Jos Verstappen is inmiddels weer een vrij man

Auteur: , 45 Reacties

Het lijkt erop dat Jos meer slachtoffer dan dader was...

vuurtje

Dat is in ieder geval de lezing van Jos zelf. Gisteren ging er een schok door de voltallige redactie toen bleek dat Jos Verstappen opgepakt was door de politie na wat gelazer in een strandtent in Limburg. Niet alleen wisten we niet dat Limburg een strand had, maar het is ook sneu om te horen dat de voormalig coureur weer betrokken is geraakt bij een dergelijk incident.

De exacte details van het opstootje waren aanvankelijk onduidelijk. Verschillende bronnen meldden verschillende dingen. Daarom moeten we ook niet te snel oordelen over de schuldvraag. Tegen de verkeerde (vuist) aanlopen kan in principe iedereen wel eens overkomen, zeker in een uitgaansgelegenheid in Limburg.

Of Jos zelf klappen heeft uitgedeeld dat moet dus nog blijken. Dat hij klappen ontvangen heeft, dat is wel zeker. De voormalig F1 coureur hield namelijk een blauw oog en een kras op zijn gezicht over aan het opstootje.

Het AD bericht dat Jos gisterenavond laat na verhoor door de politie weer is vrijgelaten. Jos’ advocaat Marcel Heuvelmans heeft aangegeven dat Jos zich slachtoffer voelt van de vechtpartij. Vandaag gaat de advocaat naar verluidt uitzoeken of Jos aangifte moet doen wegens mishandeling tegen de andere partij in het handgemeen.

Saillant detail is dat Jos een extra probleem boven het hoofd hangt als hij geacht wordt wél zelf strafbare feiten gepleegd te hebben. Vorig jaar werd de zaak van Jos’ vader Frans Verstappen tegen Jos voorwaardelijk geseponeerd, nadat de eerste zijn aanklacht dat Jos hem gemept zou hebben introk. Voorwaarde voor het seponeren van de zaak was dat Jos zich twee jaar lang niet in de juridische nesten zou werken. Mocht de lezing van Jos over dit nieuwe incident in de realiteit dus toch een beetje anders liggen, dan krijgt Joss the boss ook deze deksel wellicht alsnog op zijn neus.45 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Jos-met-de-losse-handjes is een asociale agressieve zuiplap. Het zou je vader maar zijn….
@gash: Naaste familie? Je kent hem erg goed zo te zien.
@bartteeuwen: Gelukkig niet. Ik zou me kapot schamen als die gestoorde grindbakgast familie zou zijn.
@gash: Niet te snel oordelen, wacht nou gewoon af wat er bekend wordt gemaakt over de vechtpartij.
Als er iets serieus gebeurt met BN’ers ben ik meer geneigd nieuwssites, RTL nieuws enz. te geloven dan de Party en de Weekend.
@granlusso: Lees nog even wat ”kempenaer” gisteren over ons Joske schreef. Die man spoort niet. Blijkbaar zitten hier nog veel Jos-The-Boss-Tokkies in de ontkenningsfase.
http://www.autoblog.nl/nieuws/jos-verstappen-gewond-en-opgepakt-na-ruzie-in-strandtent-97356
@gash: gezien je taalgebruik ben je zelf geen haar beter dan Verstappen sr. Iemand die het niet met jou eens is noem je gelijk maar een tokkie?
@gash: zuiplap, kamper, gestoorde. Buiten het feit dat jij deze man beter kent dan wie dan ook, ben je geen haar beter om iemand zo te noemen.
Beetje triest ben je wel.
@pa045: Aha, je rekent jezelf tot kamp Josti Jos. Mishandel jij soms ook vrouwen of dwarsboom je je zoons carrière door steeds negatief in het nieuws te komen? Ben jij gisteren soms ook door de popo meegenomen?
@gash: het kan. Ik vind je nu nog triester.
@gash: jij bent zeker net zo’n lafbekkie zoals die gasten afgelopen zaterdagnacht in Arnhem?
@pa045: Don’t feed an internet troll ;-)
@gash: ga onder je steen terug oké?
Niemand word beter van jouw mening en zo te zien ben je ook niet iemand die Jos of de familie daadwerkelijk kent. Dus is je verbale aanval onzinnig en onsympathiek.
@gash: Jos heeft ook een keer geschoten, het was meteen raak!! daar genieten wij al geruime tijd van met zijn allen!!
Van af en toe eens goed knokken is nog geen enkele vent slechter geworden. Gewoon de messen en kapotte glazen thuislaten.
@davidw: Niemand slechter? Ik denk niet dat ze bijvoorbeeld bij Jumbo staan te juichen dat die kaolo kamper zijn ware gezicht weer eens heeft laten zien….
@gash: kaolo.. help me even, staat dat in het woordenboek of hebben we hier te maken met een egte gang-ster. En daarnaast, waarom ook alweer kamper?
@londoncars: sowieso broer. je weet tog….
@londoncars: vast een typfout, moet denk ik koala zijn
@gash: Wow, het zit je echt diep he? Het is maandagochtend, wordt nog een lange week zo voor je..
@davidw: onder jeugd kan dat zo zijn. Maar ik ken genoeg volwassen kerels die met één tik iemand ongelukkig slaan.
Blijft een raar verhaal….


….strandtent in Limburg.
@tenaci: aangezien dat tot de feiten behoort die wel te controleren zijn, kan ik je melden dat ik na enig research heb moeten concluderen dat er inderdaad zowel strand als strandtenten te vinden zijn in Limburg.
@dizono: kijk aan, serieuze onderzoeksjournalistiek! Maar ik twijfelde niet aan je stelling hoor, ik vind het gewoon vreemd klinken. Strandtent en Limburg.
@tenaci: Er zijn genoeg van die dagstrandjes in Limburg bij een of ander meertje. Best gezellig overigens.
@tenaci: roermond is meer dan alleen Outletstore.
Schijnt ruzie gehad te hebben over een ex. Als dat zo is ben je wel erg laag gezonken.
Als jos volgens de advocaat als slachtoffer is, en het is alleen een kras+blauw oog, zal het denk ik niet tot aangifte leiden. Immers: stel dat hij dan wel schuldig wordt bevonden aan het verstoren van orde of (lichte) mishandeling zonder intentie dan komt het jos alsnog tot een veroordeling van 2 jaar te staan.
@peug206: Ik hoop niet dat jij ooit rechter wordt. Waar baseer jij dit op?
@berlinetta: meneer heeft een veroordeling gekregen voor mishandeling, door zijn losse handjes. Dit was 2 jaar voorwaardelijk. Dit betekent dat hij niet voor een soortgelijk vergrijp een veroordeling mag worden gepakt.
Als Jos inderdaad (terug) heeft geslagen, dan zou dat als een soortgelijk vergrijp kunnen gezien. Noodweer kan dan zijn enige exit zijn, om er zelf onderuit te komen.
Vandaar dat ik niet verwacht dat Jos (of zijn advocaat) het een vervolg zal geven.
@peug206: Zoals ik het lees, staat er nergens dat Jos twee jaar voorwaardelijk heeft gekregen. Hij mag alleen 2 jaar geen overtreding/misdrijf plegen. Doet hij dat wel, dan kan hij een straf krijgen. Dat hoeft niet per se twee jaar te zijn. Bovendien wordt dan ook het onderzoek naar het incident met Frans Verstappen heropend.
@berlinetta: inderdaad ik heb het in mijn eerste reactie wat onduidelijk neergezet. Bedoelde dat hij 2 jaar voorwaardelijk had en anders een straf zou kunnen krijgen voor 2 incidenten in plaats van 1. Ik ga nog een koffie halen!
@peug206: Kan gebeuren ;) geniet van je koffie. Ik kan er zelf ook wel een gebruiken.
“Een schok door de voltallige redactie”, haha.
Een vos verliest nooit z’n streken, dus een Jos ook niet.
@lalancia: Een Jos verliest nooit z’n streken ;)
@paganizonda760nc: een Jos verlies wel zijn geduld maar nooit zijn streken? Flauw maar alsje het doet, doe het dan goed ;-)
Er zullen altijd mensen zijn diejuist willen uitdagen en vooral Jos. Om de naam slechte dag licht te brengem…. max zou ook dit horen en onbewust zal het ook raken…… dus niet te snel vroeg juichen….. Jos advies vermijd zulke plekken… ga een klasse hoger zitten
@elemento:
Qua dat laatste : ik denk niet, dat-ie zich daar thuis voelt, Jos is een jongen van de gestampte pot.
Als ik het zo op nu.nl lees dan lijkt het alsof hij gewoon op het terras zat. Een man in discussie met m raakte en het uit de hand liep toen een vriend van de man zich er mee ging bemoeien.
Helaas is het zo dat als je als BN’er gewoon prive ergens bent, mensen op 1 of andere manier alle vormen van fatsoen lijken te verliezen als ze een BN’er zien. Een mooi voorbeeld is de reactie hier van @gash, die net net doet alsof ie met m geknikkerd heeft.
@eelco74: Klets niet zo slap. Josti Jos heeft een lange historie van geweldplegingen. Is ook veroordeeld. Slaat o.a. vrouwen, slaat z’n bejaarde vader. Helemaal een BN’er, met een zoon die momenteel wereldwijd in de belangstelling staat, zou beter moeten weten maar helaas…die man is ziek in zn hoofd. Lees nog maar eens wat ”kempenaer” gisteren over hem schreef bij dit item:
http://www.autoblog.nl/nieuws/jos-verstappen-gewond-en-opgepakt-na-ruzie-in-strandtent-97356
@gash: de tweede keer dat je “kempenaer” zijn woorden erbij haalt, dus je ziet het graag als voer voor jouw gedachten. Verschil is dan wel dat kempenaer het wel met nette bewoordingen neer kan zetten dus probeer dat zelf ook eens. Vooralsnog gedraag je je in hetzelfde spoor als Verstappen sr.
Jos de bosser
Ach, waar er 2 vechten hebben er 2 schuld. Ik ben er niet bij geweest, ik wacht rustig af met conclusies trekken.
Wat vind max hiervan?
@gash ..

Joh ..
Er zijn nog geen aangiftes gedaan ..
Dus Josti slachtoffer gaat vandaag of morgen weer een paar stoten voor zijn psychopaten harses krijgen ..

Kan het lot niet blijven tarten ..
Oeps, het lijkt er toch op dat Jos gederailleerd is:
Frans Verstappen is woest op zijn zoon Jos, nu deze voor de zoveelste keer in een vechtpartij terecht is gekomen. “Hij is voor mij dood. Hij komt er hier niet meer in.”

De band tussen de twee is al langer slecht. Vorig jaar deed hij zelfs aangifte tegen Jos, maar trok deze later weer in. “Vorige week kreeg mijn vrouw een appje van hem: je bent mijn vader niet en je bent het ook nooit geweest. Van die tijd af is de brug voor mij gesloten”, zo laat Frans aan RTL weten.


Hij meent wel een verklaring te hebben voor het gedrag van zijn zoon. “Dat is mijn zoon, die meent werkelijk dat hij boven Jezus staat en daar ben ik het niet mee eens. Hij krijg gewoon altijd een waas voor zijn ogen. Hij denkt niet na. Weet je, je hebt mensen die worden geboren met verstand en hij heeft een deel gemist denk ik.”

Inmiddels is er meer duidelijk over de ruzie afgelopen weekend op het terras van een beachclub in Roermond. Zijn ex Kelly zou met een andere man gepraat hebben en daardoor zou er iets bij de voormalig Formule 1-coureur geknapt zijn. Kelly: “Een vriend van me wilde een gesprek met me aangaan en voordat hij dat kon doen, had Jos het in de gaten. En die kwam als een stier op hem af. Toen zijn zij in gevecht geraakt. Dat liep helemaal uit de hand. Iedereen ging zich er ook mee bemoeien.”

Volgens Kelly kan haar ex haar maar niet laten gaan. “Hij heeft wel een nieuwe relatie, maar kan mij niet loslaten of wil met mij verder. Dat doet hij niet op een normale manier, dat dwingt hij gewoon eigenlijk af.”

Kelly en Jos hebben een dochtertje samen: Blue Jaye.

Brond: de Telegraaf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).