Is dit de oprit van jouw dromen?

Auteur: , 47 Reacties

In je dromen je oprit vol zetten met dure auto's doet iedereen wel eens. Maar in het echte leven blijft het voor de meeste bij een witte Prius of grijze Golf. Deze gozer heeft zijn droom wel waar kunnen maken en de oprit van zijn villa kleurrijk gevuld met automobiele exclusiviteit.

Wat een gave plaat is dit! Een Amerikaanse oprit vol met supercars, en als kers op de taart een politiewagen ‘in the middle’. Of de collectie volledig op naam staat van één en dezelfde eigenaar weten we niet. Dat maakt de riant gevulde foto er niet minder op. Lamborghini heeft het grootste aandeel in de collectie. We zien een blauwe Murciélago en vier Murciélago Roadsters in de kleuren oranje, wit, groen en geel. Daarnaast tellen we twee eigele Gallardo‘s, een grijze Diablo en een prachtige, spierwitte Lamborghini Countach.

Om de collectie compleet te maken is er een Brits-groene Jaguar XJ220 op de oprit gezet en kan een Porsche Carrera GT uiteraard niet ontbreken. Maar ook een Ferrari Enzo en een exotische Saleen S7 mogen achteraan weggepropt, positie in nemen. Voor het dagelijks werk wordt een Mercedes CLK AMG ingezet.

Meneer het luxepaardje kampte wel met een probleem, niet al zijn auto’s paste op de foto. Gelukkig bood een lege parkeerplaats uitkomst om ook de gele Diablo Spyder en Bugatti Veyron erbij te zetten.

Stel dat je ‘slechts’ één van deze schoonheden naar jouw oprit mocht teleporteren, welke zal dat dan worden? (via montrealracing.com)47 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nou doe die politie wagen maar.
@norge:
Goh, verrassend weer.
Bij mij komen alleen de Carrera GT, de Jaguar XJ220 en de Countach mijn terrein op, de rest zoekt elders maar een plekkie. Die zouden mijn reputatie als liefhebber louter schaden..
Die XJ220 zou ik wel weg mee weten, maar al bij al is het een triestige hoop plastic. Mij zouden ze er geen plezier mee kunnen doen.
@Hupke: geloof ik gelijk! Als ze je de sleutels van een murcielago spyder geven zeg jij nee. Snap ik direct.
XJ220! Verder zou er op mijn droomoprit wat meer klassiek spul staan
Ik heb geen oprit, flink balen.
Doe mij die enzo maar
Ja.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Volgens mij is deze foto al erg oud, uit de tijd dat de Saleen S7 nog hip was in de VS. De tijd van 50 Cent en zijn clipjes. Enfin, het blijft een mooi gezelschap. Countach for me, please.
@phaeton:
Topic waar de plaatjes vandaan komen is van 2008 inderdaad.

http://montrealracing.com/forums/showthread.php?555630-My-Life-Sucks
Trieste verzameling.
(en nee, dit heeft niets met jaloers zijn te maken)
@Hubert: Wat is hier triestig aan? een carrera GT, XJ 220 of countach…???
Dan neem ik de Carrera GT wel.
Er staat veel moois tussen. Toch zou ik voor de Ford Crown Vic (de politiewagen) kiezen, deels omdat ik het gewoon een gave auto vindt en deels uit practisch oogpunt.
@robert110: helemaal mee eens, de Ford Crown Victoria is voor mij een droomwagen. Als ik over een aantal jaar genoeg geld over heb (en een rijbewijs, maar die komt binnenkort), dan ga ik kijken of ik die kan importeren. Het zou gaaf zijn om hem als eerste auto te hebben.
@scott5701: Als je het kan zeker doen! Ik heb er zelf ooit ook eens naar gekeken maar de iets wat hoge kosten en de lengte van bijna 5,5 meter hebben mij doen besluiten dat het mijn eerste auto niet gaat worden. Maar later zou ik het nog wel willen doen als ik wat meer ruimte heb om zo’n ding kwijt te kunnen en een wat hoger inkomen heb.
De LP640 Roadster en de Carrera GT zijn absoluut mijn favorieten. Beide een uiterlijk en geluid waar ik kippenvel van krijg.
Wil de hele oprit wel
@kip5000: dan wil ik hetgene wel wat er op die oprit staat… Dan kan jij de oprit nemen.. ;)
@maurice_vandewaarsenburg: dan neem ik het huis:)
De Carrera. Lekker de buren pesten met het gejank van de V10. En wat een afschuwelijk kleur op die Bugatti trouwens.
Hoewel Lamborghini’s echt mijn favoriet zijn.. Zou ik toch voor de Carrera GT gaan. Zou zelfs liever de Carrera GT liever hebben dan de Aventador.. Maar niet de Aventador Spyder. Denk ik.. Maar ja blijf voorlopig nog in mijn Beamer rondtuffen.
In mijn dromen zit wel wat meer variatie, nee dank je.
Doe de Countach dan maar.Dat is nog een normale ouderwetse Lambo.En het is gewoon een mooie bak.
Veel gele auto’s daar past die van mij ook wel tussen!
Doe mij maar 1 van die gele Gallardo’s, ik geloof dat ze nog niet verdeeld zijn.
Prima bakken. Maar wat heeft die vent een lelijke kiet zeg.
1 auto die ik mis ferrari 458 italia
@hippiespotter: Die bestond nog niet toen deze foto gemaakt werd. ( deze foto’s zijn toch wel al een 5tal jaar oud schat ik )
Ferrari BB 512i, Alfa Romeo Spider 2014, Aston Martin Vanquish 2014 met ”normale” voorbumper, en niet die karperbek die ‘ie nu heeft. Ehm daar ben ik ongetwijfeld een tijdje gelukkig mee. :)
Wat een pauper om zo te koop te lopen met je rijkdom!
@bofkont: Dat roept men altijd in NL grow up.
@RobUSA: degene die zo wil opvallen kun je dat beter zeggen , ik vind dot een opper pauper!
De XJ220 blijf ik een van de gaafste vinden icm de Countach op deze foto.
Hoewel de Saleen S7 ook wel gaaf is, of de Enzo, of de Diablo….
Eigenlijk zou ik ze allemaal stuk voor stuk wel willen hebben! Maar de Countach het liefst en dan de XJ220.. Prachtige auto’s echt geweldige bakken!
BUGATTI
Wolf of wallstreet..
Is dit niet het Amerikaanse neefje van Wibi Soerjadi?
@moveyourmind: … Btw, mijn droomoprit is het niet. Dat gevoel heb ik meer als ik over het grindpad naar Saab World in Voorst rijdt en al die oude Saabs zie die daar op het weiland geparkeerd staan. Stuk voor stuk auto’s waar de tand des tijds een mooi patina op achtergelaten heeft.
Nope dit is niet mijn droomgarage. In mijn droomgarage bevindt zich geen supercaroverload. Verder moet er minstens 1 Amerikaan, een power jap, en een gezinsbak tussen zitten. Ja een gezinsbak ja.
Stuk voor stuk schitterende wagens. Maar ik hoop niet dat dit werkelijk een collectie is, passieloos en bijzonder slecht voor je vermogen.
Mij iets te hoog vleugeldeurgehalte.
Nee geef dan die van Jay Leno maar met veel USA cars erin en laat al die arabieren maar geilen op die vleugeldingen.
Haha best grappig allemaal mensen die dit niet willen maar ik denk dat als je jou een sleutel geven van een van de wagen dat je niet zegt nee dank je ga weg met die stukken plastic.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).