Jouw nieuwe leaseauto is bijna klaar

Auteur: , 19 Reacties

Dus eerst nog een 'lekkermakertje'.

Skoda Octavia

De Skoda Octavia zijn dagen geteld. Zoveel is duidelijk. Er komt een nieuwe Golf aan, wat automatisch betekent dat een nieuwe Octavia spoedig zal volgen. Ook is Skoda nu bezig om de huidige oude voorraad met lekkere kortingen op de markt te dumpen.

Oh, en natuurlijk vanwege de reden dat Skoda zélf zegt dat de nieuwe Octavia 11 november (eerste dag dat mijn lichtje branden mag) wordt onthuld. In aanloop van dat evenement heeft Skoda al een tipje van de sluier opgelicht. Het merk uit Tsjechië heeft namelijk twee schetsen de wereld ingestuurd.

Skoda Octavia

De afbeeldingen zijn typische tekeningen. De kans dat de Octavia een soort vierdeurs coupé wordt die standaard op 25” velgen staat, lijkt bijzonder klein. Maar wat kunnen we er dan wel uithalen? Simpel, de koplampen. De E-Klasse achtige dubbele koplampen verdwijnen en maken plaats voor priemende, bijna platte koplampen. Precies, net zoals de nieuwe Skoda Superb dat ook heeft.

Skoda Octavia

Ook aan de achterkant zien we platte en brede achterlichten. Ook zal de nieuwe Octavia wederom een hatchback zijn, dus met een vijfde deur. Dat lijkt voor de hand liggend, maar de BMW 2 Serie Gran Coupé, Porsche Taycan en Tesla Model 3 hebben ondanks een soortgelijke daklijn een separate kofferbak. Nog even wachten en dan kun je jouw meest verstandige lease-auto kiezen bij de Skoda-dealer op de hoek.19 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
De cursus autobanden tekenen wordt pas op 29 november 2019 bij Skoda Auto gegeven.
Gaap.
Krijgt deze een viercilinder net als de nieuwe AMG C63s?
@roland78: In de topversie misschien. Anders ben je op een driecilinder aangewezen vrees ik.
Wegens een gigantische ontwerpfout heeft de Tesla model 3 een waterbak i.p.v. een kofferbak.
@johnwaters: water gaat wel goed, alleen sneeuw lijkt me een dingetje worden..
Schetsen hebben al minstens 15 jaar andere verhoudingen (wordt zo op design academies geleerd) maar het helpt niet echt om eerst mooie schetsen uit te brengen en vervolgens het uiteindelijke model wat dan toch altijd tegenvalt. Niettemin lijkt het me gewoon weer een nette auto en meer het geld waard dan een VW.
@birdnerd84: meer geld waard of meer waar voor je geld?
@davelepeef: Meer geld voor je waard :P
Ik ben als de dood dat ze hier ook die vreselijke Scala-neus op plakken.
Waarom tekent Skoda eigenlijk nog concepts? Het wordt toch gewoon een Passat.
Lijkt in deze kleur wel op de CC die ik ooit eens had. Niets verkeerds mee.
Heerlijk die concept cars, altijd met 25” velgen 😂
@duittenb: Lijken me bijna 28”. :D
Vandaag moest mn lease Ibiza voor een onderhoud naar de garage (60dkm-3e garage bezoek, gewoon jaarlijks zn beurtje verder nix) en ik kreeg een Octavia station 1.6TDI DSG7 mee. Ik stond er van te kijken hoe een fijne comfortabel reis autootje dit is. Een dikke 200km heb ik ermee gereden. T is dat ie me te weinig vermogen heeft, anders zou k dat privé wel willen rijden.
Een in lucht gebakken mus, dat is wat het is … In productie blijft er geen spaan heel van deze uiterst ‘dynsmische,’ vingeroefening …
Ik vond het bij de huidige generatie al, maar vanaf de nieuwe zijn Skoda’s officieel mooiere dan Volkswagens…
Voorstel voor correctie:
De Skoda Octavia zijn dagen ZIJN geteld
Ja maar de sedan versie is toch totaal niet relevant voor Nederland.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).