Koop deze ‘Rode Stier’ en beuk Europa aan gort

Auteur: , 20 Reacties

Durven jullie wel, toch?

Wel, wel, wel, wat hebben we hier? Wie deze zomer van plan is met een aantal vrienden een lollige road trip te ondernemen, hoeft niet verder te zoeken. Het perfecte vervoersmiddel om letterlijk iedereen die je passeert met een verontwaardige blik achter te laten, wordt bij deze in je schoot geworpen.

Nu is de Fiat Multipla (special) per definitie al een toepasselijke auto om toeschouwers dergelijke gelaatstrekken te bezorgen, maar wanneer hij in getransformeerde vorm op de openbare weg verschijnt, weet je zeker dat niemand zich met jouw intellect kan vereenzelvigen. Wanneer je deze auto aanschaft en er daadwerkelijk mee op pad durft te gaan, waan je je waarschijnlijk zelfs in een andere dimensie.

Het is niet bekend wanneer precies de auto deze magnifieke transformatie heeft ondergaan. Kijken we naar de sticker op de voorbumper, dan weten we in ieder geval dat de auto dit jaar nog heeft meegedaan met The Barrel Challenge. Dit betekent dat hij recentelijk nog dwars door Europa aan het knallen was. Sterker nog, de Rode Stier heeft de weeklange proeven blijkbaar heelhuids weten doorstaan.

Diezelde Barrel Challenge bleek echter de zwanenzang voor het huwelijk tussen de huidige eigenaar en de in pluche gehulde Multipla. De nog altijd rijdende Multipla heeft ondertussen 254.189 kilometer achter de rug. Hiervan is een gedeelte verreden met een volgens de eigenaar “heerlijke NIET werkende airco“. Een puntje om rekening mee te houden, maar goed, hoeveel kun je voor verwachten voor zo’n gruwelijk goedkope auto? De wagen kost precies 400 euro’s.

Met dank aan Niels voor deze fenomenale tip!20 reacties

Beste Red Bull livery van het moment!
Dit of die Lego technic Chiron???
Moeilijke keuze.
De ene kun je 1 keer in elkaar steken, de andere 1 keer kapot rijden. allebei even duur.
wacht nog een weekje, dan is de carbagerun afgelopen en word marktplaats weer overspoeld met fout gepimpte 500 euro auto’s
Ik overweeg om deze Multipla zakelijk te rijden, wat zal de bijtelling zijn???
@raoufff: 35% van €500 is bijna gratis
@weetikveel: 35% van € 400,- is nog minder. Maar dat heb ik alleen van horen zeggen.
En wat is het nut van die houten rekjes? Passen daar precies twee kratten pils tussen ofzo?
@Edge: volgens mij kunnen ze daar een plaat opleggen en hebben ze een tafel
Torro Rosso!
@e34m5touring: Toro dus. Knuppel.
@e34m5touring: beetje lief voor jezelf doen joh, het is al zo warm…
@e34m5touring: als je Torro ipv Toro op een forum als AB durft te zeggen, krijg ik meteen een déjà-vu naar : https://youtu.be/VbIah4Ia7G0
@drdrift: Nou inderdaad. Een typfout. Schande.
Ga je de EU uit dan weet je zeker dat je wat langer bij de grens staat met dit gevaarte.
Wel audi-esque, de auto heeft de techniek van een sleepoog dus we laten het zien ook.
Als je een road trip met een garbage run combineert wordt het dan episch of blijft het gewoon een autovakantie waar je een paar keer wordt afgesleept door ANWB en ADAC?
Het eerste wat ik dacht toen ik de header foto zag Dumb and Dumber
Haha prachtig. Heb zelf een roadtrip met vrienden gedaan in een Multipla met vlammen voorop. Werkelijk iedereen keek om. Een minpuntje is wel dat mensen naast je blijven rijden op de snelweg om foto’s te maken😂
Nu wachten op de eerste agent die een boete gaat schrijven omdat de kentekenplaat voor niet goed leesbaar is
Komt uit zaltbommel volgens mij

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).