Kendrick Lamar krijgt bak met shit over zich heen

Auteur: , 46 Reacties

Mensen maken zich druk om de gekste dingen.

kendrick lamar krijgt kritiek door cadeau

Kendrick Lamar is één van de grootste en belangrijkste rappers van dit moment, zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 16 miljoen euro. Onlangs kocht hij voor zijn zusje een auto, omdat zij haar diploma had behaald. Dit schoot echter in het verkeerde keelgat bij verschillende mensen. Maar niet om de reden die je zou verwachten. Normaal gesproken krijgen artiesten kritiek omdat ze te veel geld over de balk gooien, maar Kendrick kreeg commentaar omdat zijn cadeau niet duur genoeg was.

Hij gaf zijn zusje Kayla Duckworth namelijk een Toyota Camry uit 2017, ter waarde van twintigduizend euro. Dit was volgens sommigen niet genoeg, aangezien Kendrick veel meer zou kunnen uitgeven. Het is raar dat je jezelf over zoiets druk kunt maken, maar toch ontstond er op Twitter (ja, sommigen gebruiken het nog steeds) een groep boze mensen. Gelukkig kwamen er ook een hoop positieve berichten binnen van mensen die het een mooi gebaar vonden dat Kendrick naar zijn familie maakt.

Het laat in ieder geval zien dat Kendrick niet verandert door roem en rijkdom, maar gewoon verstandig blijft nadenken. Aangezien Kayla nog maar net rijdt, is het ook veel slimmer om een normale auto te geven. Wat hadden mensen dan gewild, dat hij meteen een Lamborghini had gegeven? Dat zou pas onverantwoord en onverstandig zijn geweest, of zoals Kendrick het zou zeggen: “Be humble.”46 reacties

Weest uzelf zei ik tot iemand, maar hij kon niet, hij was niemand
Ik had nog nooit van de beste man gehoord maar een camry weggeven is gewoon prima. Het klootjesvolk moet niet zo zeuren.
@lekbak:
Daar is het dan ook klootjesvolk voor !
@lekbak: dat is het jammere van social media. Er is altijd een groep die op alles zal blijven haten…
Ik vind t zelf wel een goede zet, om haar niet meteen al zelf kennis te laten maken met een shitload aan pk. Maar gewoon aan een nette, mooie Camry. Dat lijkt me een prima eerste auto.

Sterker nog, ik wou dat ik een Camry had als eerste auto. En dat meen ik: altijd al fan geweest van de Camry
@toyotafortuner: ik denk dat die pk’s en alles nog niet eens alles zegt. Als dat zusje net klaar is met studeren en begint met werken en geen milli per jaar verdient, kan zij een lambo niet rijdend houden. Een camry daarentegen is dan prima te doen! Daarbij is het gewoon een veel praktischere auto dan een sportwagen.
@toyotafortuner: de nieuwe Camry is een hele strakke auto en ik zou willen dat ik er eentje zou krijgen als eerste auto!
Twitter, dat is toch die website waar de gebruikers altijd ontzettend verontwaardigd/gekwetst zijn over dingen die 99% van de mensheid werkelijk geen reet interesseert?
@Rob: ja en met een gastje die iets met covfefe heeft ofzo..
Welkom in de nieuwe wereld waar wat je ook doet nooit goed is, iedereen zich beledigd voelt om niks en waar politieke overcorrectheid het middel tot succes is. Mijn idee; let eens wat meer op jezelf ipv op een ander en ga genieten van het leven!
Prima geste. Niks mis met die auto. Al ben je multimiljonair: je zoon geen 1000 euro zakgeld per maand geven. Daar leert hij niets van.
@ruud1954: trump joke ? :-)))))
Ik wou dat ik een nagel neue camry kreeg van wie ook!
@bmwfreak038: misschien moet je dan eerst een diploma halen.
@reiziger: klinkt ook sarcastisch..
Bizar dit. Je krijgt ook echt altijd commentaar, lijken wel Nederlanders.
Poor nigga’s complaing about how rich niggas dont spend their money…
Zucht.
@wijsneus: doe eens normaal met dat genigga…..
@nichtrijder: he thinks he’s a rappaaaah. ;-)
@nichtrijder: Niet janken, hij was lollig.
Dat is jouw mening
Wat gaat dat die mensen nou weer aan? Ik ken deze rapper niet maar een auto weggeven is toch sowieso al niet zuinig? En dan nog, dan betalen die zeikerds die auto zelf toch voor dat zusje…
En vervolgens een artikel er over schrijven waarin we ons afvragen waar we ons druk over maken…
Het boeit me niet onwijs veel wat mensen hierover te zeggen hebben eigenlijk.
@foramen: dank u
Is ook beter voor de ontvanger van het cadeau want de rekeningen voor het onderhoud blijven redelijk
Deze man is dan ook niet your average bling-bling rapper. Hij denkt, brengt vernieuwing en maakt super muziek. Als je van het genre houdt zeker de moeite waard! Z’n nieuwe album DAMN. is een absolute instant classic!
@str8six:
Ik ben fan van het genre en ik snap zijn succes niet. Hij heeft totaal geen flow. Op elk nummer brengt hij de zelfde intonatie en het zelfde ritme ongeacht de beat. Had ik zijn adres stuurde ik hem een big pun album en een boek ritme voor dummies.
@shiva: het is de Gers Pardoel van de VS. Hij kan niet rijmen, heeft een irritante stem en om de een of andere reden wordt hij er door allerlei bekende artiesten bij geroepen waardoor hij nog bekend is geworden ook. Serieus, ik snap van beide heren het succes niet, ze zijn gewoon niet goed in hun werk.

Dit gebaar van bescheidenheid kan ik dan wel weer waarderen.
@shiva: hij brengt vernieuwing en dat is niet wat iedereen goed vindt. Begrijp me goed, ik ben meer van de oldskool. Wu-tang, MC Doom, DPG, westcoast gangsta etc. maar dit is de eerste nieuwe rapper in jaaaaaaren die ik goed vindt. Lil Wayne vind ik een jankende kat die ze beter kunnen wurgen want zo klinkt ie ook maar Kendrick Lamar brengt iets wat me enorm aanspreekt. Z’n nieuwe album is een soort boek om te luisteren om maar zo te zeggen..
In de VS zien ze zo’n Camry toch een beetje als een premium auto?

Maar ff on topic: er zijn dus heel veel Twitter mensen die zelf niets krijgen of weggeven, de vrijgevigheid van een ander aan het bekritiseren.

Materialisme is een bitch.
@rikus: Camry daar, is het zelfde als een polo/golf hier.
@rikus: Inderdaad flink doorsnee daar. Fijne auto, typisch een die je meekrijgt als je een ‘compact’ huurauto nodig hebt waar 4 volwassenen in moeten kunnen.
Als de gever zich nu iets meer altruïstisch had opgesteld en dit cadeau niet meteen het web had op geslingerd was deze hele heisa niet ontstaan.
Ze kreeg een ruime, luxe, nette, onverwoestbare en veilige Camry. Goede keuze!
Het mooie is dat die Camry meer dan de helft van de auto’s waar alle reaguurders in rijden er gewoon uitrijdt..
Sit down, be humble..
Z’on camey heeft toch een lekker soepele V6? Zal vast sneller zijn dan de gemiddelde golf die hierbij Europa rijd….
Ben ik nu de enige die meer geinteresseert is in een foto van het 18 jarige zusje?
@cossiekiller: hmmm, mag van mij aan de onbekende kant van het internet blijven; https://www.instagram.com/silnovia/?hl=en
@gulli: Oei, inderdaad. Dat weten we dan ook al weer. Toch bedankt voor het opzoeken.
Misschien zat er wel een money three bij
Die kerel heeft gewoon goede smaak wat auto’s betreft. Een betere auto ga je misschien niet vinden.
Wat een gezeur. Lamar verdient goed, en laat zijn familie van zijn geld mee genieten. Een 2017 camry is een prima auto, zeker als het om de eerste auto van iemand gaat.
Een bmw 5 zou ook wel ok zijn. Een supercar hoeft echt niet. Al is de camry gewoon een top auto verder.
Zo dan, prachtwagen, ik moest het als 18 jarige doen met een 2e hands alfa 33.
Hoe merken levenstijlen of waarden bepaald voor sommige mensen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).