz heeft regelmatig dit soort auto’s staan. Alleen vrijwel onmogelijk om deze te kunnen reserveren. Echt puur en alleen marketing.

Wel hebben ze genoeg ander leuk speelgoed met veel vermogen.
@carlover12: Niet mijn ervaring. ZO6 gehuurd (zie hieronder) en daarvoor ook een paar keer auto’s van hun “dream collection” gehuurd.
@carlover12: ook niet mijn ervaring: ik heb meerdere keren Corvettes, Camaro’s en Mustangs kunnen huren.. In de Adrenaline collection zijn ze zelfs gegarandeerd..
Ik heb afgelopen januari in Las Vegas de Corvette ZO6 gehuurd bij Herz. Echt geweldig. 3 dagen lang een smile op mijn gezicht. $570.45 well spend. Zal eens wat foto’s uploaden.

Kreeg een super goede deal en punten op mijn flyblue kaart.
@sketcher: Was overigens ook een speciale Herz editie. Geel plus wat badges.

Je moet overigens wel wat uitkijken want ze volgen die dingen met data en GPS. Als je het echt te bond maakt heb je een probleem. Ook met verzekering. Maar ik heb ook flink wat strepen gezet en ze zeiden er niets van. Uiteraard verwachten ze niet dat je er mee rijdt als je grootmoeder.
@sketcher: Valt best mee hoe streng ze zijn. Heb meermaals met een rental Camaro op de dragstrip gereden. Zolang je em niet vol met rubbersporen en kale knikkers terug brengt doen ze over het algemeen niet heel moeilijk.
@sketcher: het is geen Z06, maar een ZHZ. Iets minder power dan de Z06, maar wel erg leuk.
Ik ga hem toch maken… zit er een goede tuuter in?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).