Koop de Ferrari van Trump

Auteur: , 39 Reacties

Sinds de man president van de Unaaitme States of America is geworden, duiken er plotsklaps overal occasions op die ooit van The Donald is geweest.

Bij Donald Trump zelf hoeven we niet zo lang stil te staan, aangezien je toch al wordt doodgegooid met nieuws over de nieuwe president van Amerika. Deze automobiele invalshoek konden we echter niet laten liggen, want Ferrari. Ferrari F430 zelfs! Gewaardeerd lezer/reaguurder @viezefreddyw beschreef op een fraaie manier hoe het is om zo’n kar te bezitten, zijn verhaal check je HIER.

Deze specifieke F430 werd in 2007 door Trump zelf gekocht. De documentatie die dit onderschrijft zit er gelukkig bij. In 2011 deed Donald de auto weer van de hand, de auto had toen 3.862 km gereden. Daarop ging de Ferrari in Rosso Corsa door naar de eigenaar die hem nu van de hand doet. Kennelijk had deze tweede eigenaar een vooruitziende blik, want de Ferrari heeft nog steeds niet meer dan 10.000 km aan levenservaring. Altijd lekker voor de restwaarde!

Wie bij het lezen van dit verhaal bijkans het kwijl uit de mondhoeken veegt, moet op 1 april (geen grap) scherp zijn. Dan gaat de Ferrari onder de hamer bij AuctionsAmerica. Men houdt rekening met een opbrengst tussen 250.000 en 350.000 USD. Kleine opfrisser: de F430 knalt in 4 tellen rond naar 100 km/u dankzij de 490 pk sterke V8. De topsnelheid bedraagt 315 km/u en je kocht er destijds eentje nieuw in Nederland voor ongeveer 250.000 euro.

Eerder schreven we al over enkele occasions van The Donald, ook zijn autocollectie passeerde al eens de revue.39 reacties

Bazenauto van een echte eindbaas
@s62b50: Gelukkig is onze definitie van “eindbaas” niet hetzelfde…
@gekkenhuis: jij weet niet wat mijn definitie is.. Dus misschien toch wel hetzelfde. Maar, ik draag de man een warm hart toe en irriteer me mateloos aan de media welke een afbraak beleid voeren van heb ik jou daar. Ik ben zo bang dat een groot gedeelte van de bevolking die media ook geloven. En niet verder kijken dan bv dwdd. Zo nu ga ik pitten.
@s62b50: FAKE NEWS!!!!1!
@s62b50: troll!
@s62b50: bazen auto die ooit van een flapdrol is geweest bedoel je
@s62b50: eindbaas, een hypocriete racistische narcistische leugenaar zul je bedoelen…
@s62b50: Dan liever het einde van die baas!
Blijft een mooie auto.
Hij had ook het auto-hart op de juiste plaats.
@rulefollower: ‘ook’ suggereert dat ie meer harten op de juiste plaats heeft. Bij dit raadsel moet je mij echt even helpen…..
@roppp: Inderdaad, niet bij de globalisten, de elite maar bij de gewone man.
@rulefollower: trump een man van het volk, lul niet zo dom.
@rulefollower: tuurlijk joh, bij de “gewone” man…

Hoe blind kan een mens zijn, die man is een MILJARDAIR, dat heeft niks met de gewone man te maken. Hij is ook nooit arm geweest of whatever om enige vorm van medeleven met de “gewone” man te hebben. Pure populistische kreten en marketing, dat is de Donald.
Absurde prijs voor een ex van een nog absurder staatsfiguur. Next!!
Gave bak!

Een echte Grab them by the Pussymagnet.
@moveyourmind: Man, hoevaak jij me wel niet aan het lachen hebt gebracht. Nu ook weer. Wat moet jij lekker ad rem zijn in het dagelijks leven. Scherp!! +1
@moveyourmind: +8 rofl :-P
Zo dan! Degene die dat geld voor de mijne wilt geven kan hem vanavond nog ophalen! Bizarre hoge verwachte opbrengst hoor, kolere.
@viezefreddyw: zou het wel willen maar heb het jammer genoeg niet :/
Ik heb het nooit een mooie auto gevonden. Een van de minst mooie Ferrari’s imo. Wel een schoonheid naast de gedrochten die het merk nu produceert (812SF, GTC4Lusso).
Wat een geld. En dat voor een exemplaar waar de spraytan en resten dode marmot nog op de stoel zitten. Ik zou voor een willekeurig ander exemplaar gaan in ieder geval.
Ik had eigenlijk wel verwacht sinds vrijdag dat Trump voortaan Volvo zou rijden. #jesuisikea
@willeme: inderdaad bizar wat daar allemaal gebeurt!!
@hplh: inderdaad bizar. Trump zat er een paar dagen naastr. Het gaat nu helemaal los daar: http://www.zerohedge.com/news/2017-02-20/meanwhile-rioting-breaks-out-sweden
@rulefollower: Joh, misschien werkt het wel andersom? Die Trump heeft niet door wat de invloed van zijn woorden zijn als president van Amerika.

En hoe kwam hij bij die wijsheid over Zweden? Die kerel haalt al z’n nieuws en “wijsheid” van kabel televisie. Hij zag toevallig even een documentaire die ook over Zweden ging.
Als hij zich nou zou baseren op de bronnen van zijn ministerie van buitenlandse zaken, of zijn geheime diensten of wat dan ook. Nee, hij kijkt gewoon een beetje tv net zoals iedereen.

Heel veel van zijn uitspraken zijn te herleiden aan berichten in de media of op tv. Soms zelfs letterlijke quotes.

Die kerel roept maar wat. Hij heeft zelfs gezegd dat laatst het bruto nationaal “below zero” was. Dat kan niet eens. Als dat het enige was, dan hadden we het hem kunnen vergeven, maar hij blijft bullshit roepen.
@fanboy: oh, zo had ik het nog niet gezien. De illegale en legale gelukzoekers keken naar Trump op tv en raakte ook al door hem geïnspireerd om hun gastland in vuur en vlam te gaan zetten. Ik moet mijn blik inderdaad maar eens verbreden. Ik wens de arme mensen daar in de EU overigens veel sterkte. Hopen voor ze dat er daar ook eens een leider het voor de gewone man gaat opnemen.
Wat het verhaal niet verteld is dat deze auto heroïsch van de slachting van Bowling Green heeft overleefd. Of het was Atlanta….Kan ook afgelopen vrijdag in Zweden zijn geweest. Enfin het was heroïsch in ieder geval.

#fakenews
En toch is de 360 mooier.
@dutchdriftking: It’s true.
@trustmeiamanengineer: ik heb een 360 spider op novitec wielen als trouw auto gehad. Sindsdien helemaal verliefd op die wagen. Geweldig!
Lijkt me rechts bestuurd…
Los van de discutable ex eigenaar is t toch wel een prachtige wagen.

En toch: 360>430 voor mij
Is Trump in een paar jaar zoveel aangekomen of is hij in de Ferrari gelepeld met een schoenlepel? Maw hoe is hij erin gekomen? Toen kocht je hem in Nederland nieuw voor 250.000. Hallo in Nederland he.Dan was hij in America veel goedkoper.Waarom nu zo duur dan? Trump bijna Failliet?Dacht ik toch niet,haha
Sinds de man president van de Unaaitme States of America is geworden, duiken er plotsklaps overal occasions op die ooit van The Donald is geweest.

wat een niveau…. occasions is geweest. Unaaitme?
Juist omdat hij van Trump is geweest hoef ik m niet
Stalen schijven, wat een pauper.
Alleen al omdat hij van Trump is geweest hoef ik hem niet
Occasions is geweest….

Is=zijn, eerste alinea

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).