Kaartverkoop Dutch Grand Prix loopt storm, al 150.000 aanmeldingen

Auteur: , 36 Reacties

Wees snel, anders mis je straks je kans.

Kaartverkoop Dutch Grand Prix loopt storm, al 150.000 aanmeldingen

Nu de Dutch Grand Prix eindelijk officieel is, is het aftellen tot het feest begint. Kort na de aankondiging twee weken geleden is de “kaartverkoop” alweer begonnen. Vanaf het begin van deze week tot en met 16 juni kunnen fans zich inschrijven om kans te maken op een of meerdere tickets. Zoals verwacht is de interesse gigantisch: na twee dagen hebben ruim 150.000 mensen zich aangemeld.

Dit heeft de sportief directeur van de Dutch Grand Prix, oud-Formule 1-coureur Jan Lammers, vanochtend bekendgemaakt in de 538 Ochtendshow van Frank Dane. Het Circuit Zandvoort verwacht voor het raceweekend in mei ruim 200.000 bezoekers, dus we komen al aardig in de buurt van het totaal.

Overigens is het niet zo dat degenen die zich al hebben ingeschreven voor het festijn nu ook daadwerkelijk een kaartje in handen hebben. De organisatie hanteert voor de kaartverkoop namelijk een systeem waarbij iedereen evenveel kansmaakt. Na 16 juni zal de organisatie bekijken hoeveel inschrijvingen het heeft ontvangen, om aan de hand daarvan willekeurig te bepalen wie kaarten krijgt voor de Dutch Grand Prix.

Zijn er na deze eerste kaartverkoop nog tickets beschikbaar, dan zullen deze met een bijbehorende prijs op de website van de Grand Prix, www.DutchGP.com verschijnen. Overschrijden de aanmeldingen het aantal kaarten dat de organisatie kan aanbieden, dan zullen de laatste stuks volgens Lammers worden verloot.36 reacties

No problemo. Ga ik wel naar de Hungaroring of anders Spielberg.
@joejojo2012: Ik zit zelf aan Singapore te denken, mooie kans om er een tripje aan vast te plakken!
@Jochempie: ik zat zelf ook te denken aan vietnam of singapore. Vliegtickets kosten tegenwoordig ook geen drol meer. En het bijkomende voordeel is natuurlijk dat je geen schreeuwende max tokkies hoort.
@jochempie: Vanuit Roemenie is voor mij juist eerdergenoemde circuits redelijk rap te doen. Maar Singapore lijkt me ook wel wat, alhoewel je bijna water inademt, zo vochtig is het daar…
@joejojo2012: ik ben in Maleisië geweest aansluitend op de vakantie en ja dat was vrij warm en klam op het circuit, maar wel geweldig
@jochempie: Singapore is top; aangezien je met de metro zo op het circuit zit. Ook zijn ze efficiënt daar; dus je bent ook zo de security binnen (metro tot tribune vaak binnen 15 minuten). Op het veldje van de cricket club zijn ook nog concerten.
Verder kan de stad prima zoveel toeristen aan; er is heerlijk eten en met een Zwitsers salaris is het prima te betalen :).
Overigens ook prima te combineren met een vakantie / tripje in de buurt, want Singapore heeft een hub-vliegveld: je kan letterlijk overal komen vanaf daar.

Nadeel: de race stelt vaak weinig voor, het publiek zal niet het meest uitbundig zijn en alcohol is teringduur in Singapore.
@jochempie: ben daar bij race 2,3 en 10 geweest. Zolang je niet zelf beetje leuke foto’s wil maken (echt overal hekken) van de auto’s. Is het echt een geweldige sfeer, lekker weer en heeeeeeeeerlijk eten. Maar goed ik ben sowieso wel extra gecharmeerd van SG. Vanuit daar is Maleisië, Bali, Vietnam erg goed te doen. Thailand ook maar is tegenwoordig wel erg toeristisch tenzij je naar de wat minder vaak bezochte eilanden gaat, het weer is doorgaans wel iets beter dan Bali rond die tijd v/h jaar (iets meer regen).
Gatver. Met Nederlanders op een kluitje in de duinen staan. Stinken allemaal verschrikkelijk. Liever dat het exclusief voor Hollanders is.
@rick-dos: Haha, als dat zo zou zijn, dan kunnen Oranje & Co de tent wel sluiten. Heb vernomen dat half Limburg zich al heeft aangemeldt voor tickets..
@joejojo2012: Ach nee, hè…
@Rick-dos: alleen Hollanders.. Dat volluk is zo groen als gras en bestaan voor 50% uit kopschoppers. Jullie kunnen geen feestje maken zonder fatsoenlijke Limburgers.
@Rick-dos: zelf ruik je naar Azijn?
@toniominestrone: Ja, om Nederlanders uit mijn buurt te houden.
@Rick-dos: heb jij toch niet nodig.
Nederland tickethandelland
@w115: Ik koop er zo veel mogelijk. Die verhandel ik dan voor de hoofdprijs en ga ik lekker thuis zitten kijken. Heb ook al hotelkamer gereserveerd, dus dan kan ik het gehele pakket aanbieden. :)
Volgens de NL GP site: minstens 150 voor een zitplaats op zondag. Staanplaats is vanaf 85 en ‘de echt dure kaartjes’ gaan voor een paar duizend euro’s. Oef
@kuifje: ben dan wel weer benieuwd wat je krijgt voor een “echt duur kaartje” ?!

Een royale stoel, een schaal Amsterdamsche vleesbitterballen, en een happy ending van Kim H. ?

Nee serieus, ik kan mij echt niet voorstellen wat een kaartje van +/- 1000 euro zou moeten rechtvaardigen…
@ghost: een happy end kende ik, maar een happy ending niet. Maar als happy ending Kim H. is ben ik voor!
@kuifje: Dat valt mee. Eau Rouge plaats is 450.
150.000 red bull monteurs!! Nu al zin in.. Snollebollekes op de Vip en een Mark tuitert masterclass hoeveel schaatsen met f1 te maken heeft. Joling doet het zwart wit geblokt.
@fmgarcia: vergeet het slechte commentaar van VD Garde niet!
@dutchdriftking: Wat is daar nu weer mis mee? Valt mij op dat niet op AB alleen gezeik op Mol,Doornbos en nu weer Guido, zijn stuk voor stuk mannen met kennis van zaken, luister ik liever naar dan naar al die onzin die hier voorbij komt.
@toniominestrone: @fmgarcia Mol en Doornbos zijn super. Guido heeft waarschijnlijk best verstand van zaken, maar de commentator positie vind ik hem absoluut niet passen.
@dutchdriftking: Beter dan dat van Mol , #ontslajackplooij of Lincoln.
@fmgarcia: hoezo @Lincoln?

Hij is een baas, zijn humor is echter soms lastig te doorgronden maar niet iedereen is dan ook een hogeropgeleide kennismigrant, en dus niet voor iedereen weggelegd..

Anyway; door Lincoln is het hier op en top genieten!

@ghost: Typische wanna-be intellectueel antwoord: ‘als je het niet snapt, ben je dom’ … Nou ik heb nieuws voor je; misschien moet je zelf de lat eens wat hoger leggen …
@dawwg: nee jij bent dan wel lekker bezig, meteen persoonlijk maken en aanvallen. Teken van zwakte en onzekerheid naar mijn mening.
@ghost heeft in mijn ogen gelijk, @lincoln maakt het juist amusant hier.
@bischero: dankje! Snap zijn reactie ook niet, was niks persoonlijks en hield de drempel van de grap zo laag mogelijk, begrijpt ie mij nog niet….
@ghost: En toch snap je nog steeds mijn sarcasme niet datanerd!!!!;)
Lekker is dat, alvast kaarten verkopen en de slimmeriken verkopen die volgend jaar door voor twee, drie of vierdubbele prijs. Ik begrijp niet waarom er nu al wordt begonnen met de verkoop van kaartjes.
@eirmakk: is ook nog niet begonnen..
Als je 400000 plaatsen aan zou kunnen bieden, zouden die nog verkocht worden: dat het uit zal verkopen is het enige positieve van de GP.
Of het over 5 jaar nog steeds zo is echter..
Doe de kaarten ook even op naam en persoonsgebonden, anders krijgen we van die trieste kaartenflipperij.
Waarschijnlijk ben je sneller bij Spa-Francorchamps dan in Zandvoort met die files daar.
@sanderp: nee. Blijf weg van Spa. Daar klagen jullie al jaren over. Overvolle prullenbakken, files van zeker een half uur, kleine wegen ernaar toe. Nee. Dat kunnen die Hollanders veel beter..
ga lekker daar heen. Kan ik nog meer genieten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).