Jeremy Clarkson opgelucht, hoeft geen zeep te rapen

Auteur: , 37 Reacties

De Floyd Mayweather onder de autojourno's, Jeremy C., kan gerust adem halen. Zijn slachtoffer Oisin Tymon dient geen aanklacht tegen hem in.

Up my bummy bum?

Hoewel de zaak met de BBC is afgehandeld, leek de tik van Jezza hem met de autoriteiten nog wat potentiële problemen te bezorgen, want hij kon er in het ergste geval een half jaar voor de bak in draaien.

Gelukkig voor hem komt het niet zo ver, en hoeft hij dus niet het bed te delen met Bubba, want producert Oisin Tymon laat via zijn advocaat weten geen aanklacht in te dienen.

Nadere details zijn niet bekend, maar het is mogelijk dat de partijen tot een onderlinge schikking zijn gekomen.37 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Had ik ook wel verwacht, het zijn relativerende Britten, geen Amerikanen.
Verstandige zet van Tymon. Met al die doodsbedreigingen die hij nu al kreeg zou ik het ook niet aandurven om daadwerkelijk een aanklacht in te dienen. Bovendien is Clarkson zijn geliefde TV programma en bijbehorende miljoenen ponden aan inkomsten al kwijt, dus hij wordt al enigszins gestraft.
@Edge: onrecht mag nooit zegevieren, ook niet als je door een stel idioten met de dood wordt bedreigd. Ik vind dit dus echt een ontzettend domme uitspraak.
@oktaan: praat je daar ook zo makkelijk over als het aan jouw adres gebeurt? Dat je kinderen onder politiebegeleiding naar school moeten etc? Ik ben het met je eens maar ik kan ook begrip opbrengen voor de man gezien de gevolgen
@peewee05: ja ik wel. Zijn er serieus dodos die je wat aan gaan doen omdat hun programma stopt? Wat een vreselijk zielige figuren. Ik stuur vrouw en kinderen dan wel even op vakantie en wacht die zieltjes thuis op. Toetsenbord warriors doen helemaal niks.
@rolov: Want iedereen die wel eens het internet gebruikt is een ‘toetsenbord warrior’ ..
@stihl: zeg ik toch niet. Alleen als je mensen gaat bedreigen over het internet wel. Dan ben je maar een laf mietje.
@rolov: Al zijn het internetgangsters, als ze met zijn tienen zijn klappen ze je.
@marikoelolo: die loosers die andere over het internet bedreigen hebben geeneens 10 vrienden. Laat staan dat 10 mensen met hun om willen gaan.
Kunnen we nu doorgaan met écht autonieuws? Deze soap opera hoort thuis bij RTL Boulevard.
@screamgt: Ik wil meer!
@norge: Onno Hoes ook, maar Kwalbert niet meer.
@screamgt: Onno met of zonder hoes?
@styns: voor onno (en kwalbert) is maar 1 hoes geschikt…. iets met bodybag
@406_v6: gaat te ver ouwe
@screamgt: je hoeft het toch niet te lezen…. Dat gezeur altijd van mensen dat berichtgeving over zo n soap als deze moet stoppen, waarom de f*** klik je er dan op…
Oisin Tymon ……De man die Top Gear om zeep hielp…
@norge: Volgens mij heeft Clarkson dat zelf gedaan. Lijkt me niet echt normaal gedrag om iemand een tik te verkopen omdat de lunch je niet aanstaat.

Wat dat betreft is Clarkson het voorbeeld van een over het paard getilde beroemdheid die denkt dat ‘ie alles kan maken.
@salixalba: Dat Clarkson Tymon zou hebben geslagen is niet waar. Om te beginnen was het een aantijging. Als Clarkson werkelijk Tymon zou hebben geslagen zou Tymon niet de aanklacht laten vallen zoals deze nu stond.

Als je wat verder had gekeken dan je neus lang is had je geweten dat het geeneens tot fysiek contact is gekomen. Volgens ooggetuigen *wilde* Clarkson Tymon naar de keel grijpen omdat deze *weer* eens geen voedsel had geregeld aan het einde van een lange werkdag. Het was inmiddels tien uur ’s avonds, het ging dus om het avond eten en niet de lunch. Clarkson wilde eten en het enige wat Tymon te bieden had op dat moment was een koude hap.
@stihl: tymon had niks te bieden, de keuken van het verblijf zat gewoon dicht.

Clarkson had zichzelf gewoon een pizza kunnen bestellen, maar moest er zo nodig een punt van maken.

Jammer maar helaas, ga de show zeker missen.
@flightom: Je neemt dus aan dat Clarkson en team een pizza konden bestellen om tien uur ’s avonds? Ik weet niet waar ze precies waren maar vaak is alles om tienen dicht.
@stihl:
Hm. De pizza was natuurlijk maar een voorbeeld. Het is in nederland niet moeilijk om in het weekend snachts ergens wat te eten te halen, maar oké; Gezien het incident op een woensdag plaatsvond is dat misschien wat kortzichtig van mij.
@norge: Grapje zeker?
@norge: Je hebt soms toch wel goede opmerkingen he? ;)
@norge: Normaal ben je zo veel beter aqauvit reageren.()Maar ik snap het wel, als er op vrijdag alleen nog maar ezellinnenmelk en Elandrosbief in je broodtrommel zit zou ik ook een beetje sjachie zijn.No worries pik.Alles komt goed.Pak een Sauna, sla een wak en vang een vis.

Vooroordeelmodus/uit
@norge: Die jongen gaat nooit nog ergens aan de bak geraken! Gelukkig maar!
@norge: volgens mij is het een vrouw
Prima. Nu tekenen bij Netflix/HBO/FOX wat je maar wilt, en weer een programma met auto’s maken.
@mike0709: Juist, maar dan alleen maar specials graag, de rest was toch niet meer leuk.
@mike0709: FOX? Je maakt een grapje zeker. Dan wordt “Oh cock” ineens “Oh, *biep*”. Als het een Amerikaanse producent wordt, dan eentje die geen of nauwelijks censuur toepast zoals Netflix en HBO
@mike0709: Zou ik ook denken
@mike0709: muah hammond in de 918 op abu dabi was puur genieten
Het was toch ook clarkson zelf die het aangaf bij de bbc en niet oison? Dus waarom zou oison dan wel naar de popo’s???
kost JC waarschijnlijk een hoop geld??
Clarkson heeft zich geen seconde druk gemaakt om de “Popo’s”, laat staan dat ie opgelucht is. Die hyperbolen toch de hele tijd.
JC in de bak?! Nooit!
Haha die titel is goed.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).