Jack Plooij krijgt het aan de stok met BBC-verslaggeefster

Auteur: , 52 Reacties

Niet alleen de F1-coureurs kunnen zichtbaar geïrriteerd zijn tijdens een F1-weekend.

Jack Plooij krijgt het aan de stok met BBC-verslaggeefster

Een bijzonder incident, gister na afloop van de Grand Prix van Australië. Ziggo-verslaggever Jack Plooij werd even wereldnieuws omdat hij het aan de stok kreeg met BBC-verslaggeefster Jennie Gow.

Plooij stond bij het vierkantje de goedlachse Daniel Ricciardo te interviewen. Achter die lach van Ricciardo ging veel irritatie schuil, want de Australiër viel uit in zijn thuisrace met zijn Renault. Die irritatie kwam naar buiten toen Ricciardo werd afgeleid door een luid tetterende Gow. De dame stond bij het vierkantje, achter de coureur, live verslag te doen op een nogal luide toon. Plooij fluisterde tegenover Ricciardo dat ze dit altijd doet en Australiër reageert met een grappig bedoelde “Shut the fuck up” (video). Gow hoorde dit niet, want Ricciardo stond met zijn rug naar haar toe.

Het verhaal kreeg nog een staartje. Na afloop van het interview ging Plooij in discussie met de Britse verslaggeefster. Op beelden van Sky Sports is te zien dat de twee op de achtergrond aan het kibbelen zijn. Sky Sports interviewde op dat moment Grosjean.

Na afloop kon de BBC-verslaggeefster wel lachen om de opmerking van Ricciardo. Via Twitter reageerde een gebruiker met de opmerking dat veel mensen denken wat Ricciardo op dat moment zei. “Mijn man staat ongetwijfeld bovenaan dat lijstje”, aldus de reactie van Gow.

De discussie tussen Plooij en Gow check je op Autojunk. Wie kan goed liplezen?

Jack Plooij krijgt het aan de stok met BBC-verslaggeefster

Jack Plooij krijgt het aan de stok met BBC-verslaggeefster

Met dank aan Paul voor de tip!52 reacties

Aan de stok, ik denk die gaan rollend dat vierkantje uit met z’n tweeën en Jack staat vanavond met 2 blauwe ogen in het theater. Zien we een gewone discussie…

Nou, laat nou het bekritiseren van Jack Plooij maar komen.
@mike0709: Lijkt wel of Jack gewoon netjes off-camera die dame aanspreekt op haar ego-tripperij, potjandorie !
Dit loopt wel heel erg uit de hand.
Beide met onbetaald verlof voor 6 jaar!
@gregorius: haha, Nice touch
@gregorius: zou heel leuk zijn maar ik vrees er voor. Zls ik kan kiezen kijk ik enkel via sky. Als de stream het niet doet neem ik genoegen met wat ik vind en dat enkel omwille van de kwaliteit van de commentaar.
@gregorius: Het heeft erg veel weg van het incident Verstappen en Ocon in Brazilië. Flink duwen die Plooij en Gow… waardeloos en ongehoord gedrag! #onslaJackPlooij
@gregorius: betaald mag ook! Weg = weg
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

OT: #OntslaJackPlooy
Plooij kennende was hij Jenny vragen aan het stellen die geen vragen waren.
@verplicht: “Dat voice off yurs is verry louwd he?”
Heftig dit! Dat wordt gewoon sex in de paddock die avond 😄
@erickson: Vriendelijk bedankt voor het beeld dat ik vandaag niet meer uit mijn hoofd krijg.
Plooij stelde geen vraag, maar begon meteen over Max te orakelen. Of hij probeerde samen met deze dame zijn eerste relevante vraag te verzinnen.
Jack moet eens dimmen.
Die BBC dame was idd behoorlijk irritant aanwezig als Ricciardo er door van slag raakt. Dus hebben Jack en Daniël (hmm die combi van namen, waar ken ik die van?) gelijk om er wat van te zeggen. Ze kan ook gewoon ff een meter verder gaan staan of ff wachten.
Storm in een glas water.
Het was overigens de 2e keer dat hij dit race weekend begon te miepen over deze verslaggeefster. Het moet ook lastig zijn. Loop je als fan door het paddock of sta je te keuvelen met je grootste idolen, gaat er iemand met relevante meningen door je geslijm kwekken.
@pomoek: “Loop je als fan door het paddock of sta je te keuvelen met je grootste idolen, gaat er iemand met relevante meningen door je geslijm kwekken.” – LOL! Nice!
@pomoek: Lekker bezig hahaha. Het is zo’n leuke man.
Overigens: De irritatie bij Daniel was logisch. Dit was zijn slechtste race ooit. Althans voor zover ik me kan herinneren. Ik snap dat je verder overal door het gras kan rijden zonder dat dit veel kwaad kan en dat hij net de pech had dat dit alleen in Australië niet zo is. Toch is het een rijdersfout.
STFU is ook wel een nare term om te bezigen.
@jaapiyo: 😁
@jaapiyo: je zal het maar als nickname gebruiken op een website, dan ben je helemaal hopeloos.
Is dat verschrikkelijk mens van Ziggo er nog steeds? Is hij nog niet ontslagen?

Dat wordt ff de typvingers van mij opwarmen dit seizoen.

#ontslaJackPlooij
@Rick-dos: #rickdosiseenbeetjegay
Tja, ergens is ze natuurlijk gewoon een concurrent.
Plooij zijn falen werd gisteren ook al behandeld in Makkelijkscoren: https://www.youtube.com/watch?v=L_DkswPBico
@dwersbongel: haha, thanks, fantastisch item!
@dwersbongel: HILARISCH!
@dwersbongel: Haha daar valt het ze zelfs al op. Mooi stukkie.

#OntslaJackPlooy
@dwersbongel: zou men bij Ziggo ook kijken??
@dwersbongel: Verschrikkelijk. En met die omhooggevallen Ziggo F1 interviewer die een potje populair staat te doen zitten we dit seizoen weer opgescheept! Ik ga bijhouden hoevaak hij weer begint met “Jeutje WAT een geweldige, spectaculaire orgasme gevende, bla bla bla (kots) race heb je gereden Max!”
@dwersbongel: wat n geweldig filmpje, die plooi bezoedelt al decennia de sport ik krijg altijd plaatsvervangende schaamte als ik die man bezig zie, hij is 1 van ons….
Vrouwen die ergens doorheen tetteren zijn ook gewoon irritant. Bijna net zo irritant als Jack Plooij.

#ontslajackplooij
Het komt wel heel dichtbij zo…
Ze zijn volgens mij toch echt Romain Grosjean aan het interviewen ipv Magnussen…?
Jammer dat die Plooy er weer een jaar bij is.

#OntslaJackPlooy
@emping: Ik vind hem ook niet altijd sterk, maar ik heb liever dat ze die Van Petjesmans en nepbril hipster overtallig verklaren.
@dwersbongel: Haha daar valt het ze zelfs al op. Mooi stukkie.

#OntslaJackPlooy
#ontslajannylow
@alfalfa: go, go, Gow…!
@alfalfa: how low can you gow…?
Plottwist:

Haar plooi zat niet goed. Hij voelde zich geroepen om er wat van te zeggen.
Dat is Romain Grosjean, niet Kevin Magnussen.
Jongens; F1 TV pro. Wat een verademing. Ik was sowieso al niet van plan om geld neer te leggen en dan Jack Plooij te krijgen dus ik keek altijd naar RTL Krombacher. Maar na die tenenkrommend lange reclameblokken van ze ben ik toch wel erg blij dat we nu gewoon naar Croft en Brundle kunnen luisteren en de enige reclame op de auto’s en de baan staat 😊 Nou ja en de overalls. En de helmen. Euh en de klok, de microfoons en de onderbroek van Toto Wolff.

Maar goed, F1 TV pro dus. Neem dat!
@gulli: Wat mij opviel is dat Rick Winkelman het Nederlandse commentaar deed via F1 TV Pro tijdens fp3 en dat peppi en kokki op tv (ziggo) te zien/horen waren. Als ze nou de combinatie Mol en Winkelman kiezen is het wellicht nog aan te horen.. Maar om 1,5 uur naar Jack Plooij te moeten luisteren….
@gulli: Ik ga het juist weer opzeggen. Veel teveel geld voor wat het is.

Je kunt niet eens tegelijk de race kijken en op een tweede scherm een on-board laten meelopen. Dan combineer je het met Ziggo en dan blijkt dat die F1 TV Pro stream enorm achterloopt.

De eerste kwart van de race werkten de on-board streams niet eens en toen ze het wel deden viel het signaal om de haverklap weg wat echt rete irritant is.

Ik neem Olav Mol graag op de koop toe als dit het alternatief is. Hopelijk wordt het nog iets in de toekomst. Dat geef ik het weer een kans.
@budha: ik weet het aan de hotel-WiFi waar ik van het weekend zat. Mijn 4G-verbinding gaf vervolgens wel goed beeld. Heb ook nog split screen kunnen kijken dus dat zal dan later geweest zijn.

Alleen jammer dat je het commentaar niet bij de alternatieve schermen kunt horen. En op zich was het laden wel redelijk langzaam, maar goed als hij het doet doet hij het prima volgens mij.
RTL Autoboulevard
“Jack Plooij rijgt bbc verslaggeefster aan zijn stok”

En zo niet, lekker belangrijk…
Jack is sowieso een arrogante zak.
Tuurlijk miet je kritische vragen durven stellen, maar omdat je Max kent ben je nog geen god. En dat zie je in zijn prive gedrag ook terug.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).